Degiro
4.5/5

Beste Nederlandse broker & Laagste kosten

Inovio Pharmaceuticals aandelen

Inovio Pharmaceuticals Inc, beter bekend als Inovio Pharmaceuticals, is gevestigd in Verenigde Staten aan 6769 Mesa Ridge Rd, 92121-2995, te San Diego. De CEO van het bedrijf is Jong Kim.

 

Het Inovio Pharmaceuticals Inc-aandeel had op 25-11-2022 een openingskoers van $2,01, de hoogste koers was $2,07 en de laagste koers was $1,99. De slotkoers was $2,01 en is daarmee met 1,95% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

 

Inhoudsopgave

Inovio Pharmaceuticals cijfers

Bedrijfscijfers zijn cruciaal om een bedrijf te beoordelen hoe het ervoor staat, het toont de financiële gezondheid aan van een bedrijf. Hieronder vind je een overzicht van de Inovio Pharmaceuticals-cijfers van de afgelopen 4 jaren. Ontdek de totale omzet, het netto inkomen, de bruto winst, de operationele kosten, Research & Development-kosten en meer cijfers om een goed beeld te krijgen van het bedrijf.

Inovio Pharmaceuticals kopen - Waar kan dit het beste?

Wij hebben een vergelijking gemaakt van de beste online brokers waar er geïnvesteerd kan worden in het Inovio Pharmaceuticals aandeel.

9,9Meer informatie

Jouw kapitaal is in gevaar


9,8Meer informatie

9,6Meer informatie
9,4Meer informatie

Overweeg je om te investeren in Inovio Pharmaceuticals? Dan is het goed om alle informatie te hebben over dit bedrijf. Op deze pagina vind je daarom informatie over het bedrijf, de Inovio Pharmaceuticals-koers, de verwachtingen en toekomst van Inovio Pharmaceuticals en meer. Het is van belang om je altijd goed te informeren voor je kiest om te beleggen in Inovio Pharmaceuticals-aandelen.

In bovenstaande tabel vind je een overzicht van de beschikbare brokers in Nederland om te beleggen in Inovio Pharmaceuticals-aandelen. Als je het Inovio Pharmaceuticals-aandeel wilt kopen, dan zijn dit allemaal goede, betrouwbare opties om eenvoudig een account aan te maken en te starten met beleggen op een veilige manier.

Inovio Pharmaceuticals Koers - Wat is de waarde van aandelen Inovio Pharmaceuticals

The underlying graph shows the performance of the company of the last 5 days. You can directly see what the stock exchange Inovio Pharmaceuticals was. The stock Inovio Pharmaceuticals can be found of the abbreviation of the exchange is INO.

Beurskoers Inovio Pharmaceuticals | Wat hebben analisten als koersdoel?

Financiële analisten van banken en andere organisaties geven met regelmaat hun koersdoelen uit over een aandeel. Dit is een Inovio Pharmaceuticals verwachting namens hun of hun bedrijf. Hieronder vindt je de laatste adviezen van analisten en experts. Zo zijn ervoor vrijwel alle bekende aandelen kortere en langere termijn adviezen van analisten. De aandelen zijn verkrijgbaar op de beurs bij eToro en DEGIRO.

Wat is Inovio?

Inovio Pharmaceuticals, Inc. (Inovio) is een biotechnologiebedrijf in een laat stadium, dat betrokken is bij de ontwikkeling van deoxyribonucleïnezuur (DNA) immuuntherapieën en vaccins gericht op de behandeling en preventie van kanker en infectieziekten. De op DNA gebaseerde immuuntherapieën van de Vennootschap, in combinatie met haar elektroporatie afgifte-apparaten, genereren immuun responsen, in het bijzonder T-cellen, in het lichaam om doelziekten te bestrijden. Het heeft de lopende of geplande klinische programma's van zijn SynCon-immunotherapieën voor door het humaan papillomavirus (HPV) veroorzaakte pre-kankers en kankers, griep, prostaatkanker, borst- / long- / pancreaskanker, hepatitis C-virus (HCV), hepatitis B-virus ( HBV), humaan immunodeficiëntievirus (hiv), ebola, ademhalingssyndroom in het Midden-Oosten (MERS) en zikavirus. Met zijn immunotherapieplatform, evenals met zijn CELLECTRA-elektroporatie leverings-technologie, beschikt het over een pijplijn van producten in de preklinische en klinische fase die in vivo immuun responsen hebben gegenereerd.

Wat gaat Inovio doen in de toekomst?

INOVIO is een biotechnologiebedrijf dat zich inzet voor een nieuwe weg vooruit in DNA-medicijnen om levens wereldwijd te redden en te beschermen. Het bedrijf richt zich op het snel op de markt brengen van nauwkeurig ontworpen en geleverde DNA-geneesmiddelen om mensen mogelijk te behandelen en te beschermen tegen ernstige en levensbedreigende ziekten die verband houden met HPV, kanker en infectieziekten. Hun missie is snel revolutionaire, levensreddende DNA-medicijnen op de markt brengen om aan dringende wereldwijde gezondheidsbehoeften te voldoen.

  • COVID-19

In de vroege dagen van de coronaviruspandemie was Inovio een koploper in de vaccinrace. Het bedrijf trok de aandacht nadat het beweerde zijn kandidaat, het DNA-vaccin INO-4800, te hebben gemaakt binnen drie uur na ontvangst van de genetische sequentie van SARS-CoV-2 van een team van Chinese onderzoekers. Inovio-aandelen zijn nu extreem gedaald ten opzichte van het hoogtepunt, omdat beleggers aantoonbaar ontzet zijn over het tempo van de ontwikkeling van het vaccin van Inovio. Er zijn echter nog meer zorgwekkende factoren achter de snelle val van het bedrijf uit de gratie, en ze wijzen op een sombere toekomst.

  • Inovio's DNA-gecodeerde monoklonale antilichamenplatform

dMAb-technologie heeft het potentieel om de beperkingen te overwinnen die doorgaans worden geassocieerd met traditionele monoklonale antilichamen, voornamelijk kosten, grootschalige productie en postproductie opslag en formuleringsvereisten. Het vereenvoudigde ontwerp van een DNA-plasmide dat codeert voor monoklonale antilichamen, vergemakkelijkt een snelle ontwikkeling, verbeterde productstabiliteit en kosteneffectieve fabricage en toepassing.

  • Brilacidin

Inovio zal de doseringsfrequentie verhogen in de fase II klinische studie van een kandidaat-geneesmiddel, Brilacidin, voor de behandeling van matig tot ernstig Covid-19 bij ziekenhuispatiënten. Brilacidin, een defensinemimeticum, wordt door het bedrijf ontwikkeld onder Fast Track-aanwijzing van de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA). De laatste ontwikkeling komt nadat een onafhankelijke Data Monitoring Committee (DMC) de beoordeling van de geplande tussentijdse veiligheidsgegevens van de gerandomiseerde, dubbelblinde, placebogecontroleerde studie heeft afgerond.

Wat kunnen we verwachten van de Inovio aandelen?

De analisten van Inovio hebben de aandeelhouders een dosis negativiteit bezorgd door hun statutaire prognoses substantieel te herzien. Inkomstenramingen werden scherp verlaagd omdat analisten een zwakkere vooruitzichten signaleerden, misschien een teken dat beleggers ook hun verwachtingen zouden moeten temperen.

Inovio Pharmaceuticals aandeel advies

Aandelenkopen.nl biedt geen advies over specifieke aandelen. Wij raden het aan om goed naar het bedrijf te kijken, de Inovio Pharmaceuticals-kwartaalcijfers, de winstcijfers, de jaarverslagen, het vertrouwen in het bedrijf, de doelgroep, het team, de markt waarin het bedrijf zich begeeft en andere belangrijke macro economische ontwikkelingen in de gaten te houden om een goede keuze te maken. Het is belangrijk om te kijken welke rol het bedrijf in de toekomst kan spelen. Ten slotte raden wij altijd aan om het laatste Inovio Pharmaceuticals-nieuws in de gaten te houden om te zien of er grote veranderingen zijn die invloed hebben.

Een aantal bekende en betrouwbare brokers in Nederland zijn DEGIRO (laagste kosten), eToro (aandelen + crypto verhandelen met lage kosten), BUX (eenvoudige app) en BinckBank.

Logo Microsoft Corporation

Microsoft

Meer informatie
Logo ABN AMRO Bank N.V.

ABN AMRO

Meer informatie
Logo Spotify Technology S.A.

Spotify Technology

Meer informatie
Logo Uber Technologies Inc

Uber Technologies

Meer informatie
Logo American Airlines Group Inc

American Airlines Group

Meer informatie