Degiro
4.5/5

Beste Nederlandse broker & Laagste kosten

Churchill Capital Corp IV aandelen

 

Het Churchill Capital Corp IV-aandeel had op 23-07-2021 een openingskoers van $24,02, de hoogste koers was $24,55 en de laagste koers was $22,55. De slotkoers was $24,25 en is daarmee met 5,90% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

 

Inhoudsopgave

Churchill Capital Corp IV cijfers

Bedrijfscijfers zijn cruciaal om een bedrijf te beoordelen hoe het ervoor staat, het toont de financiële gezondheid aan van een bedrijf. Hieronder vind je een overzicht van de Churchill Capital Corp IV-cijfers van de afgelopen 4 jaren. Ontdek de totale omzet, het netto inkomen, de bruto winst, de operationele kosten, Research & Development-kosten en meer cijfers om een goed beeld te krijgen van het bedrijf.

Churchill Capital Corp IV kopen - Waar kan dit het beste?

Wij hebben een vergelijking gemaakt van de beste online brokers waar er geïnvesteerd kan worden in het Churchill Capital Corp IV aandeel.

9,9Meer informatie

Jouw kapitaal is in gevaar


9,8Meer informatie

9,6Meer informatie
9,4Meer informatie

Overweeg je om te investeren in Churchill Capital Corp IV? Dan is het goed om alle informatie te hebben over dit bedrijf. Op deze pagina vind je daarom informatie over het bedrijf, de Churchill Capital Corp IV-koers, de verwachtingen en toekomst van Churchill Capital Corp IV en meer. Het is van belang om je altijd goed te informeren voor je kiest om te beleggen in Churchill Capital Corp IV-aandelen.

In bovenstaande tabel vind je een overzicht van de beschikbare brokers in Nederland om te beleggen in Churchill Capital Corp IV-aandelen. Als je het Churchill Capital Corp IV-aandeel wilt kopen, dan zijn dit allemaal goede, betrouwbare opties om eenvoudig een account aan te maken en te starten met beleggen op een veilige manier.

Churchill Capital Corp IV Koers - Wat is de waarde van aandelen Churchill Capital Corp IV

The underlying graph shows the performance of the company of the last 5 days. You can directly see what the stock exchange Churchill Capital Corp IV was. The stock Churchill Capital Corp IV can be found of the abbreviation of the exchange is CCIV.

Beurskoers Churchill Capital Corp IV | Wat hebben analisten als koersdoel?

Financiële analisten van banken en andere organisaties geven met regelmaat hun koersdoelen uit over een aandeel. Dit is een Churchill Capital Corp IV verwachting namens hun of hun bedrijf. Hieronder vindt je de laatste adviezen van analisten en experts. Zo zijn ervoor vrijwel alle bekende aandelen kortere en langere termijn adviezen van analisten. De aandelen zijn verkrijgbaar op de beurs bij eToro en DEGIRO.

Wat is Churchill Capital?

De oprichter, Michael Klein, is ook de oprichter en beherende vennoot van M. Klein and Company, die hij oprichtte in 2012. M. Klein and Company is een wereldwijd strategisch adviesbureau dat zijn klanten een verscheidenheid aan advies geeft dat is afgestemd op hun doelstellingen. In september 2018 hebben ze Churchill Capital Corp gelanceerd, een special purpose acquisitiebedrijf, dat 690 miljoen dollar ophaalde bij zijn IPO en genoteerd is aan de New York Stock Exchange. Het bedrijf fuseerde in mei 2019 met Clarivate Analytics Plc ("Clarivate"), een wereldleider in het leveren van betrouwbare inzichten en analyses om het innovatietempo te versnellen.

Wat gaat Churchill Capital doen in de toekomst?

Hun strategie is om hun eerste bedrijfscombinaties met een bedrijf in een branche te identificeren en te voltooien die een aanvulling vormt op de ervaring en expertise van hun managementteam, de Raad van Bestuur en hun operationele en strategische partners, die bestaan ​​uit een groep individuen van toonaangevende Fortune 500-bedrijven. Hun trackrecord biedt een zeer aantrekkelijke kans voor potentiële doelwitten die op zoek zijn naar bewezen, versnelde toegang tot liquiditeit, kapitaal en waarde creatie.

  • Lucid Motors en Churchill Capital

Lucid Motors, dat nieuwe normen stelt voor duurzame mobiliteit met zijn geavanceerde luxe EV's, en Churchill Capital Corp IV, een speciaal overnamebedrijf, kondigen aan dat ze een investeerdersgesprek zullen houden en een live Q&A zullen houden met Peter Rawlinson, CEO en CTO van Lucid, en Michael Klein, voorzitter en CEO van Churchill Capital, om hun onlangs aangekondigde Transactie van 11,75 miljard dollar te bespreken.

  • Aandelen

Churchill Capital kondigde aan dat houders van de aandelen verkocht in de eerste openbare aanbieding van het Bedrijf van 207.000.000 aandelen kunnen kiezen om de gewone aandelen en warrants van Klasse A die in de deelbewijzen zijn inbegrepen, afzonderlijk te verhandelen. Afzonderlijke gewone aandelen en warrants van klasse A worden op de New York Stock Exchange verhandeld onder respectievelijk de symbolen "CCIV" en "CCIV WS". De eenheden die niet worden gescheiden, zullen op de New York Stock Exchange worden verhandeld onder het symbool "CCIV.U". Er zullen geen fractionele warrants worden uitgegeven bij scheiding van de eenheden en alleen hele warrants worden verhandeld.

  • Capital Corp franchise

Churchill Capital is een leider op het gebied van beursgenoteerde aandelengroei. Hun special purpose acquisitiebedrijven ("SPAC's") hebben een trackrecord in het verwerven van winstgevende, groeiende bedrijven van schaal. Ze werken samen met 22 goed presterende Fortune 500-managers om te investeren, waarde verhogende strategieën uit te voeren en Churchills bedrijven op de openbare markt te runnen. Churchills fusies behoren tot de grootste in de geschiedenis. De breedte van de Churchill Capital Corp-franchise stelt hun in staat om meerdere transacties in verschillende bedrijfstakken uit te voeren. Met talrijke voertuigen komt verbeterde investeringsflexibiliteit: Churchill Capital Corp heeft de unieke kans om doelen van verschillende schaal te overwegen en na te streven wanneer zich kansen voordoen.

Wat kunnen we verwachten van de Churchill Capital aandelen?

Churchill Capital is een bedrijf met blanco cheques. De Vennootschap is opgericht met het doel een fusie, aandelenruil, verwerving van activa, aankoop van aandelen, reorganisatie of soortgelijke bedrijfscombinatie met één of meer bedrijven tot stand te brengen. Het bedrijf houdt zich niet bezig met bedrijfsactiviteiten en heeft geen inkomsten gegenereerd.

Churchill Capital Corp IV aandeel advies

Aandelenkopen.nl biedt geen advies over specifieke aandelen. Wij raden het aan om goed naar het bedrijf te kijken, de Churchill Capital Corp IV-kwartaalcijfers, de winstcijfers, de jaarverslagen, het vertrouwen in het bedrijf, de doelgroep, het team, de markt waarin het bedrijf zich begeeft en andere belangrijke macro economische ontwikkelingen in de gaten te houden om een goede keuze te maken. Het is belangrijk om te kijken welke rol het bedrijf in de toekomst kan spelen. Ten slotte raden wij altijd aan om het laatste Churchill Capital Corp IV-nieuws in de gaten te houden om te zien of er grote veranderingen zijn die invloed hebben.

Een aantal bekende en betrouwbare brokers in Nederland zijn DEGIRO (laagste kosten), eToro (aandelen + crypto verhandelen met lage kosten), BUX (eenvoudige app) en BinckBank.

Logo Toyota Motor Corporation

Toyota Motor

Meer informatie
Logo ABN AMRO Bank N.V.

ABN AMRO

Meer informatie
Logo Walt Disney Co (The)

Walt Disney Co (The)

Meer informatie
Logo Delta Air Lines, Inc.

Delta Air Lines

Meer informatie
Logo PayPal Holdings Inc

PayPal Holdings

Meer informatie
Logo Slack Technologies Inc

Slack Technologies

Meer informatie
Logo Microsoft Corporation

Microsoft

Meer informatie