Degiro
4.5/5

Beste Nederlandse broker & Laagste kosten

Blackrock aandelen

Blackrock Inc., beter bekend als Blackrock, is gevestigd in Verenigde Staten aan 55 E 52nd St, 10055-0002, te New York. Er werken 16.200 medewerkers bij het bedrijf wereldwijd. De CEO van het bedrijf is Laurence Fink.

 

Het Blackrock Inc.-aandeel had op 08-12-2022 een openingskoers van $710,00, de hoogste koers was $714,98 en de laagste koers was $701,16. De slotkoers was $703,44 en is daarmee met 0,81% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

 

Inhoudsopgave

Blackrock cijfers

Bedrijfscijfers zijn cruciaal om een bedrijf te beoordelen hoe het ervoor staat, het toont de financiële gezondheid aan van een bedrijf. Hieronder vind je een overzicht van de Blackrock-cijfers van de afgelopen 4 jaren. Ontdek de totale omzet, het netto inkomen, de bruto winst, de operationele kosten, Research & Development-kosten en meer cijfers om een goed beeld te krijgen van het bedrijf.

Blackrock kopen - Waar kan dit het beste?

Wij hebben een vergelijking gemaakt van de beste online brokers waar er geïnvesteerd kan worden in het Blackrock aandeel.

9,9Meer informatie

Jouw kapitaal is in gevaar


9,8Meer informatie

9,6Meer informatie
9,4Meer informatie

Overweeg je om te investeren in Blackrock? Dan is het goed om alle informatie te hebben over dit bedrijf. Op deze pagina vind je daarom informatie over het bedrijf, de Blackrock-koers, de verwachtingen en toekomst van Blackrock en meer. Het is van belang om je altijd goed te informeren voor je kiest om te beleggen in Blackrock-aandelen.

In bovenstaande tabel vind je een overzicht van de beschikbare brokers in Nederland om te beleggen in Blackrock-aandelen. Als je het Blackrock-aandeel wilt kopen, dan zijn dit allemaal goede, betrouwbare opties om eenvoudig een account aan te maken en te starten met beleggen op een veilige manier.

Blackrock Koers - Wat is de waarde van aandelen Blackrock

The underlying graph shows the performance of the company of the last 5 days. You can directly see what the stock exchange Blackrock was. The stock Blackrock can be found of the abbreviation of the exchange is BLK.

Beurskoers Blackrock | Wat hebben analisten als koersdoel?

Financiële analisten van banken en andere organisaties geven met regelmaat hun koersdoelen uit over een aandeel. Dit is een Blackrock verwachting namens hun of hun bedrijf. Hieronder vindt je de laatste adviezen van analisten en experts. Zo zijn ervoor vrijwel alle bekende aandelen kortere en langere termijn adviezen van analisten. De aandelen zijn verkrijgbaar op de beurs bij eToro en DEGIRO.

 

Blackrock aandeel advies

Aandelenkopen.nl biedt geen advies over specifieke aandelen. Wij raden het aan om goed naar het bedrijf te kijken, de Blackrock-kwartaalcijfers, de winstcijfers, de jaarverslagen, het vertrouwen in het bedrijf, de doelgroep, het team, de markt waarin het bedrijf zich begeeft en andere belangrijke macro economische ontwikkelingen in de gaten te houden om een goede keuze te maken. Het is belangrijk om te kijken welke rol het bedrijf in de toekomst kan spelen. Ten slotte raden wij altijd aan om het laatste Blackrock-nieuws in de gaten te houden om te zien of er grote veranderingen zijn die invloed hebben.

Een aantal bekende en betrouwbare brokers in Nederland zijn DEGIRO (laagste kosten), eToro (aandelen + crypto verhandelen met lage kosten), BUX (eenvoudige app) en BinckBank.

Logo Walt Disney Co (The)

Walt Disney Co (The)

Meer informatie
Logo Twitter Inc

Twitter

Meer informatie
Logo Toyota Motor Corporation

Toyota Motor

Meer informatie
Logo ABN AMRO Bank N.V.

ABN AMRO

Meer informatie
Logo Slack Technologies Inc

Slack Technologies

Meer informatie
Logo Facebook Inc

Facebook

Meer informatie
Logo American Airlines Group Inc

American Airlines Group

Meer informatie
Logo Spotify Technology S.A.

Spotify Technology

Meer informatie
Logo Basic-Fit N.V

Basic-Fit

Meer informatie