Degiro
4.5/5

Beste Nederlandse broker & Laagste kosten

Inovio Pharmaceuticals aandelen

Inovio Pharmaceuticals Inc, beter bekend als Inovio Pharmaceuticals, is gevestigd in Verenigde Staten aan 6769 Mesa Ridge Rd, 92121-2995, te San Diego. De CEO van het bedrijf is Jong Kim.

 

Het Inovio Pharmaceuticals Inc-aandeel had op 12-05-2021 een openingskoers van $6,58, de hoogste koers was $6,60 en de laagste koers was $6,14. De slotkoers was $6,30 en is daarmee met 2,93% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

 

Inhoudsopgave

Inovio Pharmaceuticals cijfers

Bedrijfscijfers zijn cruciaal om een bedrijf te beoordelen hoe het ervoor staat, het toont de financiële gezondheid aan van een bedrijf. Hieronder vind je een overzicht van de Inovio Pharmaceuticals-cijfers van de afgelopen 4 jaren. Ontdek de totale omzet, het netto inkomen, de bruto winst, de operationele kosten, Research & Development-kosten en meer cijfers om een goed beeld te krijgen van het bedrijf.

Inovio Pharmaceuticals kopen - Waar kan dit het beste?

Wij hebben een vergelijking gemaakt van de beste online brokers waar er geïnvesteerd kan worden in het Inovio Pharmaceuticals-aandeel.

9,8Meer informatie

9,6Meer informatie

9,4Meer informatie

8,6Meer informatie

Overweeg je om te investeren in Inovio Pharmaceuticals? Dan is het goed om alle informatie te hebben over dit bedrijf. Op deze pagina vind je daarom informatie over het bedrijf, de Inovio Pharmaceuticals-koers, de verwachtingen en toekomst van Inovio Pharmaceuticals en meer. Het is van belang om je altijd goed te informeren voor je kiest om te beleggen in Inovio Pharmaceuticals -aandelen.

In bovenstaande tabel vind je een overzicht van de beschikbare brokers in Nederland om te beleggen in Inovio Pharmaceuticals-aandelen. Als je het Inovio Pharmaceuticals-aandeel wilt kopen, dan zijn dit allemaal goede, betrouwbare opties om eenvoudig een account aan te maken en te starten met beleggen op een veilige manier.

Inovio Pharmaceuticals Koers - Wat is de waarde van aandelen Inovio Pharmaceuticals?

In onderstaande grafiek kan je de koers van het bedrijf zien van de afgelopen 5 dagen. Hier zie je precies wat de Koers Inovio Pharmaceuticals was. Het aandeel Inovio Pharmaceuticals is te vinden op de Nasdaq, de afkorting op de beurs is INO.

Beurskoers Inovio Pharmaceuticals | Wat hebben analisten als koersdoel?

Financiële analisten van banken en andere organisaties geven met regelmaat hun koersdoelen uit over een aandeel. Dit is een Inovio Pharmaceuticals verwachting namens hun of hun bedrijf. Hieronder vindt je de laatste adviezen van analisten en experts. Zo zijn ervoor vrijwel alle bekende aandelen kortere en langere termijn adviezen van analisten. De aandelen zijn verkrijgbaar op de beurs bij eToro en DEGIRO.

Inovio verwachtingen – De toekomst van Inovio

In deze tijden is het erg lastig om uitspraken te doen over de toekomst. Het team van Aandelenkopen.nl heeft besloten om zich daarom hier ook niet aan te wagen.

Het is momenteel niet mogelijk een goed beeld van de Inovio  verwachtingen de komende jaren. Zo blijft het koffiedik kijken voor deze verwachtingen in 2021 – 2025.

Inovio Pharmaceuticals aandeel advies

Aandelenkopen.nl biedt geen advies over specifieke aandelen. Wij raden het aan om goed naar het bedrijf te kijken, de Inovio Pharmaceuticals-kwartaalcijfers, de winstcijfers, de jaarverslagen, het vertrouwen in het bedrijf, de doelgroep, het team, de markt waarin het bedrijf zich begeeft en andere belangrijke macro economische ontwikkelingen in de gaten te houden om een goede keuze te maken. Het is belangrijk om te kijken welke rol het bedrijf in de toekomst kan spelen. Ten slotte raden wij altijd aan om het laatste Inovio Pharmaceuticals-nieuws in de gaten te houden om te zien of er grote veranderingen zijn die invloed hebben.

Een aantal bekende en betrouwbare brokers in Nederland zijn DEGIRO (laagste kosten), eToro (aandelen + crypto verhandelen met lage kosten), BUX (eenvoudige app) en BinckBank.

Logo Plug Power Inc

Plug Power

Meer informatie
Logo Walmart Inc

Walmart

Meer informatie
Logo Uber Technologies Inc

Uber Technologies

Meer informatie
Logo Li Auto Inc

Li Auto

Meer informatie
Logo Delta Air Lines, Inc.

Delta Air Lines

Meer informatie
Logo Walt Disney Co (The)

Walt Disney Co (The)

Meer informatie
Logo Spotify Technology S.A.

Spotify Technology

Meer informatie