Google
Google

Tinder

Tinder aandelen kopenDoe ook mee met de beursgang van Tinder!

Tinder is een enorm populaire datingapp. Match Group is het moederbedrijf van Tinder en dit bedrijf heeft plannen om Tinder naar de beurs te brengen om zo kapitaal op te halen. Het is de bedoeling om Tinder in het 4e kwartaal van dit jaar naar de beurs te brengen. Een beursgang zit er dus al snel aan te komen en het is als belegger interessant om hierover op de hoogte te blijven.

Er is bekend dat ongeveer 20% van het kapitaal van Tinder naar de beurs wordt gebracht. De uitgifteprijs zal rond de $12 tot $14 per aandeel gaan liggen. In 2014 boekte de Match Group een omzet van $888 miljoen en een winst van $148 miljoen. Zowat alle inkomsten worden uit lidmaatschapsgelden binnengehaald. De match Group heeft aangegeven 59 miljoen maandelijkse gebruikers te hebben.

 

Tinder aandelen kopen is hier mogelijk!

 

Over Tinder

Tinder is op 12 september 2012 uitgebracht en bestaat dus nog niet zo lang. In korte tijd is Tinder flink uitgegroeid. De datingapp maakt het op een eenvoudige manier mogelijk om profielen te bekijken en contacten te leggen. Uiteindelijk is het natuurlijk ook mogelijk om de daten of zelfs de ware te vinden. Tinder wordt door velen ook als een soort vleeskeuring ervaren. Veel dates lopen uit tot seks en de app is vooral onder jongeren razendpopulair. In Nederland zijn er maar liefst 1,2 miljoen mensen die gebruik maken van Tinder. Bekijk ook de onderstaande video.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Met een demo account kunt u goed oefenen!

Google

Een echt geld account is zeker aan te raden!

Google

Buitenlandse aandelen

Direct CFD’s kopen?

Broker Plus500 logo

*Voorwaarden van toepassing

  • Rating: 9,2
  • Binnen 5 minuten geregeld!
Open gratis demo met €20.000!  

Plus500 biedt een CFD service aan. Dit is alleen geschikt voor gevorderden en dus niet voor beginners. Zorg ervoor dat u alle risico's m.b.t. tot CFD's kent.

Plus500 is geautoriseerd en wordt gecontroleerd door de CySec (Cyprus Securities and Exchange Commision). Licentie nr. 250/14.

Plus500UK Ltd is geautoriseerd en gereguleerd door de Financial Conduct Authority (FRN 509909).

Google