Degiro
4.5/5

Beste Nederlandse broker & Laagste kosten

Altice Europe aandelen

Altice Europe N.V., beter bekend als Altice Europe, is gevestigd in Nederland aan Prins Bernhardplein 200, 1097JB, te Amsterdam. De CEO van het bedrijf is Alain Weill.Het Altice Europe N.V.-aandeel had op 26-01-2021 een openingskoers van €5,32, de hoogste koers was €5,35 en de laagste koers was €5,32. De slotkoers was €5,34 en is daarmee met 0,23% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

 

Inhoudsopgave

Altice Europe cijfers

Bedrijfscijfers zijn cruciaal om een bedrijf te beoordelen hoe het ervoor staat, het toont de financiële gezondheid aan van een bedrijf. Hieronder vind je een overzicht van de Altice Europe-cijfers van de afgelopen 4 jaren. Ontdek de totale omzet, het netto inkomen, de bruto winst, de operationele kosten, Research & Development-kosten en meer cijfers om een goed beeld te krijgen van het bedrijf.

Altice Europe kopen - Waar kan dit het beste?

Wij hebben een vergelijking gemaakt van de beste online brokers waar er geïnvesteerd kan worden in het Altice Europe aandeel.

9,9Meer informatie

Jouw kapitaal is in gevaar


9,8Meer informatie

9,6Meer informatie
9,4Meer informatie

Overweeg je om te investeren in Altice Europe? Dan is het goed om alle informatie te hebben over dit bedrijf. Op deze pagina vind je daarom informatie over het bedrijf, de Altice Europe-koers, de verwachtingen en toekomst van Altice Europe en meer. Het is van belang om je altijd goed te informeren voor je kiest om te beleggen in Altice Europe-aandelen.

In bovenstaande tabel vind je een overzicht van de beschikbare brokers in Nederland om te beleggen in Altice Europe-aandelen. Als je het Altice Europe-aandeel wilt kopen, dan zijn dit allemaal goede, betrouwbare opties om eenvoudig een account aan te maken en te starten met beleggen op een veilige manier.

Altice Europe Koers - Wat is de waarde van aandelen Altice Europe

The underlying graph shows the performance of the company of the last 5 days. You can directly see what the stock exchange Altice Europe was. The stock Altice Europe can be found of the abbreviation of the exchange is ATC.

Beurskoers Altice Europe | Wat hebben analisten als koersdoel?

Financiële analisten van banken en andere organisaties geven met regelmaat hun koersdoelen uit over een aandeel. Dit is een Altice Europe verwachting namens hun of hun bedrijf. Hieronder vindt je de laatste adviezen van analisten en experts. Zo zijn ervoor vrijwel alle bekende aandelen kortere en langere termijn adviezen van analisten. De aandelen zijn verkrijgbaar op de beurs bij eToro en DEGIRO.

 

Altice verwachtingen – De toekomst van Altice

In deze tijden is het erg lastig om uitspraken te doen over de toekomst. Het team van Aandelenkopen.nl heeft besloten om zich daarom hier ook niet aan te wagen.

Het is momenteel niet mogelijk een goed beeld van de Altice verwachtingen de komende jaren. Zo blijft het koffiedik kijken voor deze verwachtingen in 2021 – 2025.

Over Altice

Altice aandelen kopen

Altice werd in 2002 opgericht door de Frans-Israëlische miljardair Patrick Drahi. Eigenlijk dus nog een ontzettend jong bedrijf. Altice is een internationaal kabelconcern die is gevestigd in Luxemburg. Het bedrijf heeft inmiddels al ruim 37.000 werknemers in dienst. Altice biedt deze kabelaar zogeheten kabeldiensten en mobiele telefoniediensten aan zowel particulieren als bedrijven. De kabeldiensten die worden aangeboden zijn bijvoorbeeld: breedband internet, betaaltelevisie en vaste telefonie. Vandaag de dag zijn dit diensten die onmisbaar zijn in ons leven.

Nog steeds groeit Altice hard en daarom kan het handelen in Altice-aandelen interessant zijn. Wij maken dat graag wat makkelijker voor u. Handelen in Altice-aandelen kan door eenvoudig een persoonlijke account aan te maken bij de broker Plus500. Hier kunt u al beleggen in de Altice-aandelen voor een bedrag vanaf 100 euro. Plus500 maakt gebruik van een hefboom, waardoor een inleg van 100 euro goed is voor een waarde van 1.000 euro.

Wereldwijd actief

Altice is actief en bedient klanten in onder andere Frankrijk, Portugal, België, de Dominicaanse Republiek, de Franse Antillen, Luxemburg, Israël, Zwitserland en de VS. Enkele bekende namen die gekoppeld zijn aan Altice zijn: Portugal Telecom, Tricom, Cablevision, Suddenlink, Orange Dominicana, Green en MCS TV.

Meerdere overnames

De kansen van hoge rendementen zijn bij Altice ook zeker aanwezig door de harde aanpak op het gebied van overnames/aquisities. Met CEO Patrick Drahi bent u ook gegarandeerd van een gedegen en sterk management. Patrick Drahi heeft zichzelf bewezen en zal zich actief gaan inzetten om Altice tot het volgende niveau te tillen.

Mooie toekomst

Met een verwachte winst die verder zal toenemen voor het bedrijf, valt het aandeel van Altice zelfs weer onder de term ‘’investment grade’’. Verschillende analisten zien een mooie toekomst voor het bedrijf. Niet voor niets wordt er geadviseerd om de buy en hold strategie te hanteren. Het vasthouden van het Altice-aandeel lijkt een mooi rendement te gaan opleveren in de toekomst.

Altice Europe aandeel advies

Aandelenkopen.nl biedt geen advies over specifieke aandelen. Wij raden het aan om goed naar het bedrijf te kijken, de Altice Europe-kwartaalcijfers, de winstcijfers, de jaarverslagen, het vertrouwen in het bedrijf, de doelgroep, het team, de markt waarin het bedrijf zich begeeft en andere belangrijke macro economische ontwikkelingen in de gaten te houden om een goede keuze te maken. Het is belangrijk om te kijken welke rol het bedrijf in de toekomst kan spelen. Ten slotte raden wij altijd aan om het laatste Altice Europe-nieuws in de gaten te houden om te zien of er grote veranderingen zijn die invloed hebben.

Een aantal bekende en betrouwbare brokers in Nederland zijn DEGIRO (laagste kosten), eToro (aandelen + crypto verhandelen met lage kosten), BUX (eenvoudige app) en BinckBank.

Logo Koninklijke Ahold Delhaize N.V.

Ahold Delhaize

Meer informatie
Logo Alibaba Group Holding Ltd

Alibaba

Meer informatie
Logo Spotify Technology S.A.

Spotify Technology

Meer informatie
Logo PayPal Holdings Inc

PayPal Holdings

Meer informatie
Logo Basic-Fit N.V

Basic-Fit

Meer informatie
Logo Walt Disney Co (The)

Walt Disney Co (The)

Meer informatie
Logo Facebook Inc

Facebook

Meer informatie