Degiro
4.5/5

Beste Nederlandse broker & Laagste kosten

Workhorse Group aandelen

Workhorse Group Inc, beter bekend als Workhorse Group, is gevestigd in Verenigde Staten aan 100 Commerce Dr, 45140-7726, te Loveland. De CEO van het bedrijf is Duane Hughes.

 

Het Workhorse Group Inc-aandeel had op 02-02-2023 een openingskoers van $2,39, de hoogste koers was $2,60 en de laagste koers was $2,36. De slotkoers was $2,49 en is daarmee met 7,33% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

 

Inhoudsopgave

Workhorse Group cijfers

Bedrijfscijfers zijn cruciaal om een bedrijf te beoordelen hoe het ervoor staat, het toont de financiële gezondheid aan van een bedrijf. Hieronder vind je een overzicht van de Workhorse Group-cijfers van de afgelopen 4 jaren. Ontdek de totale omzet, het netto inkomen, de bruto winst, de operationele kosten, Research & Development-kosten en meer cijfers om een goed beeld te krijgen van het bedrijf.

Workhorse Group kopen - Waar kan dit het beste?

Wij hebben een vergelijking gemaakt van de beste online brokers waar er geïnvesteerd kan worden in het Workhorse Group aandeel.

9,9Meer informatie

Jouw kapitaal is in gevaar


9,8Meer informatie

9,6Meer informatie
9,4Meer informatie

Overweeg je om te investeren in Workhorse Group? Dan is het goed om alle informatie te hebben over dit bedrijf. Op deze pagina vind je daarom informatie over het bedrijf, de Workhorse Group-koers, de verwachtingen en toekomst van Workhorse Group en meer. Het is van belang om je altijd goed te informeren voor je kiest om te beleggen in Workhorse Group-aandelen.

In bovenstaande tabel vind je een overzicht van de beschikbare brokers in Nederland om te beleggen in Workhorse Group-aandelen. Als je het Workhorse Group-aandeel wilt kopen, dan zijn dit allemaal goede, betrouwbare opties om eenvoudig een account aan te maken en te starten met beleggen op een veilige manier.

Workhorse Group Koers - Wat is de waarde van aandelen Workhorse Group

The underlying graph shows the performance of the company of the last 5 days. You can directly see what the stock exchange Workhorse Group was. The stock Workhorse Group can be found of the abbreviation of the exchange is WKHS.

Beurskoers Workhorse Group | Wat hebben analisten als koersdoel?

Financiële analisten van banken en andere organisaties geven met regelmaat hun koersdoelen uit over een aandeel. Dit is een Workhorse Group verwachting namens hun of hun bedrijf. Hieronder vindt je de laatste adviezen van analisten en experts. Zo zijn ervoor vrijwel alle bekende aandelen kortere en langere termijn adviezen van analisten. De aandelen zijn verkrijgbaar op de beurs bij eToro en DEGIRO.

WORKHORSE verwachtingen – De toekomst van WORKHORSE 

In deze tijden is het erg lastig om uitspraken te doen over de toekomst. Het team van Aandelenkopen.nl heeft besloten om zich daarom hier ook niet aan te wagen.  Het is momenteel niet mogelijk een goed beeld van de WORKHORSE verwachtingen de komende jaren. Zo blijft het koffiedik kijken voor deze verwachtingen in 2021 – 2025.

Workhorse Group aandeel advies

Aandelenkopen.nl biedt geen advies over specifieke aandelen. Wij raden het aan om goed naar het bedrijf te kijken, de Workhorse Group-kwartaalcijfers, de winstcijfers, de jaarverslagen, het vertrouwen in het bedrijf, de doelgroep, het team, de markt waarin het bedrijf zich begeeft en andere belangrijke macro economische ontwikkelingen in de gaten te houden om een goede keuze te maken. Het is belangrijk om te kijken welke rol het bedrijf in de toekomst kan spelen. Ten slotte raden wij altijd aan om het laatste Workhorse Group-nieuws in de gaten te houden om te zien of er grote veranderingen zijn die invloed hebben.

Een aantal bekende en betrouwbare brokers in Nederland zijn DEGIRO (laagste kosten), eToro (aandelen + crypto verhandelen met lage kosten), BUX (eenvoudige app) en BinckBank.

Logo American Airlines Group Inc

American Airlines Group

Meer informatie
Logo Johnson & Johnson

Johnson & Johnson

Meer informatie
Logo Slack Technologies Inc

Slack Technologies

Meer informatie
Logo Basic-Fit N.V

Basic-Fit

Meer informatie
Logo Plug Power Inc

Plug Power

Meer informatie
Logo Microsoft Corporation

Microsoft

Meer informatie