Is Plus500 oplichting?

Plus500 is een online broker die beleggers in staat stelt om via cfd’s in talloze beleggingsproducten te handelen. Sommigen vragen zich af of de broker wel betrouwbaar en geen oplichting is. Ze zijn bang dat een eventuele inleg verloren gaat door de oplichters van dit bedrijf. Laten we daarom eens dieper in de activiteiten van deze broker duiken.

 

Over Plus500

Plus500 is in 2008 in Israël opgericht door Alon Gonen, Gal Haber, Elad Ben-Izhak, Omer Elazari, Shlomi Weizmann en Shimon Sofer. De 6 alumni van de technische universiteit van Haifa, Israël hadden het doel beleggen toegankelijker en gebruiksvriendelijker te maken. Plus500 is uniek, aangezien er geen vaste commissies worden gevraagd. Plus00 verdient aan de spread (verschil dat direct ontstaat tussen kopen en verkopen bij openen van een order).

Het gebruiksvriendelijke platform van Plus500 leidde ertoe dat de broker sinds de oprichting is uitgegroeid tot één van de belangrijkste aanbieders van cfd’s. In 2013 ging de broker naar de beurs en wist zijn naamsbekendheid verder te vergroten. De marktkapitalisatie van Plus500 ligt nu rond de 1 miljard euro. Op dit moment is het mogelijk om 2200 verschillende beleggingsproducten te handelen. Het gaat hierbij om aandelen, indexen, valuta’s, grondstoffen, indexen en opties. Plus500 is actief in meer dan 50 verschillende landen en heeft de software in 31 verschillende talen uitgerold.

 

Waarom zou Plus500 oplichting zijn?

Er zijn meerdere redenen waarom mensen denken dat Plus500 oplichting is. De belangrijkste hebben we hieronder weergeven:

  • Opgericht in Israël en licentie in Cyprus;
  • Hoge spread;
  • Geen telefonische helpdesk;
  • Geen real time koersen
  • Verificatie documenten vereist

Het is ontzettend jammer dat er mensen zijn die denken dat Plus500 oplichting is. De broker is beursgenoteerd en met een beurswaarde van ruim één miljard dollar hebben we het niet over een kleine partij. Verschillende instanties controleren de dagelijkse operationele zaken van deze cfd-broker en het is onterecht om Plus500 van oplichting te beschuldigen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Met een demo account kunt u goed oefenen!

Google

Een echt geld account is zeker aan te raden!

Google

Direct CFD’s kopen?

Broker Plus500 logo

*Voorwaarden van toepassing

 • Rating: 9,2
 • Binnen 5 minuten geregeld!
Open gratis demo met €20.000!  

Plus500 biedt een CFD service aan. Dit is alleen geschikt voor gevorderden en dus niet voor beginners. Zorg ervoor dat u alle risico's m.b.t. tot CFD's kent.

Plus500 is geautoriseerd en wordt gecontroleerd door de CySec (Cyprus Securities and Exchange Commision). Licentie nr. 250/14.

Plus500UK Ltd is geautoriseerd en gereguleerd door de Financial Conduct Authority (FRN 509909).

Google