Wat zijn de beste tech-aandelen om in te investeren in 2022?

We kennen allemaal de namen van Mega-Tech. Google ( GOOG ) (NASDAQ: GOOGL ), Microsoft ( MSFT ), Apple ( AAPL ), Amazon ( AMZN ) en Facebook ( FB ). De Nasdaq is bovendien met 21,17% gestegen en AAPL, MSFT, GOOGL, TSLA & NVDA zijn de top 5 rendementsbijdragers. Exclusief de top 5 bijdragers, is de Nasdaq dit jaar zelfs slechts 5,79% gestegen. Hoewel deze namen misschien wel de meest waardevolle technologiebedrijven ter wereld zijn, zijn er ook tech-aandelen die wat minder bekend zijn maar alsnog echte aanraders. Daarover hieronder meer!

MaxLinear, Inc.

MaxLinear, Inc. is een Amerikaans hardwarebedrijf dat ernaar streeft mensen over de hele wereld met elkaar te verbinden door de communicatienetwerken van de wereld te verbeteren via radiofrequentie-, analoge, digitale en verbeterde breedbandcommunicatietoepassingen. Met sterke factorcijfers voor groei, winstgevendheid, momentum en herzieningen beschouwen we MXL als een uitstekende keuze voor technische aandelen. Hoewel het bedrijf een C-waarderingsgraad heeft, zijn alle andere factoren over de hele linie diepgroen. MXL is het afgelopen jaar met bijna 100 procent gestegen, waarmee het profiteert van het vele thuiswerken over de hele wereld. De aandelen kopen van MaxLinear, Inc. is daarom volgend jaar zeker een aanrader.

Hewlett-Packard Company

Hewlett-Packard Company, ook bekend als HP, is de pionier van de technologische boom in Silicon Valley en was een multinationaal informatietechnologiebedrijf dat een van de eerste computers ontwikkelde. Vandaag de dag blijft HPQ computers en andere apparaten leveren en richt het zich op cloudgebaseerde oplossingen om de manier waarop mensen verbinding maken en zaken doen te helpen transformeren. Het aandeel is ook een van de weinige topdividendbetalers in de IT-sector. Het trackrecord van het bedrijf voor het uitkeren van consistente dividenden over een lange periode is opmerkelijk en toont zijn loyaliteit aan de aandeelhouders.

ON Semiconductor Corporation

Een Fortune 1000 Company, ON Semiconductor Corporation is een Amerikaanse leverancier van halfgeleiders, met hoofdkantoor in Phoenix, Arizona, en een toonaangevende leverancier van energiebeheer. ON’s missie is om intelligente kracht te creëren door middel van innovatieve technologieën met behulp van signaalbeheer en aangepaste apparaten voor communicatie, auto’s, computers, LED verlichting, medisch en militair gebruik. Met een waarderingscijfer van C+ blijft ON met meer dan 7,5% aantrekkelijk ten opzichte van zijn sector, met een koers-winstverhouding van 23,03x. Het kan dus zeker een goed idee zijn om in 2022 te investeren in ON Semiconductor Corporation via een broker die goed aangeschreven staat op Brokerfolio.com.

Synaptics Incorporated

Synaptics, een toonaangevende leverancier van Artificial Intelligence, ontwikkelaar van hardware en software voor menselijke interfaces, ontwikkelt de dagelijkse technologieën die we gebruiken. Van aanraakdetectie en vingerbiometrie tot GPS, Wi-Fi en Bluetooth, SYNA doet het allemaal. En alsof dat nog niet genoeg is, kondigde Synaptics eerder dit jaar de onmiddellijke overname aan van DSP Group, een toonaangevende wereldwijde leverancier van spraakverwerking en draadloze chipsets. Het toevoegen van DSP aan SYNA’s portfolio is briljant in termen van langetermijnvisie, waar je van zou kunnen profiteren als je ervoor kiest om aandelen van Synaptics Incorporated te kopen.

admin

Inhoudsopgave

Bessie

Hoi! Mijn naam is Bessie en ik ben verantwoordelijk voor het plaatsen van de blogs op Aandelenkopen.nl! Met een achtergrond in marketing en communicatie ben ik hiernaast actief in de aandelen wereld. Heb je een vraagje of een artikel? Laat gerust een berichtje achter!

Gerelateerde artikelen

Apps (tiktok)

mei 8, 2024

Op TikTok is het vergaren van likes een cruciale factor voor het succes van contentmakers. Het verkrijgen van meer likes is niet alleen een