Degiro
4.5/5

Beste Nederlandse broker & Laagste kosten

Amsterdam Commodities aandelen

Amsterdam Commodities NV, beter bekend als Amsterdam Commodities, is gevestigd in Nederland aan WTC, Beursplein 37, 10Th Floor, 3011 AA, te Rotterdam. De CEO van het bedrijf is Erik Rietkerk.

 

Het Amsterdam Commodities NV-aandeel had op 25-10-2021 een openingskoers van €24,50, de hoogste koers was €24,95 en de laagste koers was €24,10. De slotkoers was €24,45 en is daarmee met 0,82% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

 

Inhoudsopgave

Amsterdam Commodities cijfers

Bedrijfscijfers zijn cruciaal om een bedrijf te beoordelen hoe het ervoor staat, het toont de financiële gezondheid aan van een bedrijf. Hieronder vind je een overzicht van de Amsterdam Commodities-cijfers van de afgelopen 4 jaren. Ontdek de totale omzet, het netto inkomen, de bruto winst, de operationele kosten, Research & Development-kosten en meer cijfers om een goed beeld te krijgen van het bedrijf.

Amsterdam Commodities kopen - Waar kan dit het beste?

Wij hebben een vergelijking gemaakt van de beste online brokers waar er geïnvesteerd kan worden in het Amsterdam Commodities aandeel.

9,8Meer informatie

9,6Meer informatie
9,4Meer informatie

8,6Meer informatie

Overweeg je om te investeren in Amsterdam Commodities? Dan is het goed om alle informatie te hebben over dit bedrijf. Op deze pagina vind je daarom informatie over het bedrijf, de Amsterdam Commodities-koers, de verwachtingen en toekomst van Amsterdam Commodities en meer. Het is van belang om je altijd goed te informeren voor je kiest om te beleggen in Amsterdam Commodities-aandelen.

In bovenstaande tabel vind je een overzicht van de beschikbare brokers in Nederland om te beleggen in Amsterdam Commodities-aandelen. Als je het Amsterdam Commodities-aandeel wilt kopen, dan zijn dit allemaal goede, betrouwbare opties om eenvoudig een account aan te maken en te starten met beleggen op een veilige manier.

Amsterdam Commodities Koers - Wat is de waarde van aandelen Amsterdam Commodities

The underlying graph shows the performance of the company of the last 5 days. You can directly see what the stock exchange Amsterdam Commodities was. The stock Amsterdam Commodities can be found of the abbreviation of the exchange is ACOMO.

Beurskoers Amsterdam Commodities | Wat hebben analisten als koersdoel?

Financiële analisten van banken en andere organisaties geven met regelmaat hun koersdoelen uit over een aandeel. Dit is een Amsterdam Commodities verwachting namens hun of hun bedrijf. Hieronder vindt je de laatste adviezen van analisten en experts. Zo zijn ervoor vrijwel alle bekende aandelen kortere en langere termijn adviezen van analisten. De aandelen zijn verkrijgbaar op de beurs bij eToro en DEGIRO.

 

Amsterdam Commodities aandeel advies

Aandelenkopen.nl biedt geen advies over specifieke aandelen. Wij raden het aan om goed naar het bedrijf te kijken, de Amsterdam Commodities-kwartaalcijfers, de winstcijfers, de jaarverslagen, het vertrouwen in het bedrijf, de doelgroep, het team, de markt waarin het bedrijf zich begeeft en andere belangrijke macro economische ontwikkelingen in de gaten te houden om een goede keuze te maken. Het is belangrijk om te kijken welke rol het bedrijf in de toekomst kan spelen. Ten slotte raden wij altijd aan om het laatste Amsterdam Commodities-nieuws in de gaten te houden om te zien of er grote veranderingen zijn die invloed hebben.

Een aantal bekende en betrouwbare brokers in Nederland zijn DEGIRO (laagste kosten), eToro (aandelen + crypto verhandelen met lage kosten), BUX (eenvoudige app) en BinckBank.

Logo NetFlix Inc

NetFlix

Meer informatie
Logo Plug Power Inc

Plug Power

Meer informatie
Logo Johnson & Johnson

Johnson & Johnson

Meer informatie
Logo Basic-Fit N.V

Basic-Fit

Meer informatie
Logo Walmart Inc

Walmart

Meer informatie
Logo American Airlines Group Inc

American Airlines Group

Meer informatie