Wat is een goed platform voor bitcoin nieuws

Voor iedereen die eerst over bitcoin, cryptocurrency en blockchain heeft leren, kan het ontmoedigend zijn. De industrie kan worden gevuld met hoofd krassende technische jargon, debatten over macro-economische theorieën en soms vreemde markt veranderende evenementen met anonieme Twitter-gebruikers. Voor zelfs de speciale bitcoin-enthousiastelingen kan het moeilijk zijn om het Bitcoin nieuws rond deze snel evoluerende ruimte bij te houden.

Helaas zijn veel van de mainstream-outlets, zoals Bloomberg of CNBC, als laatste om te melden over Crypto-nieuws en missen vaak de technische details en bizarre sociale dynamiek die betrokken zijn. Gelukkig zijn er een handvol toegewijde CRYPTO-nieuwspelingen die de afgelopen jaren zijn ontstaan die hun vinger hebben op de puls van de industrie. Hoewel er honderden niche crypto-sites zijn, zijn hier de bovenste en meest geloofwaardige verkooppunten om te volgen voor iedereen die geïnteresseerd is in het bijhouden van Crypto:

Coindesk

CoEdenes is een van de oudste en meest gevestigde Crypto-nieuwsites. In 2013 is gestart en was een van de eerste belangrijke verkooppunten om Bitcoin en Cryptocurrency full-time te dekken. Het heeft vaak exclusieve interviews en het breken van nieuws, evenals nuttige gidsen voor bitcoin en aanverwante technologie voor nieuwkomers. Het heeft ook een onderzoeksarm die gegevensanalyse-instrumenten van elke cryptocurrency biedt en een driemaandelijks rapport publiceert met de titel “De staat van blockchain” die een diepgaande analyse van de industrie biedt. Bovendien organiseert CoEdensk consensus, een van de grootste crypto-conferenties wereldwijd elk mei. CoRIDESK is eigendom van een digitale valuta-groep, een van de grootste crypto-investeringsmaatschappijen ter wereld.

The block

Opgericht begin 2018, het blok is een relatief nieuwe publicatie die gespecialiseerd is in Crypto-nieuws, maar het heeft al een merk van hoogwaardige rapportage gebouwd. Het is goed gefinancierd en biedt een hoogwaardige journalistiek, evenals aggregerende verhalen uit andere verkooppunten. Het blok heeft een opmerkelijke reputatie voor het nemen van een meer kritische kijk op projecten in de ruimte – frequent belt fraude en schaduwrijke activiteit in de ruimte. Het heeft een solide onderzoeksteam en biedt een premium service voor institutionele beleggers genaamd Genesis die $ 120 per maand kost.

admin

Inhoudsopgave

Bessie

Hoi! Mijn naam is Bessie en ik ben verantwoordelijk voor het plaatsen van de blogs op Aandelenkopen.nl! Met een achtergrond in marketing en communicatie ben ik hiernaast actief in de aandelen wereld. Heb je een vraagje of een artikel? Laat gerust een berichtje achter!

Gerelateerde artikelen

april 7, 2024

In de wereld van cryptocurrencies is het essentieel om te begrijpen hoe je je digitale activa veilig en efficiënt kunt beheren. Als je betrokken