Degiro
4.5/5

Beste Nederlandse broker & Laagste kosten

ASR Nederland aandelen

ASR Nederland NV, beter bekend als ASR Nederland, is gevestigd in Nederland aan Archimedeslaan 10, 3584 BA, te Utrecht. De CEO van het bedrijf is J.P.M. Baeten.

 

Het ASR Nederland NV-aandeel had op 24-11-2022 een openingskoers van €44,21, de hoogste koers was €44,43 en de laagste koers was €43,72. De slotkoers was €43,72 en is daarmee met 0,97% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

 

Inhoudsopgave

ASR Nederland cijfers

Bedrijfscijfers zijn cruciaal om een bedrijf te beoordelen hoe het ervoor staat, het toont de financiële gezondheid aan van een bedrijf. Hieronder vind je een overzicht van de ASR Nederland-cijfers van de afgelopen 4 jaren. Ontdek de totale omzet, het netto inkomen, de bruto winst, de operationele kosten, Research & Development-kosten en meer cijfers om een goed beeld te krijgen van het bedrijf.

ASR Nederland kopen - Waar kan dit het beste?

Wij hebben een vergelijking gemaakt van de beste online brokers waar er geïnvesteerd kan worden in het ASR Nederland aandeel.

9,9Meer informatie

Jouw kapitaal is in gevaar


9,8Meer informatie

9,6Meer informatie
9,4Meer informatie

Overweeg je om te investeren in ASR Nederland? Dan is het goed om alle informatie te hebben over dit bedrijf. Op deze pagina vind je daarom informatie over het bedrijf, de ASR Nederland-koers, de verwachtingen en toekomst van ASR Nederland en meer. Het is van belang om je altijd goed te informeren voor je kiest om te beleggen in ASR Nederland-aandelen.

In bovenstaande tabel vind je een overzicht van de beschikbare brokers in Nederland om te beleggen in ASR Nederland-aandelen. Als je het ASR Nederland-aandeel wilt kopen, dan zijn dit allemaal goede, betrouwbare opties om eenvoudig een account aan te maken en te starten met beleggen op een veilige manier.

ASR Nederland Koers - Wat is de waarde van aandelen ASR Nederland

The underlying graph shows the performance of the company of the last 5 days. You can directly see what the stock exchange ASR Nederland was. The stock ASR Nederland can be found of the abbreviation of the exchange is ASRNL.

Beurskoers ASR Nederland | Wat hebben analisten als koersdoel?

Financiële analisten van banken en andere organisaties geven met regelmaat hun koersdoelen uit over een aandeel. Dit is een ASR Nederland verwachting namens hun of hun bedrijf. Hieronder vindt je de laatste adviezen van analisten en experts. Zo zijn ervoor vrijwel alle bekende aandelen kortere en langere termijn adviezen van analisten. De aandelen zijn verkrijgbaar op de beurs bij eToro en DEGIRO.

ASR verwachtingen – De toekomst van ASR

In deze tijden is het erg lastig om uitspraken te doen over de toekomst. Het team van Aandelenkopen.nl heeft besloten om zich daarom hier ook niet aan te wagen.

Het is momenteel niet mogelijk een goed beeld van de ASR verwachtingen de komende jaren. Zo blijft het koffiedik kijken voor deze verwachtingen in 2021 – 2025.

Over ASR

Ruim 2 miljoen Nederlanders hebben een verzekering bij ASR lopen en ASR is daarmee de 4e grootste verzekeraar van Nederland. ASR werkt met een aantal grote labels die diverse segmenten binnen de markt bedienen. Een voorbeeld van zo’n label is Ditzo.

ASR is verantwoordelijk voor een groot aantal verzekeringen in Nederland, waardoor de schade bij een faillissement niet te overzien was geweest.

ASR is  naar de beurs gebracht. De beursgang van ASR vond overigens op dezelfde dag plaats als die van Basic-Fit. Bij de ASR beursgang zijn 40% (zo’n 60 miljoen aandelen) naar de beurs gebracht. De bandbreedte van de introductiekoers lag op 19 tot 20 euro en hiermee werd een opbrengst van rond de 2,85 miljard tot 3 miljard euro opgehaald. De mogelijke introductiekoers was naar beneden bijgesteld, want eerst werd nog uitgegaan van een bandbreedte van 18 tot 22 euro.

De eerste wortels van ASR Nederland N.V. zijn terug te herleiden naar het jaar 1720. Sinds 1720 zijn de activiteiten van het huidige ASR steeds verder uitgebreid. Op dit moment is ASR Nederland N.V. verantwoordelijk voor de verzekeringen van meer dan 2 miljoen Nederlanders. Belangrijke merken van ASR zijn o.a. Ditzo, ASR verzekeringen, Ardanta, De Amersfoortse en Europeesche Verzekeringen.

Tijdens de kredietcrisis kwam Fortis in grote problemen. Fortis werd daarom genationaliseerd en op 21 november 2008 maakte minister van financiën Wouter Bos de nieuwe naam van Fortis Verzekering Nederland N.V. bekend. De nieuwe naam werd ASR Nederland N.V. Sinds de nationalisatie van ASR is er veel veranderd, de verzekeraar heeft een conservatief beleid waardoor het renterisico volledig is afgedekt. Er is daarnaast ook flink gesneden in kosten en er is gekeken naar zwakke plekken zodat de verzekeraar beter kan functioneren.

ASR Nederland aandeel advies

Aandelenkopen.nl biedt geen advies over specifieke aandelen. Wij raden het aan om goed naar het bedrijf te kijken, de ASR Nederland-kwartaalcijfers, de winstcijfers, de jaarverslagen, het vertrouwen in het bedrijf, de doelgroep, het team, de markt waarin het bedrijf zich begeeft en andere belangrijke macro economische ontwikkelingen in de gaten te houden om een goede keuze te maken. Het is belangrijk om te kijken welke rol het bedrijf in de toekomst kan spelen. Ten slotte raden wij altijd aan om het laatste ASR Nederland-nieuws in de gaten te houden om te zien of er grote veranderingen zijn die invloed hebben.

Een aantal bekende en betrouwbare brokers in Nederland zijn DEGIRO (laagste kosten), eToro (aandelen + crypto verhandelen met lage kosten), BUX (eenvoudige app) en BinckBank.

Logo Spotify Technology S.A.

Spotify Technology

Meer informatie
Logo Plug Power Inc

Plug Power

Meer informatie
Logo Microsoft Corporation

Microsoft

Meer informatie
Logo American Airlines Group Inc

American Airlines Group

Meer informatie
Logo Delta Air Lines, Inc.

Delta Air Lines

Meer informatie
Logo Basic-Fit N.V

Basic-Fit

Meer informatie