Degiro
4.5/5

Beste Nederlandse broker & Laagste kosten

MFA Financial aandelen

MFA Financial Inc, beter bekend als MFA Financial, is gevestigd in Verenigde Staten aan 350 Park Ave Fl 20, 10022-6054, te New York. De CEO van het bedrijf is Craig Knutson.

 

Het MFA Financial Inc-aandeel had op 23-11-2022 een openingskoers van $10,90, de hoogste koers was $11,07 en de laagste koers was $10,74. De slotkoers was $10,98 en is daarmee gelijkgebleven ten opzichte van de dag ervoor.

 

Inhoudsopgave

MFA Financial cijfers

Bedrijfscijfers zijn cruciaal om een bedrijf te beoordelen hoe het ervoor staat, het toont de financiële gezondheid aan van een bedrijf. Hieronder vind je een overzicht van de MFA Financial-cijfers van de afgelopen 4 jaren. Ontdek de totale omzet, het netto inkomen, de bruto winst, de operationele kosten, Research & Development-kosten en meer cijfers om een goed beeld te krijgen van het bedrijf.

MFA Financial kopen - Waar kan dit het beste?

Wij hebben een vergelijking gemaakt van de beste online brokers waar er geïnvesteerd kan worden in het MFA Financial aandeel.

9,9Meer informatie

Jouw kapitaal is in gevaar


9,8Meer informatie

9,6Meer informatie
9,4Meer informatie

Overweeg je om te investeren in MFA Financial? Dan is het goed om alle informatie te hebben over dit bedrijf. Op deze pagina vind je daarom informatie over het bedrijf, de MFA Financial-koers, de verwachtingen en toekomst van MFA Financial en meer. Het is van belang om je altijd goed te informeren voor je kiest om te beleggen in MFA Financial-aandelen.

In bovenstaande tabel vind je een overzicht van de beschikbare brokers in Nederland om te beleggen in MFA Financial-aandelen. Als je het MFA Financial-aandeel wilt kopen, dan zijn dit allemaal goede, betrouwbare opties om eenvoudig een account aan te maken en te starten met beleggen op een veilige manier.

MFA Financial Koers - Wat is de waarde van aandelen MFA Financial

The underlying graph shows the performance of the company of the last 5 days. You can directly see what the stock exchange MFA Financial was. The stock MFA Financial can be found of the abbreviation of the exchange is MFA.

Beurskoers MFA Financial | Wat hebben analisten als koersdoel?

Financiële analisten van banken en andere organisaties geven met regelmaat hun koersdoelen uit over een aandeel. Dit is een MFA Financial verwachting namens hun of hun bedrijf. Hieronder vindt je de laatste adviezen van analisten en experts. Zo zijn ervoor vrijwel alle bekende aandelen kortere en langere termijn adviezen van analisten. De aandelen zijn verkrijgbaar op de beurs bij eToro en DEGIRO.

Wat is MFA Financial?

MFA Financial, Inc. is een trustmaatschappij voor onroerend goed. De Vennootschap houdt zich voornamelijk bezig met het investeren, op basis van hefboomwerking, in woninghypotheken, met inbegrip van door woninghypotheken gedekte effecten en woninghypotheken. De Vennootschap biedt volledige residentiële leningen aan, inclusief gekochte renderende leningen, gekochte kredietverliezen, niet-renderende leningen en eigen residentieel vastgoed. De dochterondernemingen van de Vennootschap investeren in woninghypotheekeffecten, waaronder door hypotheek gedekte effecten (MBS) van het Agentschap, MBS van het Agentschap en effecten op het gebied van kredietrisico-overdracht (CRT).

Wat gaat MFA Financial doen in de toekomst?

De sector hypotheekvastgoedinvesteringen (mREIT) is dit jaar favoriet geweest bij nieuwe investeerders, gezien de extreme volatiliteit die we in deze aandelen hebben gezien. Een tijdlang leken de aandelen goedkoop, met te grote opbrengsten. Een kredietcrisis werd echter al snel de dominante drijfveer. De hele sector werd overboord gegooid toen de coronaviruscrisis een massale uitverkoop veroorzaakte van door hypotheek gedekte effecten.

Verschillende mREIT's zoals MFA Financial hadden wat alleen bijna-doodervaringen konden worden genoemd. Zelfs de mREIT's die investeerden in door de overheid gegarandeerde door hypotheek gedekte effecten, zoals AGNC Investment Corp. en Annaly Capital Management, zagen de markt ernstige deuken in hun boekwaarde toebrengen en werden gedwongen dividenden te verlagen.

MFA Financial blijft populair bij daghandelaren, het is één van de honderd meest in bezit zijnde aandelen op het beginnersvriendelijke handelsplatform Robinhood. Maar hoewel de Robinhood-menigte vond dat de volatiliteit van MFA bevorderlijk was voor daghandel, is de grotere vraag of het bedrijf een geschikte langetermijninvestering is.

Wat kunnen we verwachten van de MFA Financial aandelen?

MFA Financial is voornamelijk actief in de vastgoedfinanciering. Zij voeren hun activiteiten uit via dochterondernemingen die op basis van hefboomwerking investeren in woninghypotheken, waaronder niet-agentschaps-MBS, agentschap-MBS, woningkredieten en CRT-effecten. Hun belangrijkste bedrijfsdoelstelling is het leveren van aandeelhouderswaarde door het genereren van uitkeerbaar inkomen en door vermogensprestaties gekoppeld aan de fundamentals voor woninghypotheken. Ze beleggen selectief in woninghypotheken met een focus op kredietanalyse, verwachte vervroegde aflossingstarieven, rentegevoeligheid en verwacht rendement.

MFA Financial aandeel advies

Aandelenkopen.nl biedt geen advies over specifieke aandelen. Wij raden het aan om goed naar het bedrijf te kijken, de MFA Financial-kwartaalcijfers, de winstcijfers, de jaarverslagen, het vertrouwen in het bedrijf, de doelgroep, het team, de markt waarin het bedrijf zich begeeft en andere belangrijke macro economische ontwikkelingen in de gaten te houden om een goede keuze te maken. Het is belangrijk om te kijken welke rol het bedrijf in de toekomst kan spelen. Ten slotte raden wij altijd aan om het laatste MFA Financial-nieuws in de gaten te houden om te zien of er grote veranderingen zijn die invloed hebben.

Een aantal bekende en betrouwbare brokers in Nederland zijn DEGIRO (laagste kosten), eToro (aandelen + crypto verhandelen met lage kosten), BUX (eenvoudige app) en BinckBank.

Logo Heineken N.V

Heineken

Meer informatie
Logo Pinterest Inc

Pinterest

Meer informatie
Logo Salesforce.Com Inc

Salesforce.Com

Meer informatie
Logo ABN AMRO Bank N.V.

ABN AMRO

Meer informatie
Logo Slack Technologies Inc

Slack Technologies

Meer informatie
Logo Basic-Fit N.V

Basic-Fit

Meer informatie
Logo Spotify Technology S.A.

Spotify Technology

Meer informatie