Google
Google

Tinder

Tinder aandelen kopenDoe ook mee met de beursgang van Tinder!

Tinder is een enorm populaire datingapp. Match Group is het moederbedrijf van Tinder en dit bedrijf heeft plannen om Tinder naar de beurs te brengen om zo kapitaal op te halen. Het is de bedoeling om Tinder in het 4e kwartaal van dit jaar naar de beurs te brengen. Een beursgang zit er dus al snel aan te komen en het is als belegger interessant om hierover op de hoogte te blijven.

Er is bekend dat ongeveer 20% van het kapitaal van Tinder naar de beurs wordt gebracht. De uitgifteprijs zal rond de $12 tot $14 per aandeel gaan liggen. In 2014 boekte de Match Group een omzet van $888 miljoen en een winst van $148 miljoen. Zowat alle inkomsten worden uit lidmaatschapsgelden binnengehaald. De match Group heeft aangegeven 59 miljoen maandelijkse gebruikers te hebben.

 

Tinder aandelen kopen is hier mogelijk!

 

Over Tinder

Tinder is op 12 september 2012 uitgebracht en bestaat dus nog niet zo lang. In korte tijd is Tinder flink uitgegroeid. De datingapp maakt het op een eenvoudige manier mogelijk om profielen te bekijken en contacten te leggen. Uiteindelijk is het natuurlijk ook mogelijk om de daten of zelfs de ware te vinden. Tinder wordt door velen ook als een soort vleeskeuring ervaren. Veel dates lopen uit tot seks en de app is vooral onder jongeren razendpopulair. In Nederland zijn er maar liefst 1,2 miljoen mensen die gebruik maken van Tinder. Bekijk ook de onderstaande video.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Buitenlandse aandelen

Direct CFD’s kopen of verkopen?

Broker Plus500 logo

*Voorwaarden van toepassing

  • Rating: 9,2
  • Binnen 5 minuten geregeld!
Open gratis demo account en ontvang €40.000!  

CFD's zijn complexe producten met een hoog risico om geld te verliezen vanwege de hefboom. Tussen 74-89% van de particuliere beleggers verliest geld met het handelen in CFD's. Bedenk daarom of je het hoge risico om geld te verliezen kunt dragen.