Degiro
4.5/5

Beste Nederlandse broker & Laagste kosten

Canopy Growth aandelen

Canopy Growth Corporation, beter bekend als Canopy Growth, is gevestigd in Canada aan 1 Hershey Dr, K7A 0A8, te Smiths Falls. De CEO van het bedrijf is Bruce Linton.

 

Het Canopy Growth Corporation-aandeel had op 12-05-2021 een openingskoers van $23,85, de hoogste koers was $24,15 en de laagste koers was $22,60. De slotkoers was $22,90 en is daarmee met 4,22% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

 

Inhoudsopgave

Canopy Growth cijfers

Bedrijfscijfers zijn cruciaal om een bedrijf te beoordelen hoe het ervoor staat, het toont de financiële gezondheid aan van een bedrijf. Hieronder vind je een overzicht van de Canopy Growth-cijfers van de afgelopen 4 jaren. Ontdek de totale omzet, het netto inkomen, de bruto winst, de operationele kosten, Research & Development-kosten en meer cijfers om een goed beeld te krijgen van het bedrijf.

Canopy Growth kopen - Waar kan dit het beste?

Wij hebben een vergelijking gemaakt van de beste online brokers waar er geïnvesteerd kan worden in het Canopy Growth-aandeel.

9,8Meer informatie

9,6Meer informatie

9,4Meer informatie

8,6Meer informatie

Overweeg je om te investeren in Canopy Growth? Dan is het goed om alle informatie te hebben over dit bedrijf. Op deze pagina vind je daarom informatie over het bedrijf, de Canopy Growth-koers, de verwachtingen en toekomst van Canopy Growth en meer. Het is van belang om je altijd goed te informeren voor je kiest om te beleggen in Canopy Growth -aandelen.

In bovenstaande tabel vind je een overzicht van de beschikbare brokers in Nederland om te beleggen in Canopy Growth-aandelen. Als je het Canopy Growth-aandeel wilt kopen, dan zijn dit allemaal goede, betrouwbare opties om eenvoudig een account aan te maken en te starten met beleggen op een veilige manier.

Canopy Growth Koers - Wat is de waarde van aandelen Canopy Growth?

In onderstaande grafiek kan je de koers van het bedrijf zien van de afgelopen 5 dagen. Hier zie je precies wat de Koers Canopy Growth was. Het aandeel Canopy Growth is te vinden op de Nasdaq, de afkorting op de beurs is CGC.

Beurskoers Canopy Growth | Wat hebben analisten als koersdoel?

Financiële analisten van banken en andere organisaties geven met regelmaat hun koersdoelen uit over een aandeel. Dit is een Canopy Growth verwachting namens hun of hun bedrijf. Hieronder vindt je de laatste adviezen van analisten en experts. Zo zijn ervoor vrijwel alle bekende aandelen kortere en langere termijn adviezen van analisten. De aandelen zijn verkrijgbaar op de beurs bij eToro en DEGIRO.

Canopy Growth verwachtingen – De toekomst van Canopy Growth

In deze tijden is het erg lastig om uitspraken te doen over de toekomst. Het team van Aandelenkopen.nl heeft besloten om zich daarom hier ook niet aan te wagen. Het is momenteel niet mogelijk een goed beeld van de Canopy Growth verwachtingen de komende jaren. Zo blijft het koffiedik kijken voor deze verwachtingen in 2021 – 2025.

Canopy Growth aandeel advies

Aandelenkopen.nl biedt geen advies over specifieke aandelen. Wij raden het aan om goed naar het bedrijf te kijken, de Canopy Growth-kwartaalcijfers, de winstcijfers, de jaarverslagen, het vertrouwen in het bedrijf, de doelgroep, het team, de markt waarin het bedrijf zich begeeft en andere belangrijke macro economische ontwikkelingen in de gaten te houden om een goede keuze te maken. Het is belangrijk om te kijken welke rol het bedrijf in de toekomst kan spelen. Ten slotte raden wij altijd aan om het laatste Canopy Growth-nieuws in de gaten te houden om te zien of er grote veranderingen zijn die invloed hebben.

Een aantal bekende en betrouwbare brokers in Nederland zijn DEGIRO (laagste kosten), eToro (aandelen + crypto verhandelen met lage kosten), BUX (eenvoudige app) en BinckBank.