Degiro
4.5/5

Beste Nederlandse broker & Laagste kosten

CNH Industrial aandelen

CNH Industrial NV, beter bekend als CNH Industrial, is gevestigd in Verenigd Koninkrijk, SW1A 1HA, te 25 St Jamess Street. Er werken 68.257 medewerkers bij het bedrijf wereldwijd. De CEO van het bedrijf is Suzanne Heywood.

 

Het CNH Industrial NV-aandeel had op 21-10-2021 een openingskoers van $17,04, de hoogste koers was $17,28 en de laagste koers was $16,99. De slotkoers was $17,25 en is daarmee met 0,70% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

 

Inhoudsopgave

CNH Industrial cijfers

Bedrijfscijfers zijn cruciaal om een bedrijf te beoordelen hoe het ervoor staat, het toont de financiële gezondheid aan van een bedrijf. Hieronder vind je een overzicht van de CNH Industrial-cijfers van de afgelopen 4 jaren. Ontdek de totale omzet, het netto inkomen, de bruto winst, de operationele kosten, Research & Development-kosten en meer cijfers om een goed beeld te krijgen van het bedrijf.

CNH Industrial kopen - Waar kan dit het beste?

Wij hebben een vergelijking gemaakt van de beste online brokers waar er geïnvesteerd kan worden in het CNH Industrial aandeel.

9,8Meer informatie

9,6Meer informatie
9,4Meer informatie

8,6Meer informatie

Overweeg je om te investeren in CNH Industrial? Dan is het goed om alle informatie te hebben over dit bedrijf. Op deze pagina vind je daarom informatie over het bedrijf, de CNH Industrial-koers, de verwachtingen en toekomst van CNH Industrial en meer. Het is van belang om je altijd goed te informeren voor je kiest om te beleggen in CNH Industrial-aandelen.

In bovenstaande tabel vind je een overzicht van de beschikbare brokers in Nederland om te beleggen in CNH Industrial-aandelen. Als je het CNH Industrial-aandeel wilt kopen, dan zijn dit allemaal goede, betrouwbare opties om eenvoudig een account aan te maken en te starten met beleggen op een veilige manier.

CNH Industrial Koers - Wat is de waarde van aandelen CNH Industrial

The underlying graph shows the performance of the company of the last 5 days. You can directly see what the stock exchange CNH Industrial was. The stock CNH Industrial can be found of the abbreviation of the exchange is CNHI.

Beurskoers CNH Industrial | Wat hebben analisten als koersdoel?

Financiële analisten van banken en andere organisaties geven met regelmaat hun koersdoelen uit over een aandeel. Dit is een CNH Industrial verwachting namens hun of hun bedrijf. Hieronder vindt je de laatste adviezen van analisten en experts. Zo zijn ervoor vrijwel alle bekende aandelen kortere en langere termijn adviezen van analisten. De aandelen zijn verkrijgbaar op de beurs bij eToro en DEGIRO.

 

CNH Industrial aandeel advies

Aandelenkopen.nl biedt geen advies over specifieke aandelen. Wij raden het aan om goed naar het bedrijf te kijken, de CNH Industrial-kwartaalcijfers, de winstcijfers, de jaarverslagen, het vertrouwen in het bedrijf, de doelgroep, het team, de markt waarin het bedrijf zich begeeft en andere belangrijke macro economische ontwikkelingen in de gaten te houden om een goede keuze te maken. Het is belangrijk om te kijken welke rol het bedrijf in de toekomst kan spelen. Ten slotte raden wij altijd aan om het laatste CNH Industrial-nieuws in de gaten te houden om te zien of er grote veranderingen zijn die invloed hebben.

Een aantal bekende en betrouwbare brokers in Nederland zijn DEGIRO (laagste kosten), eToro (aandelen + crypto verhandelen met lage kosten), BUX (eenvoudige app) en BinckBank.

Logo Koninklijke Ahold Delhaize N.V.

Ahold Delhaize

Meer informatie
Logo Salesforce.Com Inc

Salesforce.Com

Meer informatie
Logo American Airlines Group Inc

American Airlines Group

Meer informatie
Logo Alibaba Group Holding Ltd

Alibaba

Meer informatie
Logo Walt Disney Co (The)

Walt Disney Co (The)

Meer informatie
Logo Facebook Inc

Facebook

Meer informatie