Degiro
4.5/5

Beste Nederlandse broker & Laagste kosten

Norwegian Cruise Line Holdings aandelen

 

Het Norwegian Cruise Line Holdings Ltd-aandeel had op 23-09-2021 een openingskoers van $26,51, de hoogste koers was $27,65 en de laagste koers was $26,44. De slotkoers was $27,29 en is daarmee met 4,92% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

 

Inhoudsopgave

Norwegian Cruise Line Holdings cijfers

Bedrijfscijfers zijn cruciaal om een bedrijf te beoordelen hoe het ervoor staat, het toont de financiële gezondheid aan van een bedrijf. Hieronder vind je een overzicht van de Norwegian Cruise Line Holdings-cijfers van de afgelopen 4 jaren. Ontdek de totale omzet, het netto inkomen, de bruto winst, de operationele kosten, Research & Development-kosten en meer cijfers om een goed beeld te krijgen van het bedrijf.

Norwegian Cruise Line Holdings kopen - Waar kan dit het beste?

Wij hebben een vergelijking gemaakt van de beste online brokers waar er geïnvesteerd kan worden in het Norwegian Cruise Line Holdings-aandeel.

9,8Meer informatie

9,6Meer informatie
9,4Meer informatie

8,6Meer informatie

Overweeg je om te investeren in Norwegian Cruise Line Holdings? Dan is het goed om alle informatie te hebben over dit bedrijf. Op deze pagina vind je daarom informatie over het bedrijf, de Norwegian Cruise Line Holdings-koers, de verwachtingen en toekomst van Norwegian Cruise Line Holdings en meer. Het is van belang om je altijd goed te informeren voor je kiest om te beleggen in Norwegian Cruise Line Holdings -aandelen.

In bovenstaande tabel vind je een overzicht van de beschikbare brokers in Nederland om te beleggen in Norwegian Cruise Line Holdings-aandelen. Als je het Norwegian Cruise Line Holdings-aandeel wilt kopen, dan zijn dit allemaal goede, betrouwbare opties om eenvoudig een account aan te maken en te starten met beleggen op een veilige manier.

Norwegian Cruise Line Holdings Koers - Wat is de waarde van aandelen Norwegian Cruise Line Holdings?

In onderstaande grafiek kan je de koers van het bedrijf zien van de afgelopen 5 dagen. Hier zie je precies wat de Koers Norwegian Cruise Line Holdings was. Het aandeel Norwegian Cruise Line Holdings is te vinden op de New York Stock Exchange Inc, de afkorting op de beurs is NCLH.

Beurskoers Norwegian Cruise Line Holdings | Wat hebben analisten als koersdoel?

Financiële analisten van banken en andere organisaties geven met regelmaat hun koersdoelen uit over een aandeel. Dit is een Norwegian Cruise Line Holdings verwachting namens hun of hun bedrijf. Hieronder vindt je de laatste adviezen van analisten en experts. Zo zijn ervoor vrijwel alle bekende aandelen kortere en langere termijn adviezen van analisten. De aandelen zijn verkrijgbaar op de beurs bij eToro en DEGIRO.

Norwegian Cruise Line   verwachtingen – De toekomst van Norwegian Cruise Line

In deze tijden is het erg lastig om uitspraken te doen over de toekomst. Het team van Aandelenkopen.nl heeft besloten om zich daarom hier ook niet aan te wagen. Het is momenteel niet mogelijk een goed beeld van de Norwegian Cruise Line  verwachtingen de komende jaren. Zo blijft het koffiedik kijken voor deze verwachtingen in 2021 – 2025.

Norwegian Cruise Line Holdings aandeel advies

Aandelenkopen.nl biedt geen advies over specifieke aandelen. Wij raden het aan om goed naar het bedrijf te kijken, de Norwegian Cruise Line Holdings-kwartaalcijfers, de winstcijfers, de jaarverslagen, het vertrouwen in het bedrijf, de doelgroep, het team, de markt waarin het bedrijf zich begeeft en andere belangrijke macro economische ontwikkelingen in de gaten te houden om een goede keuze te maken. Het is belangrijk om te kijken welke rol het bedrijf in de toekomst kan spelen. Ten slotte raden wij altijd aan om het laatste Norwegian Cruise Line Holdings-nieuws in de gaten te houden om te zien of er grote veranderingen zijn die invloed hebben.

Een aantal bekende en betrouwbare brokers in Nederland zijn DEGIRO (laagste kosten), eToro (aandelen + crypto verhandelen met lage kosten), BUX (eenvoudige app) en BinckBank.

Logo Dropbox Inc

Dropbox

Meer informatie
Logo Koninklijke Ahold Delhaize N.V.

Ahold Delhaize

Meer informatie
Logo Pinterest Inc

Pinterest

Meer informatie
Logo Spotify Technology S.A.

Spotify Technology

Meer informatie
Logo Salesforce.Com Inc

Salesforce.Com

Meer informatie
Logo Toyota Motor Corporation

Toyota Motor

Meer informatie
Logo NetFlix Inc

NetFlix

Meer informatie
Logo Plug Power Inc

Plug Power

Meer informatie