Bavaria aandelen

Bavaria is één van de bekendste producenten van bier en frisdrank. Met een omzet van ruim €531 miljoen en een winst van €30,2 miljoen in het jaar 2015 is Bavaria een erg gezonde onderneming die al decennia goed draait.

Bavaria is in vier soorten producten gespecialiseerd, deze zijn: bier, mout, frisdrank en graanextract. Het hoofdkantoor bevindt zich in Lieshout, waar als sinds 1680 bier wordt gebrouwen. Sinds 1773 is Bavaria in het bezit van de familie Swinkels. Bavaria is hiermee één van de oudste Nederlandse familiebedrijven.

Op dit moment is het helaas niet mogelijk om Bavaria aandelen te kopen. Bavaria is een familiebedrijf en is niet beursgenoteerd. Toch wilden we u deze informatie over Bavaria niet onthouden. Bavaria is tenslotte een erg bekende bierbrouwer. Mocht u interesse hebben in het kopen van aandelen van een bierbrouwer, dan is het wel mogelijk om Heineken aandelen te kopen.

Bavaria kratjes bier

Degiro
4.5/5

Beste Nederlandse broker & Laagste kosten

Bavaria verwachtingen – De toekomst van Bavaria

In deze tijden is het erg lastig om uitspraken te doen over de toekomst. Het team van Aandelenkopen.nl heeft besloten om zich daarom hier ook niet aan te wagen.

Het is momenteel niet mogelijk een goed beeld van de Bavaria verwachtingen de komende jaren. Zo blijft het koffiedik kijken voor deze verwachtingen in 2021 – 2025.

Over Bavaria

Bavaria N.V. is één van de grootste bier- en frisdrankproducenten van Nederland. Het bedrijf uit Lieshout, Noord-Brabant was al in 1680 bezig met het brouwen van bier. Bavaria is daarmee één van de oudste familiebedrijven van Nederland. Sinds 1680 is de bierbrouwer zichzelf steeds verder gaan ontwikkelen. De productkeuze van Bavaria werd steeds groter en de bier- en frisdrankproducent wist steeds meer marktaandeel te veroveren.

Bavaria is nu ook verbonden aan het evenement Mud Masters. Door Mud Masters, de goede producten en door leuke commercials uit te zenden is Bavaria hoe dan ook erg geliefd onder het Nederlandse publiek.

Bavaria aandelen kopen is helaas niet mogelijk. Bavaria N.V. is een familiebedrijf en verder ook niet beursgenoteerd. Wellicht verandert dit nog wel in de toekomst. We houden u hier uiteraard over op de hoogte!

Bavaria aandelen kopen – Waar kan dit het beste?

Wij hebben een vergelijking gemaakt van de beste online brokers waar er geïnvesteerd kan worden in dit aandeel.

9,8Meer informatie

9,6Meer informatie

9,4Meer informatie

8,6Meer informatie

Zit je te denken om te investeren in Bavaria? Dan is het goed om alle informatie te hebben over dit bedrijf. Op deze pagina vindt je daarom informatie over het bedrijf, de Bavaria koers, de verwachtingen en toekomst van Bavaria en meer. Het is van belang om je altijd goed te informeren voor je kiest om te beleggen in Bavaria aandelen.

In bovenstaande tabel vind je een overzicht van de beste brokers in Nederland om te beleggen in Bavaria aandelen. Als je Bavaria aandeel wilt kopen, dan zijn dit allemaal goede betrouwbare opties om eenvoudig een account aan te maken en te starten met beleggen op een veilige manier.

Koers Bavaria– Wat is de waarde van aandelen Bavaria?

In onderstaande grafiek kan je de huidige koers van het bedrijf zien. Hier zie je precies wat een aandeel van Bavaria kost. Het aandeel Bavaria is te vinden op de Bavaria, de afkorting op de beurs is Bavaria.

Het aandeel kan daarom eenvoudig gekocht worden via verschillende brokers welke hierboven worden toegelicht. Een broker waar wij goede ervaringen mee hebben is Plus500 zij bieden een erg gebruiksvriendelijke interface en maken het makkelijk om een Bavaria aandeel te kopen.

Bavaria kopen of niet? De juiste beslissingen maken

Beleggen blijft lastig en iedereen heeft zijn eigen ervaringen, het gaat om de juiste keuzes maken en op de juiste momenten instappen als het gaat om aandelen. Het is belangrijk voor jezelf na te gaan of je wilt beleggen voor de korte termijn of lange termijn. De koers van een Bavaria aandeel kan erg volatiel zijn over de lange termijn waardoor het goed is om hierbij stil te staan of je hier wel tegen kan.

De meeste mensen beleggen daarom voor de lange termijn, het is daarom belangrijk om goed te kijken naar alle verwachtingen van het bedrijf over de lange termijn. Als het toekomstbeleid van het bedrijf er goed uit ziet, dan kan het erg interessant zijn om te kiezen om te investeren in Bavaria en daardoor nu een aantal aandelen te kopen van Bavaria . Indien het er op de korte termijn niet aantrekkelijk uitziet, kan het wel interessant om een account bij een broker te hebben zodat er op het juiste moment ingestapt kan worden.

Zo kan er een order worden klaargezet als deze een bepaalde prijs bereikt. Aandelen Bavaria kopen kan in ieder geval eenvoudig via bovenstaande brokers. Een interessante manier om te kijken is ook door te kijken naar het koersdoel van het bedrijf. Veel financiële organisaties geven een koersdoel per aandeel.

9,8Meer informatie

9,6Meer informatie

9,4Meer informatie

8,6Meer informatie

Bavaria aandelen advies

Aandelenkopen.nl biedt geen advies over specifieke aandelen, wij raden het aan om goed naar het bedrijf te kijken, de winstcijfers, het vertrouwen in het bedrijf, de doelgroep, het team, de markt waarin het bedrijf zich begeeft en andere belangrijke macro economische ontwikkelingen om een goede keuze te maken.