Wilt u King aandelen kopen?

King is het bedrijf achter onder andere de spellen Candy Crush en Pet Rescue, die online ontzettend veel spelers hebben. Spelers maken gebruik van Facebook om de spellen te spelen en hebben daardoor onder andere de mogelijkheid vrienden en collega’s uit te dagen.

Dagelijks worden de spellen van King 30 miljoen keer gespeeld, wat aangeeft dat er sprake is van een enorme markt. Dat neemt aan de andere kant niet weg dat het succes van het bedrijf grotendeels afhankelijk is van het succes van de nieuwe spellen die het zal ontwikkelen.

 

 

Degiro
4.5/5

Beste Nederlandse broker & Laagste kosten

Over King

King is groot geworden met het ontwikkelen van Facebook spellen. Het bedrijf maakt momenteel miljoenen euro’s winst en is wat dat betreft volledig gezond. De onderneming is echter van mening dat een nieuwe injectie van kapitaal ertoe zal leiden dat het mogelijk wordt om meer nieuwe spellen te ontwikkelen. De huidige winst biedt onvoldoende mogelijkheden om snel door te groeien en daarmee de concurrentie voor te blijven.

Wat King goed doet, is dat er wordt gewerkt en gekeken naar andere games en spellen die een stabiele opbrengst kunnen blijven genereren. In januari is er bijvoorbeeld Farm Heroes Saga gelanceerd. Het is nog maar de vraag of dit net zo’n succes gaat worden als Candy Crush. Wat wel bekend is, is dat Candy Crush het ook goed doet op andere platforms zoals bijvoorbeeld iOS en Android.

Als belegger bestaan er een aantal leuke kansen als u ervoor kiest om Candy Crush aandelen te kopen. Er zijn ontzettend veel mensen die weten wat Candy Crush is. King Digital Entertainment is wel wat minder bekend, maar het is voor King zeker mogelijk om te werken aan naamsbekendheid.

 

De kans is groot dat het aandeel van King voor een groot deel samen gaat hangen met Facebook. De gebruikers van de spellen maken gebruik van het sociale netwerk, dus zodra dit aan waarde verliest is de kans groot dat dit invloed zal hebben op de koers van King. Wat dat betreft is het een relatief risicovol aandeel, aangezien het bedrijfsrisico uit twee delen bestaat. Daarnaast is King relatief gevoelig voor grote schokken binnen de markt als geheel, aangezien het bedrijf binnen de technologiespelers past, die hier altijd vrij heftig op reageren. *CFD service. 76,4% verliest geld

 

  • 09-05: Kwartaalcifjers Q1 2018
  • 26-07: Kwartaalcijfers Q2 2018
  • 25-10: Kwartaalcijfers Q3 2018

Ab Inbev aandelen kopen? Handel in CFD's!

Wilt u Candy Crush aandelen kopen zodra deze op de beurs komen? Of vindt u het misschien wel een beter idee om deze aandelen te shorten? Het is mogelijk om De Candy Crush aandelen te kopen- en verkopen zodra deze op de beurs komen. Dit kan het beste worden gedaan bij de broker Markets. Deze broker staat garant voor een goed verloop voor het plaatsen van orders, zodra de beursgang plaatsvindt. Het is overigens ook mogelijk om deze aandelen bij Plus500 te kopen.