Bitcoin goldGa ook handelen in Bitcoin Gold!

Bitcoin Gold (BTG) is een gloednieuwe cryptovaluta. Deze afsplitsing ‘fork ‘ van de originele Bitcoin is omstreden geweest en heeft voor veel ophef binnen de Bitcoin community gezorgd. Het team van Bitcoin Gold is erg trots op de nieuwe munt en men hoopt natuurlijk dat deze cryptovaluta uiteindelijk groter gaat worden dan de originele Bitcoin.

Interesse om te handelen in Bitcoin Gold? Bij de broker Plus500 is het mogelijk om in deze nieuwe cryptovaluta te handelen. Meer weten? Neem eens een kijkje bij deze broker en bekijk de mogelijkheden! Let op: uw kapitaal loopt gevaar. Cryptovaluta’s zijn extreem volatiel en zowel winsten als verliezen kunnen erg snel oplopen.

Koop/verkoop hier uw Bitcoin Gold! *80.5% van de retailbeleggers lijdt verlies op de handel in CFD’s met deze aanbieder. Het is belangrijk dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.

 

Wat is Bitcoin Gold?

Bitcoin Gold is een afsplitsing ‘fork’ van de Bitcoin blockchain. Vanaf block 491407 beginnen Bitcoin Gold miners met het creëren van een nieuw proof-of-work algoritme. De originele Bitcoin blijft gewoon bestaan, maar naast dit originele algoritme loopt dan ook het nieuwe, verbeterde algoritme van Bitcoin Gold.

Sinds 12 november 2017 staat de Bitcoin Gold blockchain live. Sinds het begin van Bitcoin Gold hebben er talloze aanvallen op de systemen van deze nieuwe cryptovaluta plaatsgevonden. Het team van Bitcoin Gold is er nu echter heel goed in geslaagd om het netwerk operationeel te krijgen. Bitcoin Gold is overigens niet de eerste afsplitsing van Bitcoin. Bitcoin Cash is op 1 augustus in het leven geroepen met het doel de rekenkracht van de originele Bitcoin te ontzien en/of eventueel zelfs de beste cryptovaluta ter wereld te worden.

Het verschil tussen Bitcoin, Bitcoin Cash en Bitcoin gold is dat Bitcoin Gold het doel heeft om het minen van de cryptovaluta weer decentraal te regelen. Op dit moment is het namelijk helaas zo dat er ontzettend veel rekenkracht nodig is om nieuwe Bitcoins te minen. Door andere software in te zetten en door slimmere algoritmes kan de gewone man ook weer winsten maken door cryptovaluta’s te minen. De oprichters en bedenkers van Bitcoin Gold hopen een veel democratischer systeem te hebben ontwikkeld. Bitcoin Gold heeft dan ook het motto: “Make Bitcoin Dencentralized again“.


 

Wordt Bitcoin Gold de nieuwe Bitcoin?

Om te achterhalen wat de belangrijkste nieuwe cryptovaluta wordt, is het slim om te beseffen dat dit afhankelijk is van twee belangrijke factoren. Allereerst is er het technische aspect. De beste cryptovaluta zal in de basis ook het beste protocol hebben. Het protocol moet hacks kunnen weerstaan, er moet een goede transactiesnelheid mogelijk zijn en miners moeten op de juiste manier worden beloond.

Naast het technische aspect is het succes van een cryptovaluta ook erg afhankelijk van het marketing aspect. Als Bitcoin Gold een goed marketingteam om zich heen weet te verzamelen die de munt op de juiste manier in de markt weten te zetten, is het zeer waarschijnlijk dat deze valuta in marktkapitalisatie gaat toenemen. Het is nog moeilijk te bepalen welke valuta over een paar jaar de grootste wordt. We houden de laatste ontwikkelingen sowieso in de gaten!

Handel hier in Bitcoin Gold! *80.5% van de retailbeleggers lijdt verlies op de handel in CFD’s met deze aanbieder. Het is belangrijk dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.

 

Handelen in Bitcoin Gold?

Interesse om in Bitcoin Gold te handelen? Het is bij de broker Plus500 mogelijk om in deze cryptovaluta te handelen. Een account aanmaken bij  Plus500 is zo geregeld. U kunt gewoon online klant worden en binnen 5 minuten kunt u dan al uw eerste transacties verrichten! Plus500 maakt het mogelijk om wereldwijd te beleggen. Veel brokers hebben alleen maar de mogelijkheid om in Europese en Amerikaanse beurzen te beleggen. Plus500 biedt ook toegang tot markten in Australië, Japan, Hong Kong en nog veel andere werelddelen. Bij Plus500 krijgt u toegang tot meer dan 60 verschillende beurzen. De ruim 2 miljoen producten bieden voldoende handelskansen!

Bitcoin gold kopen/verkopen? Begin hier! *80.5% van de retailbeleggers lijdt verlies op de handel in CFD’s met deze aanbieder. Het is belangrijk dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *