Degiro
4.5/5

Beste Nederlandse broker & Laagste kosten

Foot Locker aandelen

Foot Locker Inc, beter bekend als Foot Locker, is gevestigd in Verenigde Staten aan 330 W 34th St, 10001-2406, te New York. De CEO van het bedrijf is Richard Johnson.

 

Het Foot Locker Inc-aandeel had op 07-12-2022 een openingskoers van $38,00, de hoogste koers was $39,28 en de laagste koers was $37,99. De slotkoers was $38,88 en is daarmee met 1,07% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

 

Inhoudsopgave

Foot Locker cijfers

Bedrijfscijfers zijn cruciaal om een bedrijf te beoordelen hoe het ervoor staat, het toont de financiële gezondheid aan van een bedrijf. Hieronder vind je een overzicht van de Foot Locker-cijfers van de afgelopen 4 jaren. Ontdek de totale omzet, het netto inkomen, de bruto winst, de operationele kosten, Research & Development-kosten en meer cijfers om een goed beeld te krijgen van het bedrijf.

Foot Locker kopen - Waar kan dit het beste?

Wij hebben een vergelijking gemaakt van de beste online brokers waar er geïnvesteerd kan worden in het Foot Locker aandeel.

9,9Meer informatie

Jouw kapitaal is in gevaar


9,8Meer informatie

9,6Meer informatie
9,4Meer informatie

Overweeg je om te investeren in Foot Locker? Dan is het goed om alle informatie te hebben over dit bedrijf. Op deze pagina vind je daarom informatie over het bedrijf, de Foot Locker-koers, de verwachtingen en toekomst van Foot Locker en meer. Het is van belang om je altijd goed te informeren voor je kiest om te beleggen in Foot Locker-aandelen.

In bovenstaande tabel vind je een overzicht van de beschikbare brokers in Nederland om te beleggen in Foot Locker-aandelen. Als je het Foot Locker-aandeel wilt kopen, dan zijn dit allemaal goede, betrouwbare opties om eenvoudig een account aan te maken en te starten met beleggen op een veilige manier.

Foot Locker Koers - Wat is de waarde van aandelen Foot Locker

The underlying graph shows the performance of the company of the last 5 days. You can directly see what the stock exchange Foot Locker was. The stock Foot Locker can be found of the abbreviation of the exchange is FL.

Beurskoers Foot Locker | Wat hebben analisten als koersdoel?

Financiële analisten van banken en andere organisaties geven met regelmaat hun koersdoelen uit over een aandeel. Dit is een Foot Locker verwachting namens hun of hun bedrijf. Hieronder vindt je de laatste adviezen van analisten en experts. Zo zijn ervoor vrijwel alle bekende aandelen kortere en langere termijn adviezen van analisten. De aandelen zijn verkrijgbaar op de beurs bij eToro en DEGIRO.

Over Foot Locker

Foot Locker is een wereldwijde marktleider in de verkoop van sneakers en sportkleding en is al zo’n 30 jaar actief in deze branche. Het gaat om de verkoop van sport- en vrijetijdsschoenen, maar daarnaast ook accessoires en kleding. Deze grote Amerikaanse keten werkt nauw samen met topmerken zoals Nike, Adidas, Reebok en Puma. Deze merken klinken u mogelijk welbekend in de oren. In vrijwel elke stad in Nederland is wel een Foot Locker te vinden. Misschien bent u er zelf ook al wel eens binnengelopen voor de sneaker die uw zoon of dochter ‘’echt’’ moest hebben.

De eerste wortels van Foot Locker kunnen worden teruggevonden in het jaar 1963. FW Woolworth Company kocht in dat jaar de Kinney Shoe Corporation. Kinney begon speciale schoenenzaken op te zetten waaronder Stylco in 1967, Susie Casuals in 1968 en Foot Locker in 1974. In de jaren 1980 en 1990 ging het steeds slechter met FW Woolworth. In 1998 veranderde Woolworth daarom zijn naam naar Venator Group Inc. In de jaren 90 was Foot Locker goed voor ruim 70% van de inkomsten van de Kinney Shoe Corporation. Eind jaren 90 werd de naam verandert naar Venator Group. Mede door het eerste gegeven veranderde Venator in 2001 de naam in Foot Locker Inc.

Missie Foot Locker

Elke dag gaan duizenden jonge sportievelingen naar de winkel om de nieuwste sneakers en sportkleding te halen. Foot Locker heeft als missie om een echte marktleider op sportgebied te worden in de detailhandel. De Amerikaanse keten heeft op dit moment al zo’n 4.000 winkels verspreid over de wereld. Het gaat om winkels in Europa, Canada, Noord-Amerika, Nieuw-Zeeland en Australië.

Verschillende toplocaties

Alleen al in Europa heeft de sneakerexpert meer dan 600 winkels op verschillende toplocaties in ongeveer 20 landen. Het gaat bijvoorbeeld om winkels in Nederland, België, Duitsland, Denemarken, Frankrijk, Griekenland, Italië, Luxemburg, Spanje, Portugal en Zweden. De uitstraling en kleding van de medewerkers is heel typerend, waardoor je Foot Locker direct herkend.

New York City

Het hoofdkantoor van Foot Locker staat in New York City. Voor degenen die de Foot Locker wel eens hebben bezocht, is het bekend dat de medewerkers aparte uniformen dragen. Het zijn namelijk zwart/witte uniformen die lijken op die van scheidsrechters. Hiermee richt de Foot Locker groep zich vooral op de leeftijdscategorie van 12 tot 24 jaar.

Foot Locker aandeel advies

Aandelenkopen.nl biedt geen advies over specifieke aandelen. Wij raden het aan om goed naar het bedrijf te kijken, de Foot Locker-kwartaalcijfers, de winstcijfers, de jaarverslagen, het vertrouwen in het bedrijf, de doelgroep, het team, de markt waarin het bedrijf zich begeeft en andere belangrijke macro economische ontwikkelingen in de gaten te houden om een goede keuze te maken. Het is belangrijk om te kijken welke rol het bedrijf in de toekomst kan spelen. Ten slotte raden wij altijd aan om het laatste Foot Locker-nieuws in de gaten te houden om te zien of er grote veranderingen zijn die invloed hebben.

Een aantal bekende en betrouwbare brokers in Nederland zijn DEGIRO (laagste kosten), eToro (aandelen + crypto verhandelen met lage kosten), BUX (eenvoudige app) en BinckBank.

Logo Koninklijke Ahold Delhaize N.V.

Ahold Delhaize

Meer informatie
Logo Pinterest Inc

Pinterest

Meer informatie
Logo American Airlines Group Inc

American Airlines Group

Meer informatie
Logo Salesforce.Com Inc

Salesforce.Com

Meer informatie
Logo Microsoft Corporation

Microsoft

Meer informatie
Logo Walt Disney Co (The)

Walt Disney Co (The)

Meer informatie
Logo Li Auto Inc

Li Auto

Meer informatie