Degiro
4.5/5

Beste Nederlandse broker & Laagste kosten

Ideanomics aandelen

Ideanomics Inc, beter bekend als Ideanomics, is gevestigd in Verenigde Staten aan 55 BROADWAY, 19TH FLOOR, 10006, te New York. De CEO van het bedrijf is Alfred Poor.

 

Het Ideanomics Inc-aandeel had op 07-12-2022 een openingskoers van $0,22, de hoogste koers was $0,22 en de laagste koers was $0,20. De slotkoers was $0,20 en is daarmee met 3,41% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

 

Inhoudsopgave

Ideanomics cijfers

Bedrijfscijfers zijn cruciaal om een bedrijf te beoordelen hoe het ervoor staat, het toont de financiële gezondheid aan van een bedrijf. Hieronder vind je een overzicht van de Ideanomics-cijfers van de afgelopen 4 jaren. Ontdek de totale omzet, het netto inkomen, de bruto winst, de operationele kosten, Research & Development-kosten en meer cijfers om een goed beeld te krijgen van het bedrijf.

Ideanomics kopen - Waar kan dit het beste?

Wij hebben een vergelijking gemaakt van de beste online brokers waar er geïnvesteerd kan worden in het Ideanomics aandeel.

9,9Meer informatie

Jouw kapitaal is in gevaar


9,8Meer informatie

9,6Meer informatie
9,4Meer informatie

Overweeg je om te investeren in Ideanomics? Dan is het goed om alle informatie te hebben over dit bedrijf. Op deze pagina vind je daarom informatie over het bedrijf, de Ideanomics-koers, de verwachtingen en toekomst van Ideanomics en meer. Het is van belang om je altijd goed te informeren voor je kiest om te beleggen in Ideanomics-aandelen.

In bovenstaande tabel vind je een overzicht van de beschikbare brokers in Nederland om te beleggen in Ideanomics-aandelen. Als je het Ideanomics-aandeel wilt kopen, dan zijn dit allemaal goede, betrouwbare opties om eenvoudig een account aan te maken en te starten met beleggen op een veilige manier.

Ideanomics Koers - Wat is de waarde van aandelen Ideanomics

The underlying graph shows the performance of the company of the last 5 days. You can directly see what the stock exchange Ideanomics was. The stock Ideanomics can be found of the abbreviation of the exchange is IDEX.

Beurskoers Ideanomics | Wat hebben analisten als koersdoel?

Financiële analisten van banken en andere organisaties geven met regelmaat hun koersdoelen uit over een aandeel. Dit is een Ideanomics verwachting namens hun of hun bedrijf. Hieronder vindt je de laatste adviezen van analisten en experts. Zo zijn ervoor vrijwel alle bekende aandelen kortere en langere termijn adviezen van analisten. De aandelen zijn verkrijgbaar op de beurs bij eToro en DEGIRO.

Wat is Ideanomics?

Ideanomics Inc. richt zich op het vergemakkelijken van de acceptatie van commerciële elektrische voertuigen en het ontwikkelen van financiële diensten en fintech-producten. De divisie voor elektrische voertuigen van het bedrijf, Mobile Energy Global (MEG), biedt kortingen op de aankoop van commerciële elektrische voertuigen, batterijen voor elektrische voertuigen (EV) en elektriciteit, evenals financierings- en oplaadoplossingen. De Capital-divisie van het bedrijf omvat Delaware Board of Trade (DBOT), een broker-dealer die ook een Alternative Trading System (ATS) exploiteert dat zich richt op de handel in traditionele OTC-effecten, en Intelligenta biedt oplossingen voor financiële diensten op basis van kunstmatige intelligentie (AI) en blockchain. Intelligenta biedt haar AI-diensten aan voor het creëren van financiële producten, risicobeoordelingen en indexering, en selectie- en aanbevelingssystemen namens de belangrijkste belanghebbenden. Het biedt ook eigendoms- en afwikkelingsdiensten voor onroerend goed via Timios Holdings Corp (Timios).

Wat gaat Ideanomics doen in de toekomst?

Ideanomics is een wereldwijd bedrijf dat de transformatie van duurzaamheid stimuleert. Zij zijn een katalysator voor ontwrichting van die industrieën waar verbeteringen op het gebied van duurzaamheid, transparantie en keuzevrijheid grote voordelen zouden hebben op wereldschaal.

  • Ideanomics Mobility

Ideanomics Mobility is een kant-en-klare oplossing die economisch en operationeel vertrouwen geeft. Met een synergetisch ecosysteem van producten en diensten helpen ze commerciële wagenparken om de barrières van elektrificatie tussen voertuigen, opladen en energie te doorbreken. Van de aanschaf van voertuigen tot laadinfrastructuur en energiebeheer, ze ontrafelen de elektrificatie van het wagenpark en leveren de eenvoud en schaalbaarheid waar hun klanten naar op zoek zijn.

  • Global Footprint

Wereldwijd bereik was vanaf het allereerste begin in hun DNA ingebouwd. Met prominente activiteiten in de VS en China hebben ze een aanzienlijk strategisch voordeel om de elektrificatie van de vloot en de algehele acceptatie van elektrische voertuigen te versnellen. Het weerspiegelt ook hun toewijding aan een inclusieve en diverse cultuur, zowel binnen hun bedrijf als binnen de partners waarmee ze samenwerken.

  • De Mobile Energy Global-eenheid

De Mobile Energy Global-eenheid van Ideanomics Inc, die commerciële wagenparkbeheerders helpt elektrische voertuigen aan te schaffen, zei dat het een deal heeft getekend voor de aankoop van 2.000 elektrische voertuigen voor taxidiensten. De deal was tussen MEG en haar contracterende entiteit Qingdao Chengyang Medici en een joint venture tussen de Chinese Didi Chuxing en EV-maker BYD. De voertuigen zijn bedoeld voor inzet in meerdere Chinese steden, waar de passagiers de auto's kunnen aanroepen via de Didi Chuxing-app, zei Ideanomics in een verklaring. Zijn aandelen stegen 22% in premarket-handel. Meihao Chuxing (Hangzhou) Automobile Technology, de joint venture tussen ride-hailing gigant Didi Chuxing en het in Shenzhen gevestigde BYD, lanceerde het D1-model.

Wat kunnen we verwachten van de Ideanomics aandelen?

Als onderdeel van Ideanomics zijn uitbreidingsprogramma naar Zuidoost-Azië, Zuid-Korea, het Midden-Oosten en Noord-Amerika, zal MMW wagenparkbeheerders voorzien van vrachtwagens en bussen die gebruik maken van toonaangevende batterij-elektrische voertuigen (BEV) (voor korte afstanden) en waterstof-brandstofcelvoertuigen ( H2FCV) (voor langeafstandsvluchten), en omvat autonoom rijden en IoV-technologieën die veilig, betrouwbaar en efficiënt zijn gebleken in omgevingen met een gesloten circuit, zoals mijnen, luchthavens, staalfabrieken en gemeenten waar routepatronen vooraf zijn bepaald. MMW is van plan om zijn pilotprogramma in Nanjing met PetroChina te gebruiken om grid edge- en oplaadtechnologieën op de markt te brengen die benzinestations kunnen transformeren in kostenefficiënte waterstoflaadstations in Noord-Amerika, wat een strategisch transitieprogramma biedt voor petroleumdistributeurs die willen overstappen op schoon energieverbruik.

Ideanomics aandeel advies

Aandelenkopen.nl biedt geen advies over specifieke aandelen. Wij raden het aan om goed naar het bedrijf te kijken, de Ideanomics-kwartaalcijfers, de winstcijfers, de jaarverslagen, het vertrouwen in het bedrijf, de doelgroep, het team, de markt waarin het bedrijf zich begeeft en andere belangrijke macro economische ontwikkelingen in de gaten te houden om een goede keuze te maken. Het is belangrijk om te kijken welke rol het bedrijf in de toekomst kan spelen. Ten slotte raden wij altijd aan om het laatste Ideanomics-nieuws in de gaten te houden om te zien of er grote veranderingen zijn die invloed hebben.

Een aantal bekende en betrouwbare brokers in Nederland zijn DEGIRO (laagste kosten), eToro (aandelen + crypto verhandelen met lage kosten), BUX (eenvoudige app) en BinckBank.

Logo Uber Technologies Inc

Uber Technologies

Meer informatie
Logo Microsoft Corporation

Microsoft

Meer informatie
Logo Spotify Technology S.A.

Spotify Technology

Meer informatie
Logo Dropbox Inc

Dropbox

Meer informatie
Logo Koninklijke Ahold Delhaize N.V.

Ahold Delhaize

Meer informatie