Degiro
4.5/5

Beste Nederlandse broker & Laagste kosten

Marathon Patent Group aandelen

Marathon Patent Group Inc, beter bekend als Marathon Patent Group, is gevestigd in Verenigde Staten aan 1180 N Town Center Dr Ste 100, 89144-6308, te Las Vegas. De CEO van het bedrijf is Merrick Okamoto.

 

Het Marathon Patent Group Inc-aandeel had op 25-11-2022 een openingskoers van $6,35, de hoogste koers was $6,41 en de laagste koers was $6,13. De slotkoers was $6,22 en is daarmee met 4,01% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

 

Inhoudsopgave

Marathon Patent Group cijfers

Bedrijfscijfers zijn cruciaal om een bedrijf te beoordelen hoe het ervoor staat, het toont de financiële gezondheid aan van een bedrijf. Hieronder vind je een overzicht van de Marathon Patent Group-cijfers van de afgelopen 4 jaren. Ontdek de totale omzet, het netto inkomen, de bruto winst, de operationele kosten, Research & Development-kosten en meer cijfers om een goed beeld te krijgen van het bedrijf.

Marathon Patent Group kopen - Waar kan dit het beste?

Wij hebben een vergelijking gemaakt van de beste online brokers waar er geïnvesteerd kan worden in het Marathon Patent Group aandeel.

9,9Meer informatie

Jouw kapitaal is in gevaar


9,8Meer informatie

9,6Meer informatie
9,4Meer informatie

Overweeg je om te investeren in Marathon Patent Group? Dan is het goed om alle informatie te hebben over dit bedrijf. Op deze pagina vind je daarom informatie over het bedrijf, de Marathon Patent Group-koers, de verwachtingen en toekomst van Marathon Patent Group en meer. Het is van belang om je altijd goed te informeren voor je kiest om te beleggen in Marathon Patent Group-aandelen.

In bovenstaande tabel vind je een overzicht van de beschikbare brokers in Nederland om te beleggen in Marathon Patent Group-aandelen. Als je het Marathon Patent Group-aandeel wilt kopen, dan zijn dit allemaal goede, betrouwbare opties om eenvoudig een account aan te maken en te starten met beleggen op een veilige manier.

Marathon Patent Group Koers - Wat is de waarde van aandelen Marathon Patent Group

The underlying graph shows the performance of the company of the last 5 days. You can directly see what the stock exchange Marathon Patent Group was. The stock Marathon Patent Group can be found of the abbreviation of the exchange is MARA.

Beurskoers Marathon Patent Group | Wat hebben analisten als koersdoel?

Financiële analisten van banken en andere organisaties geven met regelmaat hun koersdoelen uit over een aandeel. Dit is een Marathon Patent Group verwachting namens hun of hun bedrijf. Hieronder vindt je de laatste adviezen van analisten en experts. Zo zijn ervoor vrijwel alle bekende aandelen kortere en langere termijn adviezen van analisten. De aandelen zijn verkrijgbaar op de beurs bij eToro en DEGIRO.

Marathon Patent Group verwachtingen – De toekomst van Marathon Patent Group

Marathon Patent Group is er op gericht om te groeien. Zij hebben met 2020 een succesvol jaar achter de rug. De verhoging in kapitaal die zij hebben gehaald afgelopen jaar willen zij dan ook gebruiken om te betalen voor de miners waarin zij flink geïnvesteerd hebben en om de groei van het bedrijf te realiseren.Marathon Patent Group heeft voor het jaar 2021, het plan om hun vele miners, per maand te gaan installeren. Als het bedrijf alle miners waarin zij tot nu toe hebben geïnvesteerd direct zouden kunnen inzetten, zouden zij een behoorlijke groei in inkomsten genereren. Dit zal echter pas naar verwachting gerealiseerd kunnen worden in het eerste kwartaal van 2022.In de toekomst wil het bedrijf zich ook gaan richten op andere crypto currencies in plaats van alleen Bitcoin. Ook willen zij door middel van aangepaste soft – en hardware blockchain transacties kunnen beveiligen en verifiëren.

Verwachtingen wat betreft Marathon Patent Group aandelen:

Verschillende crypto-bedrijven hebben de prijs en waarde van hun aandelen beduidend zien toenemen de afgelopen tijd. Dit omdat de aandelen onder andere tegenwoordig veel meer onder de aandacht worden gebracht. De verwachting is dat dit voorlopig dus alleen nog maar meer zal toenemen. Zeker nu Bitcoin steeds populairder wordt onder een groter publiek.

Wat kan van invloed zijn op de aandelen:

Bitcoin mining-bedrijven opereren op een volatiele markt, dit betekent dat er een grote beweeglijkheid kan zijn in de koers van aandelen. Dit kan grote risico’s met zich mee brengen. Timing en schaalgrootte zijn daarom twee begrippen die erg van belang zijn om de winstgevendheid te stimuleren.Men is steeds meer op zoek naar nieuwe activaklasse. Daarom gelooft Marathon Pantent Group er zelf in dat het houden van een aandeel in Bitcoin op de langere termijn meer zal opleveren dan de Amerikaanse Dollar.

Marathon Patent Group aandeel advies

Aandelenkopen.nl biedt geen advies over specifieke aandelen. Wij raden het aan om goed naar het bedrijf te kijken, de Marathon Patent Group-kwartaalcijfers, de winstcijfers, de jaarverslagen, het vertrouwen in het bedrijf, de doelgroep, het team, de markt waarin het bedrijf zich begeeft en andere belangrijke macro economische ontwikkelingen in de gaten te houden om een goede keuze te maken. Het is belangrijk om te kijken welke rol het bedrijf in de toekomst kan spelen. Ten slotte raden wij altijd aan om het laatste Marathon Patent Group-nieuws in de gaten te houden om te zien of er grote veranderingen zijn die invloed hebben.

Een aantal bekende en betrouwbare brokers in Nederland zijn DEGIRO (laagste kosten), eToro (aandelen + crypto verhandelen met lage kosten), BUX (eenvoudige app) en BinckBank.