Investeren in NEO is hier mogelijk!

Beleggen in NEO

De NEO (Antshares) is de Chinese tegenhanger van het wel bekende Ethereum. De prijs van deze Chinese cryptovaluta is dit jaar geëxplodeerd. In januari 2017 betaalde u nog rond de $0,14 voor één NEO. Op dit moment staat de prijs vele malen hoger!

De verwachting van deze cryptovaluta is hooggespannen het is niet onwaarschijnlijk dat we nog lang niet al het koerspotentieel van deze munt hebben benut. Ondanks de extreme stijging kan het zeker de moeite waard zijn om nu alsnog in te stappen. Het zou zonde zijn als u deze kans laat liggen!

NEO kopen of verkopen? Grijp deze kans en begin hier direct! *CFD service. 80,5% verliest geld

 

Wat is NEO?

De NEO heette tot een aantal maanden geleden nog de Antshare. Sinds 2014 wordt er onder leiding van het Chinese Onchain gewerkt aan dit publieke blokketen project. In feite is de NEO de Chinese tegenhanger van het wel bekende Ethereum. De laatste tijd is NEO flink in het nieuws, omdat deze munt op grote schaal wordt opgekocht. Begin 2017 noteerde de prijs van NEO nog rond de $0,14. De prijs is sindsdien extreem hard gestegen en als u nu een NEO wilt kopen moet u al snel meerdere dollars neerleggen.

NEO is iets anders opgezet dan andere cryptovaluta’s zoals de Bitcoin, Ethereum of Ripple. Als u NEO koopt, wordt u als het ware een aandeelhouder van het netwerk. Er zijn in totaal 100 miljoen aandelen ingebouwd in de NEO blokketen. Deze aandelen kunnen niet worden opgedeeld. Als NEO aandeelhouder krijgt u de mogelijkheid om mee te beslissen over de transactiekosten op het netwerk en net zoals bij gewone aandelen krijgt u ook stemrecht. U kunt dit stemrecht dus gebruiken om mee te beslissen over wat er met NEO gebeurt. Het leuke van NEO aandelen is dat u ook recht heeft op dividend. Het dividend wordt betaald in de vorm van NEO GAS (voorheen ANTCoins). Het dividend van de NEO geeft de gebruiker het recht om gebruikerskosten te betalen. Interesse om in NEO te beleggen? Maak een account aan bij de broker Plus500 en begin direct met het kopen van deze cryptovaluta! *CFD service. 80,5% verliest geld

 

Waarom NEO kopen?

De absolute reden dat u NEO moet kopen, zit hem in het feit dat het bij deze cryptovaluta niet gaat om een vorm van cryptogeld maar om crypto-equity. Het platform van NEO zit zo in elkaar dat u eigenlijk daadwerkelijk mede-eigenaar wordt van deze valuta. De elektronische informatie wordt gedecentraliseerd, transparant en traceerbaar vastgelegd. De slimme technologie zorgt ervoor dat altijd duidelijk is wie, welke NEO’s in bezit heeft. Er bestaat geen twijfel over het eigendom van de munt. Het voordeel van de NEO is ook dat de digitale certificaten door de wet worden beschermd. De NEO blockchaintechnologie kan dus uitermate veilig worden genoemd. Cryptovaluta’s zoals Dash en Monero zijn wel volledig anoniem en ontraceerbaar.

Een andere belangrijke reden waar om echt in de NEO moet gaan stappen, zit hem in het feit dat deze munt nog een ICO heeft gehad. Een ICO staat voor Initial Coin Offering en behelst vaak crowdfunding projecten binnen de blokchain industrie. De programmeurs hebben nog maar weinig geld gehad en ondanks het gebrek aan geld is het ze toch gelukt om zo’n succesvolle munt te creeren. Wanneer de ICO van NEO plaats gaat vinden zal deze munt behoorlijk in waarde kunnen gaan toenemen. Er ontstaat dan budget op grote technische verbeteringen toe te passen.

Na de ICO van Ethereum werd de munt ook snel meer waard, omdat er simpelweg meer budget beschikbaar was om mooie veranderingen door te voeren die de toekomst van de munt hebben gewaarborgd. Zorg ervoor dat u het nieuws dus goed in de gaten houdt. Het is nog niet bekend wanneer de ICO gaat plaatsvinden, maar als dit gebeurt gaan we het zeker in de NEO koers zien!

NEO kopen of verkopen? Grijp deze kans en begin hier direct! *CFD service. 80,5% verliest geld

 

De risico’s van NEO

Net zoals bij de andere cryptovaluta’s Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash, Ripple en Litecoin zijn er behoorlijke risico’s als u in deze munt investeert. De koers van een cryptovaluta wordt grotendeels bepaald door vraag en aanbod. Als de Chinese overheid ingrijpt of als er bijvoorbeeld een hack plaatsvindt kan de koers van de munt flink dalen.

Zorg ervoor dat u altijd uitkijkt en op uw hoede blijft bij het aanschaffen van cryptovaluta’s. Het koerspotentieel is enorm, maar er zijn ook dagen dat de koersen dalen. Stop dus nooit al uw geld in één specifieke munt, maar stop uw geld ook in andere cryptovaluta’s. Vindt u cryptovaluta’s te volatiel? Ga dan beginnen met aandelen kopen.

 

Hoe beleggen in NEO?

Beleggen in NEO? Een interessante manier om in NEO te beleggen, is door gebruik te maken van een broker. De broker Plus500 is een echte aanrader. Het grote voordeel van deze broker is dat het mogelijk is om een long positie (stijgende koers) te openen, maar het is ook mogelijk om een short positie (dalende koers) aan te gaan. Als de koers van de NEO daalt en als u een short positie heeft geopend in deze munt, kunt u toch nog mooie winsten maken! Het short gaan kan in bepaalde beleggingsproducten zeker een verstandige keuze zijn.

Het is natuurlijk altijd lastig om te bepalen of u long of short moet gaan. Om dit te kunnen bepalen is het verstandig om gebruik te maken van de verschillende grafieken en indicatoren die door Plus500 worden aangeboden. Twijfelt u? Geen probleem. Het is al vanaf €100,- mogelijk om met echt geld te beleggen in de verschillende cryptovaluta’s. Het is dus niet zo dat u ineens duizenden euro’s verliest bij een mogelijke verkeerde keuze.

NEO kopen of verkopen? Begin hier! *CFD service. 80,5% verliest geld

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *