Marathon Patent Group aandelen

Marathon Patent Group (MARA), is een Crypto –mining bedrijf dat octrooieert voor de moedermaatschappij, Uniloc. Dat betekent dat zij niks zelf produceren maar wel Bitcoin en bitcoin-mining apparatuur aankopen. Het is een van de eerste Nasdaq beursgenoteerde crypto-mining bedrijven. Marathon Patent Group heeft vorig jaar ook een overeenkomst gesloten met het Chinese mining bedrijf ‘Bitmain’.

 

De afgelopen tijd heeft Marathon Patent Group flink geïnvesteerd in het aanschaffen van miners. Mining is het vastleggen van transacties in het Bitcoin netwerk, miners zijn diegene of de apparatuur, die deze transacties controleren en toevoegen aan een zogenaamde ‘blockchain’.

De bedoeling van MARA is om de grootste speler op het gebied van crypto currencie in Noord Amerika te worden.

Marathon Patent Group aandeel

Degiro
4.5/5

Beste Nederlandse broker & Laagste kosten

Marathon Patent Group verwachtingen – De toekomst van Marathon Patent Group

Marathon Patent Group is er op gericht om te groeien. Zij hebben met 2020 een succesvol jaar achter de rug. De verhoging in kapitaal die zij hebben gehaald afgelopen jaar willen zij dan ook gebruiken om te betalen voor de miners waarin zij flink geïnvesteerd hebben en om de groei van het bedrijf te realiseren.

Marathon Patent Group heeft voor het jaar 2021, het plan om hun vele miners, per maand te gaan installeren. Als het bedrijf alle miners waarin zij tot nu toe hebben geïnvesteerd direct zouden kunnen inzetten, zouden zij een behoorlijke groei in inkomsten genereren. Dit zal echter pas naar verwachting gerealiseerd kunnen worden in het eerste kwartaal van 2022.

In de toekomst wil het bedrijf zich ook gaan richten op andere crypto currencies in plaats van alleen Bitcoin. Ook willen zij door middel van aangepaste soft – en hardware blockchain transacties kunnen beveiligen en verifiëren.

Verwachtingen wat betreft Marathon Patent Group aandelen:

Verschillende crypto-bedrijven hebben de prijs en waarde van hun aandelen beduidend zien toenemen de afgelopen tijd. Dit omdat de aandelen onder andere tegenwoordig veel meer onder de aandacht worden gebracht. De verwachting is dat dit voorlopig dus alleen nog maar meer zal toenemen. Zeker nu Bitcoin steeds populairder wordt onder een groter publiek.

Wat kan van invloed zijn op de aandelen:

Bitcoin mining-bedrijven opereren op een volatiele markt, dit betekent dat er een grote beweeglijkheid kan zijn in de koers van aandelen. Dit kan grote risico’s met zich mee brengen. Timing en schaalgrootte zijn daarom twee begrippen die erg van belang zijn om de winstgevendheid te stimuleren.

Men is steeds meer op zoek naar nieuwe activaklasse. Daarom gelooft Marathon Pantent Group er zelf in dat het houden van een aandeel in Bitcoin op de langere termijn meer zal opleveren dan de Amerikaanse Dollar.

Marathon Patent Group aandelen kopen – Waar kan dit het beste?

Wij hebben een vergelijking gemaakt van de beste online brokers waar er geïnvesteerd kan worden in dit aandeel.

9,8Meer informatie

9,6Meer informatie

9,4Meer informatie

8,6Meer informatie

Zit je te denken om te investeren in Marathon Patent Group? Dan is het goed om alle informatie te hebben over dit bedrijf. Op deze pagina vind je daarom informatie over het bedrijf, de Marathon Patent Group  koers, de verwachtingen en toekomst van Marathon Patent Group  en meer. Het is van belang om je altijd goed te informeren voor je kiest om te beleggen in Marathon Patent Group aandelen.

In bovenstaande tabel vind je een overzicht van de beste brokers in Nederland om te beleggen in Marathon Patent Group aandelen. Als je Marathon Patent Group aandeel wilt kopen, dan zijn dit allemaal goede betrouwbare opties om eenvoudig een account aan te maken en te starten met beleggen op een veilige manier.

Koers Marathon Patent Group – Wat is de waarde van aandelen Marathon Patent Group?

In onderstaande grafiek kan je de huidige koers van het bedrijf zien. Hier zie je precies wat een aandeel van Marathon Patent Group kost. Het aandeel Marathon Patent Group is te vinden op de beurs NASDAQ, de afkorting op de beurs is MARA.

Het aandeel kan daarom eenvoudig gekocht worden via verschillende brokers welke hierboven worden toegelicht. Een broker waar wij goede ervaringen mee hebben is DEGIRO  zij bieden een erg gebruiksvriendelijke interface en maken het makkelijk om een Marathon Patent Group  aandeel te kopen in Nederland.

Marathon Patent Group kopen of niet? De juiste beslissingen maken

Beleggen blijft lastig en iedereen heeft zijn eigen ervaringen, het gaat om de juiste keuzes maken en op de juiste momenten instappen als het gaat om aandelen. Het is belangrijk voor jezelf na te gaan of je wilt beleggen voor de korte termijn of lange termijn. De koers van een Marathon Patent Group  aandeel kan erg volatiel zijn over de lange termijn waardoor het goed is om hierbij stil te staan of je hier wel tegen kan.

De meeste mensen beleggen daarom voor de lange termijn, het is daarom belangrijk om goed te kijken naar alle verwachtingen van het bedrijf over de lange termijn. Als het toekomstbeleid van het bedrijf er goed uit ziet, dan kan het erg interessant zijn om te kiezen om te investeren in Marathon Patent Group en daardoor nu een aantal aandelen te kopen van Marathon Patent Group . Indien het er op de korte termijn niet aantrekkelijk uitziet, kan het wel interessant om een account bij een broker te hebben zodat er op het juiste moment ingestapt kan worden.

Zo kan er een order worden klaargezet als deze een bepaalde prijs bereikt. Aandelen Marathon Patent Group  kopen kan in ieder geval eenvoudig via bovenstaande brokers. Een interessante manier om te kijken is ook door te kijken naar het koersdoel van het bedrijf. Veel financiële organisaties geven een koersdoel per aandeel.

9,8Meer informatie

9,6Meer informatie

9,4Meer informatie

8,6Meer informatie

Marathon Patent Group aandelen advies

Aandelenkopen.nl biedt geen advies over specifieke aandelen, wij raden het aan om goed naar het bedrijf te kijken, de winstcijfers, het vertrouwen in het bedrijf, de doelgroep, het team, de markt waarin het bedrijf zich begeeft en andere belangrijke macro economische ontwikkelingen om een goede keuze te maken.