4.5/5

Grootste exchange & enorm aanbod cryptocurrency.

Waves verwachting

Waves KoersLaagste prijs 24 uurHoogste prijs 24 uurAll time high WAVES

Verschil sinds start

$10,06$9,44$10,10$43,01stijging van 7.581,54%

Waves maakt een bijzondere tijd mee. Met zowel stijgingen als dalingen is deze coin op 91 geranked in de totale cryptocurrency markt. Waves is al actief sinds 2016-06-12 en heeft sindsdien stijging van 7.581,54% behaald.  Wij schetsen voor jou de verdere verwachtingen van Waves op de korte en op de lange termijn.  Daarnaast leggen wij je uit waar je deze coin het beste kunt kopen.

Inhoudsopgave

Waves KoersLaagste prijs 24 uurHoogste prijs 24 uurAll time high WAVESVerschil sinds start
$10,06$9,44$10,10$43,01stijging van 7.581,54%

Waves maakt een bijzondere tijd mee. Met zowel stijgingen als dalingen is deze coin op 91 geranked in de totale cryptocurrency markt. Waves is al actief sinds 2016-06-12 en heeft sindsdien stijging van 7.581,54% behaald.  Wij schetsen voor jou de verdere verwachtingen van Waves op de korte en op de lange termijn.  Daarnaast leggen wij je uit waar je deze coin het beste kunt kopen.

Waves is een crypto project welke goed bezig is de laatste tijd. Ten opzichte van een jaar geleden is de koers ook goed gestegen, maar het potentieel is nog velen malen groter. Het is altijd belangrijk bij een project te kijken naar de toekomst, omdat de potentiële verwachting hier in zit. In dit artikel zullen we daarom wat verder ingaan op de Waves verwachting voor 2022 (en verder in de toekomst). Via Bitvavo kan je de Waves in ieder geval eenvoudig kopen via alle betaalmethodes en staat het direct in je wallet.

Het Waves Platform is opgericht in 2016 en heeft als doel het DNA van vrij ondernemerschap over de  hele wereld opnieuw uit te vinden door een gedeelde infrastructuur aan te bieden, met eenvoudige en zeer bruikbare tools om blockchain beschikbaar te maken voor elke organisatie of persoon die er voordeel uit kan halen. In de afgelopen jaren heeft het Waves-project een loyale gemeenschap gegroepeerd waar updates consequent naar de doelstellingen toe gaan.

In de afgelopen jaren heeft Waves cryptocurrency zich ontpopt tot een van de meest succesvolle altcoins vanwege de toenemende Waves Coin Value, waardoor het een positie in de top 50 van CoinMarketCap heeft verdiend.

Wat is Waves?

WAVES is een decentraal, op blokketen gebaseerd platform, dat gebruikt kan worden voor de handel en diverse andere beurzen. Het platform wordt gevoed door de gelijknamige cryptocurrency – WAVES.

Het laat niet alleen het gebruik van verschillende andere cryptocurrency’s toe voor transacties, maar geeft u ook de mogelijkheid om uw eigen aangepaste cryptocurrency te creëren met behulp van dit platform. Het staat ook het gebruik van Smart Contracts toe.

De transacties op dit platform kunnen worden gedaan met het gekozen token, maar de kosten van de transactie moeten worden betaald met behulp van de WAVES-cryptocoins.

WAVES werd gecreëerd door de Russische fysicus Alexander Ivanov en werd officieel gelanceerd in november 2016. De creatie van eigen crypto-munten en Decentrale Apps (DApps) is mogelijk sinds de lancering van het netwerk.

Huidige koers Waves | Wat heeft voor de prijsstijging gezorgd?

De huidige koers is al aardig gestegen ten opzichte van 2019/2020. Dit heeft onder andere te maken met de gehele groei van de cryptocurrency markt. Sinds 2020 is er meer en meer vertrouwen in cryptocurrency als een alternatieve investering. De huidige situatie in de economie draagt daaraan bij. Maar los van dat de gehele markt is gestegen, is Waves ten opzichte van veel andere cryptocurrencies harder gestegen. Dit komt met name door het succes van het project en het vertrouwen van investeerders.

Er worden continue nieuwe updates doorgevoerd en er worden nieuwe samenwerkingen binnengehaald. Het blockchain project biedt steeds meer toegevoegde waarde aan het ecosysteem van crypto, waardoor steeds meer bedrijven en personen hier gebruik van willen maken. Dit betekent een grotere vraag naar Waves waardoor de prijs stijgt en de Waves prijs verwachting nog hoger zal liggen in de toekomst.

Waves Koers – De actuele Waves Prijs

Inspelen op de hoge koersverwachtingen van Waves? Dit zijn de beste brokers in Nederland. Lees hieronder verder over de Waves verwachtingen voor 2022.

Waves kopen – De goedkoopste exchanges om Waves te kopen

Meer informatie Voordelen Rating Aantal cryptocurrencies Aanbieder
Bitvavo Bitvavo Beste keuze in Nederland, Betalen met iDeal, Nederlands bedrijf 9.5 154 Bitvavo
Binance Binance Grootste exchange ter wereld, kopen, traden & staken, gratis crypto ATM kaart 9.5 366 Binance
Huobi Huobi Veilig en betrouwbaar 9,2 411 Huobi
FTX Exchange FTX Exchange Eenvoudig in gebruik 8,9 246 FTX Exchange
Bitcoinmeester Bitcoinmeester Van Nederlandse bodem, groot aanbod cryptocurrency 8.7 182 Bitcoinmeester

De koers verwachting van Waves

Dat Waves flink gestegen is vast, maar waar is de verwachting in 2022? Dat is altijd een lastig gegeven. Cryptocurrencies zijn een stuk volatieler dan aandelen, omdat het nog wat meer in de kinderschoenen staat. Een voorspelling van Waves doen is daarom erg lastig en vrijwel onmogelijk. Het is daarom een beter idee om te kijken naar wat een blockchain project van plan is dit jaar en op de lange termijn. Een goede manier hiervoor is om naar de roadmap van Waves te kijken, de roadmap is de lijst van updates die er gepland zijn en nieuwe ontwikkelingen zullen betekenen.

Voor Waves staan er veel positieve ontwikkelingen voor dit jaar gepland. Het team achter Waves heeft een grote visie en hoopt dit jaar weer een hoop te bereiken. Dit betekent natuurlijk niet altijd een directe prijsinvloed, maar op de lange termijn zeker wel. Hoe meer er gebruik gaan maken van Waves, hoe meer invloed dit zal hebben op de prijs waardoor deze stijgt. Doordat de gehele marktwaarde van Waves nog niet extreem groot is ten opzichte van Waves, zijn stijgingen van enkele honderden procenten heel realistisch voor een project als dit.

Waves toekomst verwachting | Wat gaat Waves doen in 2022 – 2025?

Een prijs willen we niet meegeven, maar de lange termijn horizon ziet er voor dit project erg veelbelovend uit. De technische analyse van Waves ziet er positief uit, helemaal ten opzichte van vele andere Wavess. De volgende twee jaren zien er daarom erg goed uit.

De beste Waves wallet

Crypto Waves wordt vaak opgeslagen in een crypto wallet. Een wallet is een soort van digitale portemonnee waarin je jouw cryptovaluta’s kunt opslaan. Voorbeelden van crypto wallets zijn een hardware wallet of een software wallet. Een hardware wallet wordt ook wel een ‘koude’ wallet genoemd en staat niet verbonden met het internet. Een software wallet is een online Waves wallet. Dit wordt over het algemeen als minder veilig gezien, het voordeel is echter dat het zeer makkelijk te gebruiken is. Voorbeelden van Waves wallets zijn de Binance wallet, de Bitvavo wallet en de bekende Ledger Nano x wallet. Elke wallet heeft weer zijn voor- en nadelen. De Ledger Nano X wordt in het algemeen als de beste crypto Waves wallet gezien.

Hoe weet ik of  Waves een goede investering zal zijn voor 2022?

Het is altijd goed om naar het laatste Waves nieuws te kijken. Dit geeft een goed idee wat er allemaal gaande is en geeft vaak een goed beeld over waar eraan wordt gewerkt. Het belangrijkste gegeven blijft natuurlijk altijd het aanbod en vraag, hoe meer vraag ernaar Waves is, hoe meer de prijs zal stijgen in het algemeen. Maar dankzij positief Waves nieuws van vandaag of BSV nieuws dat er in de toekomst gaat komen, kan een stijging altijd exponentieel zijn. Dit kan betekenen dat de prijs op sommige dagen 20% of meer stijgt omdat het erg positief is voor de lange termijn. Het is als investeerder daarom altijd goed te kijken naar waar het project over 1 tot 2 jaar staat, op deze manier kan je altijd veiliger investeren met meer vertrouwen in een project.

Op korte termijn kan de prijs altijd wat onstabieler zijn, maar op de lange termijn maakt dit niks uit. De verwachtingen voor Waves liggen dan ook op de lange termijn erg hoog omdat er veel gaande is bij het project en wanneer zij alle doelen weten te realiseren, de prijs ook meerdere keren over de kop kan gaan. De voorspellingen van veel crypto experts liggen dan ook erg hoog, veel verwachten dat de prijs meerdere honderden procenten zal stijgen binnen 1 tot 2 jaar. De Waves verwachtingen voor 2025 helemaal hoog, omdat veel ontwikkelingen staan gepland de komende jaren.

Wil je inspelen op de positieve prijsverwachting van Waves? Dan dit het best via goede brokers en exchanges. Hieronder vindt je een lijst van de beste opties opgesomd om gebruik van te maken. Via al deze platformen kan je eenvoudig kopen & verkopen binnen enkele minuten nadat je een account hebt aangemaakt.

Meer informatie Voordelen Rating Aantal cryptocurrencies Aanbieder
Bitvavo Bitvavo Beste keuze in Nederland, Betalen met iDeal, Nederlands bedrijf 9.5 154 Bitvavo
Binance Binance Grootste exchange ter wereld, kopen, traden & staken, gratis crypto ATM kaart 9.5 366 Binance
Huobi Huobi Veilig en betrouwbaar 9,2 411 Huobi
FTX Exchange FTX Exchange Eenvoudig in gebruik 8,9 246 FTX Exchange
Bitcoinmeester Bitcoinmeester Van Nederlandse bodem, groot aanbod cryptocurrency 8.7 182 Bitcoinmeester

Conclusie: Is Waves een goede investering of niet?

Alle bovengenoemde predicties zijn om een idee te geven wat de Waves verwachting is van ons en vele experts. Het project ziet er erg veelbelovend uit, maar het is altijd goed om meer in te lezen over het project en te kijken waar het allemaal mee bezig is zodat je een goede keuze kan maken voor de lange termijn. Het project heeft zich inmiddels bewezen en er is een grote kans dat de rendementen die behaald kunnen worden hierop nog erg groot zijn dankzij de groeiende cryptocurrency markt en de ontwikkelingen van Waves.

Waves nieuws | Blijf op de hoogte

Wij proberen dit met regelmatig te updaten voor het laatste Waves  nieuws. Houdt daarom altijd deze pagina in de gaten. Wij proberen hier altijd de laatste ontwikkelingen te benoemen, zowel positief als negatief.