Degiro
4.5/5

Beste Nederlandse broker & Laagste kosten

Delta Air Lines aandelen

Delta Air Lines, Inc., beter bekend als Delta Air Lines, is gevestigd in Verenigde Staten aan 1030 Delta Blvd, 30354-1989, te Atlanta.

 

Het Delta Air Lines, Inc.-aandeel had op 21-10-2021 een openingskoers van $40,50, de hoogste koers was $40,75 en de laagste koers was $40,02. De slotkoers was $40,40 en is daarmee met 0,25% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

 

Inhoudsopgave

Delta Air Lines cijfers

Bedrijfscijfers zijn cruciaal om een bedrijf te beoordelen hoe het ervoor staat, het toont de financiële gezondheid aan van een bedrijf. Hieronder vind je een overzicht van de Delta Air Lines-cijfers van de afgelopen 4 jaren. Ontdek de totale omzet, het netto inkomen, de bruto winst, de operationele kosten, Research & Development-kosten en meer cijfers om een goed beeld te krijgen van het bedrijf.

Delta Air Lines kopen - Waar kan dit het beste?

Wij hebben een vergelijking gemaakt van de beste online brokers waar er geïnvesteerd kan worden in het Delta Air Lines aandeel.

9,8Meer informatie

9,6Meer informatie
9,4Meer informatie

8,6Meer informatie

Overweeg je om te investeren in Delta Air Lines? Dan is het goed om alle informatie te hebben over dit bedrijf. Op deze pagina vind je daarom informatie over het bedrijf, de Delta Air Lines-koers, de verwachtingen en toekomst van Delta Air Lines en meer. Het is van belang om je altijd goed te informeren voor je kiest om te beleggen in Delta Air Lines-aandelen.

In bovenstaande tabel vind je een overzicht van de beschikbare brokers in Nederland om te beleggen in Delta Air Lines-aandelen. Als je het Delta Air Lines-aandeel wilt kopen, dan zijn dit allemaal goede, betrouwbare opties om eenvoudig een account aan te maken en te starten met beleggen op een veilige manier.

Delta Air Lines Koers - Wat is de waarde van aandelen Delta Air Lines

The underlying graph shows the performance of the company of the last 5 days. You can directly see what the stock exchange Delta Air Lines was. The stock Delta Air Lines can be found of the abbreviation of the exchange is DAL.

Beurskoers Delta Air Lines | Wat hebben analisten als koersdoel?

Financiële analisten van banken en andere organisaties geven met regelmaat hun koersdoelen uit over een aandeel. Dit is een Delta Air Lines verwachting namens hun of hun bedrijf. Hieronder vindt je de laatste adviezen van analisten en experts. Zo zijn ervoor vrijwel alle bekende aandelen kortere en langere termijn adviezen van analisten. De aandelen zijn verkrijgbaar op de beurs bij eToro en DEGIRO.

DETLA AIRLINES verwachtingen – De toekomst van DETLA AIRLINES 

In deze tijden is het erg lastig om uitspraken te doen over de toekomst. Het team van Aandelenkopen.nl heeft besloten om zich daarom hier ook niet aan te wagen.  Het is momenteel niet mogelijk een goed beeld van de DETLA AIRLINES verwachtingen de komende jaren. Zo blijft het koffiedik kijken voor deze verwachtingen in 2021 – 2025.

Delta Air Lines aandeel advies

Aandelenkopen.nl biedt geen advies over specifieke aandelen. Wij raden het aan om goed naar het bedrijf te kijken, de Delta Air Lines-kwartaalcijfers, de winstcijfers, de jaarverslagen, het vertrouwen in het bedrijf, de doelgroep, het team, de markt waarin het bedrijf zich begeeft en andere belangrijke macro economische ontwikkelingen in de gaten te houden om een goede keuze te maken. Het is belangrijk om te kijken welke rol het bedrijf in de toekomst kan spelen. Ten slotte raden wij altijd aan om het laatste Delta Air Lines-nieuws in de gaten te houden om te zien of er grote veranderingen zijn die invloed hebben.

Een aantal bekende en betrouwbare brokers in Nederland zijn DEGIRO (laagste kosten), eToro (aandelen + crypto verhandelen met lage kosten), BUX (eenvoudige app) en BinckBank.

Logo Li Auto Inc

Li Auto

Meer informatie
Logo Walt Disney Co (The)

Walt Disney Co (The)

Meer informatie
Logo Salesforce.Com Inc

Salesforce.Com

Meer informatie
Logo Koninklijke Ahold Delhaize N.V.

Ahold Delhaize

Meer informatie
Logo Uber Technologies Inc

Uber Technologies

Meer informatie
Logo Basic-Fit N.V

Basic-Fit

Meer informatie
Logo NetFlix Inc

NetFlix

Meer informatie
Logo ABN AMRO Bank N.V.

ABN AMRO

Meer informatie