Degiro
4.5/5

Beste Nederlandse broker & Laagste kosten

Eurocommercial Property aandelen

Eurocommercial Property NV, beter bekend als Eurocommercial Property, is gevestigd in Nederland aan Herengracht 469, 1017 BS, te Amsterdam.

 

Het Eurocommercial Property NV-aandeel had op 01-02-2023 een openingskoers van €22,96, de hoogste koers was €23,16 en de laagste koers was €22,80. De slotkoers was €22,90 en is daarmee met 0,26% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

 

Inhoudsopgave

Eurocommercial Property cijfers

Bedrijfscijfers zijn cruciaal om een bedrijf te beoordelen hoe het ervoor staat, het toont de financiële gezondheid aan van een bedrijf. Hieronder vind je een overzicht van de Eurocommercial Property-cijfers van de afgelopen 4 jaren. Ontdek de totale omzet, het netto inkomen, de bruto winst, de operationele kosten, Research & Development-kosten en meer cijfers om een goed beeld te krijgen van het bedrijf.

Eurocommercial Property kopen - Waar kan dit het beste?

Wij hebben een vergelijking gemaakt van de beste online brokers waar er geïnvesteerd kan worden in het Eurocommercial Property aandeel.

9,9Meer informatie

Jouw kapitaal is in gevaar


9,8Meer informatie

9,6Meer informatie
9,4Meer informatie

Overweeg je om te investeren in Eurocommercial Property? Dan is het goed om alle informatie te hebben over dit bedrijf. Op deze pagina vind je daarom informatie over het bedrijf, de Eurocommercial Property-koers, de verwachtingen en toekomst van Eurocommercial Property en meer. Het is van belang om je altijd goed te informeren voor je kiest om te beleggen in Eurocommercial Property-aandelen.

In bovenstaande tabel vind je een overzicht van de beschikbare brokers in Nederland om te beleggen in Eurocommercial Property-aandelen. Als je het Eurocommercial Property-aandeel wilt kopen, dan zijn dit allemaal goede, betrouwbare opties om eenvoudig een account aan te maken en te starten met beleggen op een veilige manier.

Eurocommercial Property Koers - Wat is de waarde van aandelen Eurocommercial Property

The underlying graph shows the performance of the company of the last 5 days. You can directly see what the stock exchange Eurocommercial Property was. The stock Eurocommercial Property can be found of the abbreviation of the exchange is ECMPA.

Beurskoers Eurocommercial Property | Wat hebben analisten als koersdoel?

Financiële analisten van banken en andere organisaties geven met regelmaat hun koersdoelen uit over een aandeel. Dit is een Eurocommercial Property verwachting namens hun of hun bedrijf. Hieronder vindt je de laatste adviezen van analisten en experts. Zo zijn ervoor vrijwel alle bekende aandelen kortere en langere termijn adviezen van analisten. De aandelen zijn verkrijgbaar op de beurs bij eToro en DEGIRO.

 

Eurocommercial Properties verwachtingen – De toekomst van Eurocommercial Properties

In deze tijden is het erg lastig om uitspraken te doen over de toekomst. Het team van Aandelenkopen.nl heeft besloten om zich daarom hier ook niet aan te wagen.

Het is momenteel niet mogelijk een goed beeld van de Eurocommercial Properties verwachtingen de komende jaren. Zo blijft het koffiedik kijken voor deze verwachtingen in 2021 – 2025.

Over Eurocommercial Properties

Eurocommercial Properties, ookwel ECMPA is een Nederlands vastgoedfonds met een notering in de AMX. Het fonds bezit vastgoed in de vorm van winkelcentra’s in drie verschillende regio’s, namelijk: Frankrijk, Italië en Zweden. Eurocommercial Properties bevindt zich als vastgoedfonds in dezelfde categorie als Klepierre, Nieuwe Steen Investments, Unibail-Rodamco, Vastned Retail, WDP en Wereldhave.

Eurocommercial Properties is een koopwaardig aandeel dat zeker de moeite waard kan zijn om in uw portefeuille op te nemen. Om dit aan te tonen gaan we ons eens goed verdiepen in dit fonds en de mogelijkheden die dit fonds u te bieden heeft. Mocht u nog vragen hebben over onze analyse, is het altijd mogelijk om contact met ons op te nemen.

Eurocommercial Properties is in 1991 opgericht en het vastgoedfonds wist in 1992 een eerste stukje vastgoed in Frankrijk toe te eigenen. In 1994 werden er activiteiten in Italië verricht en in 2001 is Eurocommercial Properties zich ook gaan bezighouden met de Zweedse markt. In het verleden werd er geïnvesteerd in kantoorpanden, maar deze activiteiten zijn volledig verkocht. Het vastgoedfonds richt zich nou alleen nog maar op de exploitatie van winkelcentra. Hieronder zijn de regio’s te zien waar het vastgoed zich bevindt.

Momenteel werken er 50+ mensen bij dit vastgoedfonds. Ze zorgen er voor dat de huurinkomsten netjes worden betaald en verwerkt. Er gaat ook veel tijd zitten in het selecteren van nieuwe locaties die mogelijk kunnen worden geëxploiteerd. Er wordt dus sowieso altijd grondig onderzoek gedaan voordat er wordt overgegaan tot nieuwe investeringen. Eurocommercial Properties heeft de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan en dit is te merken aan de hoge bezettingsgraad van ruim 99%. Het vastgoedfonds zorgt ervoor dat de winkelcentra vrijwel altijd bezet zijn. Dit komt de cashflow ten goede.

 

Eurocommercial Property aandeel advies

Aandelenkopen.nl biedt geen advies over specifieke aandelen. Wij raden het aan om goed naar het bedrijf te kijken, de Eurocommercial Property-kwartaalcijfers, de winstcijfers, de jaarverslagen, het vertrouwen in het bedrijf, de doelgroep, het team, de markt waarin het bedrijf zich begeeft en andere belangrijke macro economische ontwikkelingen in de gaten te houden om een goede keuze te maken. Het is belangrijk om te kijken welke rol het bedrijf in de toekomst kan spelen. Ten slotte raden wij altijd aan om het laatste Eurocommercial Property-nieuws in de gaten te houden om te zien of er grote veranderingen zijn die invloed hebben.

Een aantal bekende en betrouwbare brokers in Nederland zijn DEGIRO (laagste kosten), eToro (aandelen + crypto verhandelen met lage kosten), BUX (eenvoudige app) en BinckBank.

Logo Twitter Inc

Twitter

Meer informatie
Logo Johnson & Johnson

Johnson & Johnson

Meer informatie
Logo Salesforce.Com Inc

Salesforce.Com

Meer informatie
Logo Spotify Technology S.A.

Spotify Technology

Meer informatie
Logo Microsoft Corporation

Microsoft

Meer informatie
Logo Facebook Inc

Facebook

Meer informatie