Degiro
4.5/5

Beste Nederlandse broker & Laagste kosten

BlackBerry aandelen

BlackBerry Ltd, beter bekend als BlackBerry, is gevestigd in Canada aan 2200 University Ave E, N2K 0A7, te Waterloo. De CEO van het bedrijf is John Chen.

 

Het BlackBerry Ltd-aandeel had op 07-05-2021 een openingskoers van $8,21, de hoogste koers was $8,63 en de laagste koers was $8,20. De slotkoers was $8,48 en is daarmee met 4,05% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

 

Inhoudsopgave

BlackBerry cijfers

Bedrijfscijfers zijn cruciaal om een bedrijf te beoordelen hoe het ervoor staat, het toont de financiële gezondheid aan van een bedrijf. Hieronder vind je een overzicht van de BlackBerry-cijfers van de afgelopen 4 jaren. Ontdek de totale omzet, het netto inkomen, de bruto winst, de operationele kosten, Research & Development-kosten en meer cijfers om een goed beeld te krijgen van het bedrijf.

BlackBerry kopen - Waar kan dit het beste?

Wij hebben een vergelijking gemaakt van de beste online brokers waar er geïnvesteerd kan worden in het BlackBerry-aandeel.

9,8Meer informatie

9,6Meer informatie

9,4Meer informatie

8,6Meer informatie

Overweeg je om te investeren in BlackBerry? Dan is het goed om alle informatie te hebben over dit bedrijf. Op deze pagina vind je daarom informatie over het bedrijf, de BlackBerry-koers, de verwachtingen en toekomst van BlackBerry en meer. Het is van belang om je altijd goed te informeren voor je kiest om te beleggen in BlackBerry -aandelen.

In bovenstaande tabel vind je een overzicht van de beschikbare brokers in Nederland om te beleggen in BlackBerry-aandelen. Als je het BlackBerry-aandeel wilt kopen, dan zijn dit allemaal goede, betrouwbare opties om eenvoudig een account aan te maken en te starten met beleggen op een veilige manier.

BlackBerry Koers - Wat is de waarde van aandelen BlackBerry?

In onderstaande grafiek kan je de koers van het bedrijf zien van de afgelopen 5 dagen. Hier zie je precies wat de Koers BlackBerry was. Het aandeel BlackBerry is te vinden op de New York Stock Exchange Inc, de afkorting op de beurs is BB.

Beurskoers BlackBerry | Wat hebben analisten als koersdoel?

Financiële analisten van banken en andere organisaties geven met regelmaat hun koersdoelen uit over een aandeel. Dit is een BlackBerry verwachting namens hun of hun bedrijf. Hieronder vindt je de laatste adviezen van analisten en experts. Zo zijn ervoor vrijwel alle bekende aandelen kortere en langere termijn adviezen van analisten. De aandelen zijn verkrijgbaar op de beurs bij eToro en DEGIRO.

Over BlackBerry

In 1984 is Research In Motion Ltd (RIM) opgericht door Mike Lazaridis in Waterloo, Ontario, Canada. RIM is vooral bekent van de smartphone ''BlackBerry''. De telefoon was erg bekend en werd ook goed gewaardeerd door zakelijke gebruikers. BlackBerry is echter gestopt met innoveren en werd al snel door veel mensen gedag gezegd. Meerdere storingen hebben het technologiebedrijf ook geen goed gedaan. BlackBerry toestellen worden ook wel CrackBerry's genoemd door sommigen Apple aanhangers.

Sinds 2016 produceert BlackBerry geen toestellen meer. Er worden nog wel Blackberry telefoons verkocht, maar deze telefoons zijn door andere partijen geproduceerd. Ze richten zich nu alleen nog maar op software. De voornaamste programmeertalen die ze hiervoor gebruiken zijn C++ en Java.

BlackBerry aandeel advies

Aandelenkopen.nl biedt geen advies over specifieke aandelen. Wij raden het aan om goed naar het bedrijf te kijken, de BlackBerry-kwartaalcijfers, de winstcijfers, de jaarverslagen, het vertrouwen in het bedrijf, de doelgroep, het team, de markt waarin het bedrijf zich begeeft en andere belangrijke macro economische ontwikkelingen in de gaten te houden om een goede keuze te maken. Het is belangrijk om te kijken welke rol het bedrijf in de toekomst kan spelen. Ten slotte raden wij altijd aan om het laatste BlackBerry-nieuws in de gaten te houden om te zien of er grote veranderingen zijn die invloed hebben.

Een aantal bekende en betrouwbare brokers in Nederland zijn DEGIRO (laagste kosten), eToro (aandelen + crypto verhandelen met lage kosten), BUX (eenvoudige app) en BinckBank.

Logo Walmart Inc

Walmart

Meer informatie
Logo Microsoft Corporation

Microsoft

Meer informatie
Logo Pinterest Inc

Pinterest

Meer informatie
Logo Salesforce.Com Inc

Salesforce.Com

Meer informatie
Logo Basic-Fit N.V

Basic-Fit

Meer informatie
Logo Dropbox Inc

Dropbox

Meer informatie
Logo Plug Power Inc

Plug Power

Meer informatie
Logo Delta Air Lines, Inc.

Delta Air Lines

Meer informatie
Logo NetFlix Inc

NetFlix

Meer informatie
Logo PayPal Holdings Inc

PayPal Holdings

Meer informatie