Degiro
4.5/5

Beste Nederlandse broker & Laagste kosten

BlackBerry aandelen

BlackBerry Ltd, beter bekend als BlackBerry, is gevestigd in Canada aan 2200 University Ave E, N2K 0A7, te Waterloo. De CEO van het bedrijf is John Chen.

 

Het BlackBerry Ltd-aandeel had op 26-01-2023 een openingskoers van $4,27, de hoogste koers was $4,32 en de laagste koers was $4,17. De slotkoers was $4,22 en is daarmee met 0,48% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

 

Inhoudsopgave

BlackBerry cijfers

Bedrijfscijfers zijn cruciaal om een bedrijf te beoordelen hoe het ervoor staat, het toont de financiële gezondheid aan van een bedrijf. Hieronder vind je een overzicht van de BlackBerry-cijfers van de afgelopen 4 jaren. Ontdek de totale omzet, het netto inkomen, de bruto winst, de operationele kosten, Research & Development-kosten en meer cijfers om een goed beeld te krijgen van het bedrijf.

BlackBerry kopen - Waar kan dit het beste?

Wij hebben een vergelijking gemaakt van de beste online brokers waar er geïnvesteerd kan worden in het BlackBerry aandeel.

9,9Meer informatie

Jouw kapitaal is in gevaar


9,8Meer informatie

9,6Meer informatie
9,4Meer informatie

Overweeg je om te investeren in BlackBerry? Dan is het goed om alle informatie te hebben over dit bedrijf. Op deze pagina vind je daarom informatie over het bedrijf, de BlackBerry-koers, de verwachtingen en toekomst van BlackBerry en meer. Het is van belang om je altijd goed te informeren voor je kiest om te beleggen in BlackBerry-aandelen.

In bovenstaande tabel vind je een overzicht van de beschikbare brokers in Nederland om te beleggen in BlackBerry-aandelen. Als je het BlackBerry-aandeel wilt kopen, dan zijn dit allemaal goede, betrouwbare opties om eenvoudig een account aan te maken en te starten met beleggen op een veilige manier.

BlackBerry Koers - Wat is de waarde van aandelen BlackBerry

The underlying graph shows the performance of the company of the last 5 days. You can directly see what the stock exchange BlackBerry was. The stock BlackBerry can be found of the abbreviation of the exchange is BB.

Beurskoers BlackBerry | Wat hebben analisten als koersdoel?

Financiële analisten van banken en andere organisaties geven met regelmaat hun koersdoelen uit over een aandeel. Dit is een BlackBerry verwachting namens hun of hun bedrijf. Hieronder vindt je de laatste adviezen van analisten en experts. Zo zijn ervoor vrijwel alle bekende aandelen kortere en langere termijn adviezen van analisten. De aandelen zijn verkrijgbaar op de beurs bij eToro en DEGIRO.

Wat is Blackberry?

BlackBerry Limited levert beveiligingssoftware en -diensten aan ondernemingen en overheden. Het bedrijf maakt gebruik van kunstmatige intelligentie (AI) en machine learning om oplossingen te bieden op het gebied van cyberbeveiliging, veiligheid en gegevens privacy, en biedt eindpuntbeveiligingsbeheer, codering en ingebedde systemen. De producten en diensten zijn gestructureerd in drie groepen: BlackBerry Spark, BlackBerry IoT Solutions en BlackBerry IP Licensing. Het BlackBerry Spark-platform omvat een reeks beveiligingssoftwareproducten en -diensten, waaronder BlackBerry Cylance, BlackBerry UEM, BlackBerry Dynamics en BlackBerry Workspaces. De BlackBerry IoT Solutions-groep omvat BlackBerry QNX, BlackBerry AtHoc, SecuSUITE, BlackBerry Certicom en BlackBerry Radar. Het biedt de BlackBerry Radar-familie van asset tracking en telematica-oplossingen voor de transport- en logistieke sector. BlackBerry QNX is een leverancier van besturingssystemen, middleware, ontwikkeltools en professionele services.

Wat gaat Blackberry doen in de toekomst?

BlackBerry biedt draadloze apparaten en oplossingen voor de wereldwijde markt voor mobiele communicatie. BlackBerry-missie en –waarden zijn om 's werelds toonaangevende leverancier te zijn van end-to-end mobiliteitsoplossingen die het meest veilig en vertrouwd zijn. BlackBerry zijn Vision-verklaring geeft aan een verbonden wereld, waarin je veilig bent en jouw gegevens van jou zijn te bieden.

  • Stijging aandelenkoers

BlackBerry Ltd zei dat het niet op de hoogte was van enige redenen voor een stijging van de aandelenkoers die de winst sinds begin januari naar meer dan 150% verhoogde. In de VS genoteerde aandelen van de beveiligingssoftwareleverancier stegen behoorlijk. In reactie op een verzoek van effectenregelgever, de Investment Industry Regulatory Organization of Canada, zei BlackBerry dat het niet op de hoogte was van enige materiële, niet openbaar gemaakte bedrijfsontwikkelingen die de stijging van het aandelen- en handelsvolume zouden kunnen hebben veroorzaakt. De laatste sprong in de aandelen van het bedrijf komt nadat Blackberry, de ooit alomtegenwoordige naam in de smartphonebranche, een geschil heeft opgelost met Facebook Inc.

  • Cyberbeveiliging

Canada's BlackBerry Ltd, miste de schattingen van Wall Street voor de omzet in het derde kwartaal, getroffen door een slechte vraag naar zijn cyberbeveiligingsproducten en QNX-autosoftware. Stijgende COVID-19-zaken in de Verenigde Staten hebben het tempo van de autoverkopen op de grootste markt van BlackBerry vertraagd, waardoor de vraag naar de QNX-software van het bedrijf, die wordt gebruikt door autofabrikanten, waaronder Volkswagen, BMW en Ford Motor, wordt gedrukt.

  • Blackberry IVY Innovation Fund

Blackberry heeft de oprichting aangekondigd van het BlackBerry IVY Innovation Fund om datagestuurde auto-ecosysteemleveranciers te helpen hun innovatie een boost te geven en nieuwe producten en toepassingen op de markt met BlackBerry's Intelligent Vehicle Data Platform, BlackBerry IVY ™. BlackBerry IVY, aangekondigd in december 2020 als onderdeel van een meerjarige, wereldwijde overeenkomst met Amazon Web Services, Inc. (AWS), is een schaalbaar, met de cloud verbonden softwareplatform waarmee autofabrikanten een consistente en veilige manier kunnen bieden om voertuigen te lezen. sensorgegevens, normaliseer deze en creëer bruikbare inzichten op basis van die gegevens, zowel lokaal in het voertuig als in de cloud. Autofabrikanten kunnen deze informatie gebruiken om responsieve services aan boord te creëren die de ervaringen van bestuurder en passagier verbeteren.

Wat kunnen we verwachten van de Blackberry aandelen?

Het internet der dingen vertegenwoordigt de volgende grote golf in bedrijfstransformatie. Tegenwoordig beveiligt BlackBerry al meer dan 500 miljoen eindpunten, waaronder 175 miljoen auto's op de weg. Door onafhankelijk onderzoek hebben Frost & Sullivan vastgesteld dat BlackBerry goed gepositioneerd is om alle IoT-eindpunten te beveiligen, en meer dan 96% van alle cyberdreigingen in het huidige landschap (lees de Frost & Sullivan Assessment). BlackBerry loopt voorop met een enkel platform voor het beveiligen, beheren en optimaliseren van de manier waarop intelligente endpoints in de onderneming worden geïmplementeerd, waardoor hun klanten de technologische curve voorblijven die elke branche zal hervormen.

BlackBerry aandeel advies

Aandelenkopen.nl biedt geen advies over specifieke aandelen. Wij raden het aan om goed naar het bedrijf te kijken, de BlackBerry-kwartaalcijfers, de winstcijfers, de jaarverslagen, het vertrouwen in het bedrijf, de doelgroep, het team, de markt waarin het bedrijf zich begeeft en andere belangrijke macro economische ontwikkelingen in de gaten te houden om een goede keuze te maken. Het is belangrijk om te kijken welke rol het bedrijf in de toekomst kan spelen. Ten slotte raden wij altijd aan om het laatste BlackBerry-nieuws in de gaten te houden om te zien of er grote veranderingen zijn die invloed hebben.

Een aantal bekende en betrouwbare brokers in Nederland zijn DEGIRO (laagste kosten), eToro (aandelen + crypto verhandelen met lage kosten), BUX (eenvoudige app) en BinckBank.

Logo Alibaba Group Holding Ltd

Alibaba

Meer informatie
Logo Uber Technologies Inc

Uber Technologies

Meer informatie
Logo Twitter Inc

Twitter

Meer informatie
Logo Toyota Motor Corporation

Toyota Motor

Meer informatie
Logo Johnson & Johnson

Johnson & Johnson

Meer informatie
Logo Walmart Inc

Walmart

Meer informatie
Logo Walt Disney Co (The)

Walt Disney Co (The)

Meer informatie
Logo Slack Technologies Inc

Slack Technologies

Meer informatie