Degiro
4.5/5

Beste Nederlandse broker & Laagste kosten

Energy Transfer Corp LP aandelen

Energy Transfer Corp LP is gevestigd in Verenigde Staten aan 3738 Oak Lawn Ave, 75219-4333, te Dallas.

 

 

Inhoudsopgave

Energy Transfer Corp LP cijfers

Bedrijfscijfers zijn cruciaal om een bedrijf te beoordelen hoe het ervoor staat, het toont de financiële gezondheid aan van een bedrijf. Hieronder vind je een overzicht van de Energy Transfer Corp LP-cijfers van de afgelopen 4 jaren. Ontdek de totale omzet, het netto inkomen, de bruto winst, de operationele kosten, Research & Development-kosten en meer cijfers om een goed beeld te krijgen van het bedrijf.

Energy Transfer Corp LP kopen - Waar kan dit het beste?

Wij hebben een vergelijking gemaakt van de beste online brokers waar er geïnvesteerd kan worden in het Energy Transfer Corp LP aandeel.

9,9Meer informatie

Jouw kapitaal is in gevaar


9,8Meer informatie

9,6Meer informatie
9,4Meer informatie

Overweeg je om te investeren in Energy Transfer Corp LP? Dan is het goed om alle informatie te hebben over dit bedrijf. Op deze pagina vind je daarom informatie over het bedrijf, de Energy Transfer Corp LP-koers, de verwachtingen en toekomst van Energy Transfer Corp LP en meer. Het is van belang om je altijd goed te informeren voor je kiest om te beleggen in Energy Transfer Corp LP-aandelen.

In bovenstaande tabel vind je een overzicht van de beschikbare brokers in Nederland om te beleggen in Energy Transfer Corp LP-aandelen. Als je het Energy Transfer Corp LP-aandeel wilt kopen, dan zijn dit allemaal goede, betrouwbare opties om eenvoudig een account aan te maken en te starten met beleggen op een veilige manier.

Energy Transfer Corp LP Koers - Wat is de waarde van aandelen Energy Transfer Corp LP

The underlying graph shows the performance of the company of the last 5 days. You can directly see what the stock exchange Energy Transfer Corp LP was. The stock Energy Transfer Corp LP can be found of the abbreviation of the exchange is ETC.

Beurskoers Energy Transfer Corp LP | Wat hebben analisten als koersdoel?

Financiële analisten van banken en andere organisaties geven met regelmaat hun koersdoelen uit over een aandeel. Dit is een Energy Transfer Corp LP verwachting namens hun of hun bedrijf. Hieronder vindt je de laatste adviezen van analisten en experts. Zo zijn ervoor vrijwel alle bekende aandelen kortere en langere termijn adviezen van analisten. De aandelen zijn verkrijgbaar op de beurs bij eToro en DEGIRO.

ENERGY TRANSFER verwachtingen – De toekomst van ENERGY TRANSFER 

In deze tijden is het erg lastig om uitspraken te doen over de toekomst. Het team van Aandelenkopen.nl heeft besloten om zich daarom hier ook niet aan te wagen. 

Het is momenteel niet mogelijk een goed beeld van de ENERGY TRANSFER verwachtingen de komende jaren. Zo blijft het koffiedik kijken voor deze verwachtingen in 2021 – 2025.

Wat is Energy Transfer?

Energy Transfer is erg trots om één van Amerika's grootste energieportefeuilles te hebben met activa die van kust tot kust reiken, in 38 staten met een internationaal kantoor in Peking. Energy Transfer bezit en exploiteert een portefeuille van energieactiva. De activiteiten van het bedrijf omvatten complementaire midstream-, intrastatale en interstatelijke transport- en opslagactiva; ruwe olie, aardgasvloeistoffen (NGL) en transport en terminalling activa van geraffineerde producten; NGL fractionering; en diverse acquisitie- en marketingactiva. De segmenten omvatten transport en opslag tussen staten, transport en opslag tussen staten, transport en diensten voor midstream, NGL en geraffineerde producten, transport en diensten van ruwe olie, investeringen in Sunoco LP, investeringen in USAC en alle andere. Via zijn intrastatelijke transport- en opslagsegment bezit en exploiteert het bedrijf aardgastransportpijpleidingen en drie aardgasopslagfaciliteiten in de staat Texas. Het intrastatelijke transport- en opslagsegment richt zich op het transport van aardgas naar markten vanuit verschillende productieve aardgasproducerende gebieden.

Wat gaat Energy Transfer doen in de toekomst?

Het veilig en verantwoord leveren van Amerika's energie heeft Energy Transfer’s hoogste prioriteit. Daarom streven ze naar eerlijkheid en respect bij alles wat ze doen. De kernwaarden integriteit, sterke handhaving van integriteits- en nalevingsnormen in de hele organisatie, gemeenschap, een cultuur van openheid, transparantie en continue verbetering, uitmuntendheid, het streven naar het beste te zijn in zijn klasse op het gebied van EH&S en nalevingsprestaties en verantwoordelijkheid, wat inhoudt toegewijd aan de bescherming van het milieu en het behoud van natuurlijke hulpbronnen te zijn, zijn de drijvende principes van Energy Transfer.

Fusie

In 2021 kondigde Energy Transfer aan dat het een definitieve fusieovereenkomst is aangegaan om Enable Midstream Partners over te nemen in een all-equity-transactie ter waarde van 7,2 miljard dollar. De overname van Enable door Energy Transfer zal de voetafdruk van Energy Transfer in meerdere regio's vergroten en zorgen voor meer connectiviteit voor de aardgas- en NGL-transportbedrijven van Energy Transfer.

Gezamenlijk tarief

Energy Transfer LP (NYSE: ET) en Centurion Pipeline LP ("Centurion") hebben aangekondigd dat ze een gezamenlijk tarief zullen posten voor het transport van ruwe olie vanaf ET's terminals in Platteville, Colorado en Cushing, Oklahoma naar ET's Nederland , Texas terminal.

Jaarlijkse winstgroei

De verwachte jaarlijkse winstgroei van Energy Transfer van N/A zal naar verwachting niet hoger zijn dan de gemiddelde verwachte winstgroei van de Amerikaanse Oil & Gas Midstream-industrie. Bovendien wordt er niet verwacht dat deze de gemiddelde prognose van de Amerikaanse markt zal verslaan.

Wat kunnen we verwachten van de Energy Transfer aandelen?

De Energy Transfer Family of Partnerships zet zich in om op een verantwoorde en veilige manier Amerika's energie te leveren door hun toewijding om hun kernwaarden en overtuigingen hoog te houden in alles wat ze doen. Ze zijn gedreven om hun medewerkers te inspireren om superieure waarde te creëren voor hun klanten, hun investeerders en hun aandeelhouders. Ze zijn ook toegewijd om een uniforme focus te behouden op uitmuntende bedrijfsvoering, respect voor alle anderen en de gemeenschappen waarin ze zaken doen, en het creëren van een duurzame toekomst.

Energy Transfer Corp LP aandeel advies

Aandelenkopen.nl biedt geen advies over specifieke aandelen. Wij raden het aan om goed naar het bedrijf te kijken, de Energy Transfer Corp LP-kwartaalcijfers, de winstcijfers, de jaarverslagen, het vertrouwen in het bedrijf, de doelgroep, het team, de markt waarin het bedrijf zich begeeft en andere belangrijke macro economische ontwikkelingen in de gaten te houden om een goede keuze te maken. Het is belangrijk om te kijken welke rol het bedrijf in de toekomst kan spelen. Ten slotte raden wij altijd aan om het laatste Energy Transfer Corp LP-nieuws in de gaten te houden om te zien of er grote veranderingen zijn die invloed hebben.

Een aantal bekende en betrouwbare brokers in Nederland zijn DEGIRO (laagste kosten), eToro (aandelen + crypto verhandelen met lage kosten), BUX (eenvoudige app) en BinckBank.

Logo Microsoft Corporation

Microsoft

Meer informatie
Logo American Airlines Group Inc

American Airlines Group

Meer informatie
Logo Alibaba Group Holding Ltd

Alibaba

Meer informatie
Logo Johnson & Johnson

Johnson & Johnson

Meer informatie
Logo Twitter Inc

Twitter

Meer informatie
Logo Dropbox Inc

Dropbox

Meer informatie