Degiro
4.5/5

Beste Nederlandse broker & Laagste kosten

Genius Brands International aandelen

Genius Brands International Inc, beter bekend als Genius Brands International, is gevestigd in Verenigde Staten aan 190 N Canon Dr Fl 4, 90210-5327, te Beverly Hills. De CEO van het bedrijf is Andrew Heyward.

 

Het Genius Brands International Inc-aandeel had op 07-12-2022 een openingskoers van $0,68, de hoogste koers was $0,69 en de laagste koers was $0,66. De slotkoers was $0,66 en is daarmee met 3,62% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

 

Inhoudsopgave

Genius Brands International cijfers

Bedrijfscijfers zijn cruciaal om een bedrijf te beoordelen hoe het ervoor staat, het toont de financiële gezondheid aan van een bedrijf. Hieronder vind je een overzicht van de Genius Brands International-cijfers van de afgelopen 4 jaren. Ontdek de totale omzet, het netto inkomen, de bruto winst, de operationele kosten, Research & Development-kosten en meer cijfers om een goed beeld te krijgen van het bedrijf.

Genius Brands International kopen - Waar kan dit het beste?

Wij hebben een vergelijking gemaakt van de beste online brokers waar er geïnvesteerd kan worden in het Genius Brands International aandeel.

9,9Meer informatie

Jouw kapitaal is in gevaar


9,8Meer informatie

9,6Meer informatie
9,4Meer informatie

Overweeg je om te investeren in Genius Brands International? Dan is het goed om alle informatie te hebben over dit bedrijf. Op deze pagina vind je daarom informatie over het bedrijf, de Genius Brands International-koers, de verwachtingen en toekomst van Genius Brands International en meer. Het is van belang om je altijd goed te informeren voor je kiest om te beleggen in Genius Brands International-aandelen.

In bovenstaande tabel vind je een overzicht van de beschikbare brokers in Nederland om te beleggen in Genius Brands International-aandelen. Als je het Genius Brands International-aandeel wilt kopen, dan zijn dit allemaal goede, betrouwbare opties om eenvoudig een account aan te maken en te starten met beleggen op een veilige manier.

Genius Brands International Koers - Wat is de waarde van aandelen Genius Brands International

The underlying graph shows the performance of the company of the last 5 days. You can directly see what the stock exchange Genius Brands International was. The stock Genius Brands International can be found of the abbreviation of the exchange is GNUS.

Beurskoers Genius Brands International | Wat hebben analisten als koersdoel?

Financiële analisten van banken en andere organisaties geven met regelmaat hun koersdoelen uit over een aandeel. Dit is een Genius Brands International verwachting namens hun of hun bedrijf. Hieronder vindt je de laatste adviezen van analisten en experts. Zo zijn ervoor vrijwel alle bekende aandelen kortere en langere termijn adviezen van analisten. De aandelen zijn verkrijgbaar op de beurs bij eToro en DEGIRO.

Wat is Genius Brands?

Genius Brands International, Inc. is een in de Verenigde Staten gevestigd merkbeheerbedrijf. Het bedrijf biedt vermakelijke en verrijkende inhoud en producten met een doel voor peuters tot pubers. Het bedrijf produceert originele inhoud en geeft de rechten op die inhoud aan een reeks partners in licentie. Tot de licentiehouders behoren bedrijven waaraan de audiovisuele rechten zijn verleend voor tentoonstellingen in verschillende formaten, zoals betaaltelevisie, gratis of uitgezonden televisie, video-on-demand (VOD), abonnement op aanvraag (SVOD) en digitale videodiscs / compact schijven (dvd's / cd's) en bedrijven die producten ontwikkelen en distribueren op basis van de inhoud binnen verschillende productcategorieën, zoals speelgoed, elektronica, uitgeverijen, huishoudelijke artikelen, schrijfwaren en geschenken. Het bedrijf bezit een portfolio van origineel kinderentertainment dat is gericht op peuters tot tieners, waaronder Baby Genius, Warren Buffett's Secret Millionaires Club, Thomas Edison's Secret Lab en Stan Lee's Mighty 7.

Wat gaat Genius Brands doen in de toekomst?

Het in Beverly Hills, Californië gevestigde kindermediabedrijf maakt media-inhoud en licentieert deze. GNUS-aandelen worden gevoed door een breed scala aan inhoud, die zich richt op het geven van een doel aan de inhoud en op entertainment.

  • Genius Brands en Marvel Studios

Genius Brands International heeft een samenwerking aangekondigd met Marvel Studios, waar Marvel Studios van Genius Brands een licentie heeft verleend voor bepaalde gelijkenisrechten aan Stan Lee ter ondersteuning van toekomstige marketingcontent ter ere van de nalatenschap van Marvel Studios. Dit initiatief tussen Genius Brands en Marvel Studios met behulp van Lee's activa is de eerste samenwerking tussen de bedrijven. De bedrijven bespreken ook manieren om in de toekomst samen te werken aan andere Lee-gerelateerde initiatieven.

  • Kartoon Channel!

Genius Brands International zet de snelle expansie voort van zijn eerste kinderentertainment bestemming, Kartoon Channel!, In samenwerking met zijn tweede televisiefabrikant , LG Electronics USA, biedt Kartoon Channel aan! met onmiddellijke ingang gratis op alle LG Smart TV's. De deal met LG Electronics USA volgt op de recente samenwerking met Samsung, waardoor Kartoon Channel! beschikbaar op alle Samsung Smart TV's. Kartoon Channel is gericht op kinderen en ouders door middel van nieuwe technologiegerichte media en is een belangrijk onderdeel van hun strategie ”, aldus Jon Ollwerther, General Manager van Kartoon Channel! & EVP van Global Business Development bij Genius Brands. “We kijken ernaar uit om de komende twaalf maanden een aantal soortgelijke overeenkomsten aan te kondigen. Met deze strategie spelen we in op de evolutie in kijkgewoonten, die ons naar onze mening in de voorhoede van deze snel evoluerende markt zullen plaatsen. Als de op een na grootste speler op de Amerikaanse tv-markt is LG een zeer belangrijk platform voor Kartoon Channel! kijkers die we graag aan onze distributie willen toevoegen. "

  • ChizComm Ltd

Genius Brands International, Inc., een wereldwijd merkbeheerbedrijf dat multimedia creëert en licenties uitgeeft voor entertainmentcontent voor kinderen, heeft aangekondigd dat het de eerder aangekondigde acquisitie van ChizComm Ltd., een toonaangevend Noord-Amerikaans marketing- en mediabureau, en ChizComm Beacon Media, zijn best-in-class mediaonderzoeks-, planning- en inkoopafdeling, heeft afgerond.

Wat kunnen we verwachten van de Genius Brands aandelen?

Genius Brands weet dat geanimeerde programma's, de distributiesystemen die ze leveren en de consumentenproducten die uit de programma's komen, een enorme invloed hebben op de jonge, beïnvloedbare geesten die ze bedienen. Bij Genius Brands nemen ze deze verantwoordelijkheden serieus. Ze zijn toegewijd aan het maken van entertainment van uitstekende kwaliteit voor kinderen. Entertainment waar velen van ons, als ouders zelf, trots op kunnen zijn. Ze noemen dit 'inhoud met een doel' en ze streven naar verrijkte verhalen in elke aflevering waar ze hun naam op zetten: verhalen van hoge kwaliteit die niet-gewelddadig is, die geen negatieve stereotypen of ongepast taalgebruik bevat. Dat is hun missie.

Genius Brands International aandeel advies

Aandelenkopen.nl biedt geen advies over specifieke aandelen. Wij raden het aan om goed naar het bedrijf te kijken, de Genius Brands International-kwartaalcijfers, de winstcijfers, de jaarverslagen, het vertrouwen in het bedrijf, de doelgroep, het team, de markt waarin het bedrijf zich begeeft en andere belangrijke macro economische ontwikkelingen in de gaten te houden om een goede keuze te maken. Het is belangrijk om te kijken welke rol het bedrijf in de toekomst kan spelen. Ten slotte raden wij altijd aan om het laatste Genius Brands International-nieuws in de gaten te houden om te zien of er grote veranderingen zijn die invloed hebben.

Een aantal bekende en betrouwbare brokers in Nederland zijn DEGIRO (laagste kosten), eToro (aandelen + crypto verhandelen met lage kosten), BUX (eenvoudige app) en BinckBank.

Logo Salesforce.Com Inc

Salesforce.Com

Meer informatie
Logo Microsoft Corporation

Microsoft

Meer informatie
Logo Uber Technologies Inc

Uber Technologies

Meer informatie
Logo American Airlines Group Inc

American Airlines Group

Meer informatie
Logo Walt Disney Co (The)

Walt Disney Co (The)

Meer informatie
Logo Plug Power Inc

Plug Power

Meer informatie
Logo PayPal Holdings Inc

PayPal Holdings

Meer informatie
Logo NetFlix Inc

NetFlix

Meer informatie