Degiro
4.5/5

Beste Nederlandse broker & Laagste kosten

Canopy Growth aandelen

Canopy Growth Corporation, beter bekend als Canopy Growth, is gevestigd in Canada aan 1 Hershey Dr, K7A 0A8, te Smiths Falls. De CEO van het bedrijf is Bruce Linton.

 

Het Canopy Growth Corporation-aandeel had op 23-11-2022 een openingskoers van $3,48, de hoogste koers was $3,58 en de laagste koers was $3,37. De slotkoers was $3,50 en is daarmee met 0,57% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

 

Inhoudsopgave

Canopy Growth cijfers

Bedrijfscijfers zijn cruciaal om een bedrijf te beoordelen hoe het ervoor staat, het toont de financiële gezondheid aan van een bedrijf. Hieronder vind je een overzicht van de Canopy Growth-cijfers van de afgelopen 4 jaren. Ontdek de totale omzet, het netto inkomen, de bruto winst, de operationele kosten, Research & Development-kosten en meer cijfers om een goed beeld te krijgen van het bedrijf.

Canopy Growth kopen - Waar kan dit het beste?

Wij hebben een vergelijking gemaakt van de beste online brokers waar er geïnvesteerd kan worden in het Canopy Growth aandeel.

9,9Meer informatie

Jouw kapitaal is in gevaar


9,8Meer informatie

9,6Meer informatie
9,4Meer informatie

Overweeg je om te investeren in Canopy Growth? Dan is het goed om alle informatie te hebben over dit bedrijf. Op deze pagina vind je daarom informatie over het bedrijf, de Canopy Growth-koers, de verwachtingen en toekomst van Canopy Growth en meer. Het is van belang om je altijd goed te informeren voor je kiest om te beleggen in Canopy Growth-aandelen.

In bovenstaande tabel vind je een overzicht van de beschikbare brokers in Nederland om te beleggen in Canopy Growth-aandelen. Als je het Canopy Growth-aandeel wilt kopen, dan zijn dit allemaal goede, betrouwbare opties om eenvoudig een account aan te maken en te starten met beleggen op een veilige manier.

Canopy Growth Koers - Wat is de waarde van aandelen Canopy Growth

The underlying graph shows the performance of the company of the last 5 days. You can directly see what the stock exchange Canopy Growth was. The stock Canopy Growth can be found of the abbreviation of the exchange is CGC.

Beurskoers Canopy Growth | Wat hebben analisten als koersdoel?

Financiële analisten van banken en andere organisaties geven met regelmaat hun koersdoelen uit over een aandeel. Dit is een Canopy Growth verwachting namens hun of hun bedrijf. Hieronder vindt je de laatste adviezen van analisten en experts. Zo zijn ervoor vrijwel alle bekende aandelen kortere en langere termijn adviezen van analisten. De aandelen zijn verkrijgbaar op de beurs bij eToro en DEGIRO.

Wat is Canopy Growth?

Canopy Growth Corp, voorheen Tweed Marijuana Inc, is een in Canada gevestigd cannabisbedrijf met meerdere merken. Het bedrijf houdt zich via haar dochterondernemingen Tweed Inc, Bedrocan Canada Inc, Tweed Farms Inc en Mettrum Health Corp bezig met de productie en verkoop van legale marihuana op de Canadese medische markt. Het richt zich ook op het produceren en verkopen van marihuana op de recreatiemarkt in Canada. De belangrijkste merken zijn Tweed en Bedrocan. Tweed is een erkende producent van medicinale marihuana. De commerciële licentie van Tweed dekt ongeveer 168.000 vierkante voet van de fabriek in Smiths Falls en stelt Tweed in staat om ongeveer 3.540 kilo medicinale marihuana per jaar te produceren en verkopen. De ingebouwde productiecapaciteit van Tweed is meer dan 10 geklimatiseerde kweekruimtes binnenshuis. Bedrocan is een cannabis van medische kwaliteit. Bedrocan's productiefaciliteit van meer dan 52.000 vierkante meter in Toronto, Ontario heeft een vergunning en omvat meer dan 30 vegetatieve en kweekkamers en meer dan drie uitgiftekamers.

Wat gaat Canopy Growth doen in de toekomst?

Aangezien Canopy Growth’s branche zich snel blijft ontwikkelen, worden productdiversiteit, onderzoek van wereldklasse en vooruitgang in de toeleveringsketen steeds belangrijker. De scherpe focus op innovatie op het wereldtoneel wordt bereikt door voortdurende strategische investeringen en eigendom van toonaangevend onderzoek, partnerschappen met ontwrichtende merken en organisaties en overnames.

  • Spectrum Therapeutics

Spectrum Therapeutics is gericht op het ontwikkelen en onderzoeken van klinisch gebruiksklare formuleringen van medicinale cannabis voor de gehele plant en systemen voor het toedienen van doses. Het uiteindelijke doel is om gediversifieerde behandelingsopties te valideren voor Canadezen en voor patiënten en consumenten in andere rechtsgebieden waar behandeling met cannabis federaal legaal is. De basis van hun onderzoeks- en ontwikkelingsplan is het verbeteren van de kwaliteit van leven en gezondheid van mensen die lijden aan acute en chronische ziekten. De juiste formulering van cannabinoïden biedt de mogelijkheid om een aantal veelvoorkomende klachten en aandoeningen, zoals pijn, stimulatie van de eetlust en slaapkwaliteit, te verbeteren. Medicinale cannabis wordt ook gebruikt om veelvoorkomende ziekten te behandelen, zoals dementie, Alzheimer, autisme, auto-immuunziekten zoals de ziekte van Crohn en colitis, en fibromyalgie.

  • Canopy Innovation Lab

Het Canopy Innovation Lab wordt ondersteund door de dealerlicentieruimte in Smiths Falls, waardoor het bedrijf productontwikkeling en R&D kan pushen buiten de limieten van de toegang tot cannabis voor medische doeleinden. Aangezien nieuwe productsoorten zich aansluiten bij het wettelijk toegestane kader, is het altijd handig om een voorsprong te hebben. Of het nu gaat om interne innovatie of strategische partnerschappen, het Canopy Innovation Lab zal een cruciale rol spelen bij het aansturen van de agressieve innovatieagenda van Canopy Growth.

  • Battelle en Canopy Growth

Battelle en Canopy Growth werken samen om kennis over cannabis te vergroten ter ondersteuning van medisch onderzoek en de ontwikkeling van nieuwe producten. Canopy Growth en Battelle voltooiden het rigoureuze federale goedkeuringsproces dat vereist is om cannabisproducten in de Verenigde Staten te importeren en hebben de organisaties meerdere productoverdrachten voltooid naar de beveiligde onderzoeksfaciliteiten van Battelle in overeenstemming met de goedkeuringen van de United States Drug Enforcement Agency. Wetenschappers van Battelle hebben decennia lang methoden ontwikkeld voor het testen van een verscheidenheid aan gereguleerde stoffen en hebben analytische chemiediensten gebruikt voor de overheid en de particuliere industrie. Met name productoverdrachten bestonden uit een verscheidenheid aan cannabisvormfactoren, waaronder gedroogde cannabis en de nauwkeurig gedoseerde Softgels van Canopy Growth.

Wat kunnen we verwachten van de Canopy Growth aandelen?

Canopy Growth is goed gepositioneerd in de branche. Het bedrijf heeft onder druk gestaan om zijn uitgaven te verlagen in een poging winstgevend te worden, niet alleen om als eerste op de markt te komen. Terwijl de inkomsten snel groeien, heeft het bedrijf honderden werknemers ontslagen en bepaalde activiteiten stopgezet die niet noodzakelijkerwijs de beste waren.

Canopy Growth aandeel advies

Aandelenkopen.nl biedt geen advies over specifieke aandelen. Wij raden het aan om goed naar het bedrijf te kijken, de Canopy Growth-kwartaalcijfers, de winstcijfers, de jaarverslagen, het vertrouwen in het bedrijf, de doelgroep, het team, de markt waarin het bedrijf zich begeeft en andere belangrijke macro economische ontwikkelingen in de gaten te houden om een goede keuze te maken. Het is belangrijk om te kijken welke rol het bedrijf in de toekomst kan spelen. Ten slotte raden wij altijd aan om het laatste Canopy Growth-nieuws in de gaten te houden om te zien of er grote veranderingen zijn die invloed hebben.

Een aantal bekende en betrouwbare brokers in Nederland zijn DEGIRO (laagste kosten), eToro (aandelen + crypto verhandelen met lage kosten), BUX (eenvoudige app) en BinckBank.

Logo Delta Air Lines, Inc.

Delta Air Lines

Meer informatie
Logo ABN AMRO Bank N.V.

ABN AMRO

Meer informatie
Logo Walt Disney Co (The)

Walt Disney Co (The)

Meer informatie
Logo Microsoft Corporation

Microsoft

Meer informatie
Logo Plug Power Inc

Plug Power

Meer informatie
Logo American Airlines Group Inc

American Airlines Group

Meer informatie