Waar kun je actueel crypto nieuws volgen?

Heel veel mensen beleggen in crypto. Als belegger is het belangrijk dat je op de hoogte bent van de laatste cryptoniewsberichten. Er zijn er ook veel manieren hoe je dat voor elkaar kan krijgen. Blijft u verder hieronder lezen en we zullen u verder toelichten wat u moet doen.

Officiële webpagina

De allereerste manier om de actuele nieuwsberichten te volgen is door te klikken op https://cryptonieuws.nl/. Hiernaast kun je ook op de officiële webpagina van de desbetreffende munt. Hier worden er dagelijks nieuwsberichten gedeeld met de wereld. U hoeft geen enkel nieuws te missen wanneer u dit doet. De pagina wordt up-to-date gehouden.

Social media als informatiebron

Een alternatieve manier om de actuele nieuwsberichten te volgen is door social media. Veel handelaren in crypto gebruiken social media als informatiebron. De meest voorkomende applicaties zijn twitter en facebook. Op deze bronnen bent u terecht voor de meest actuele nieuwsberichten. Het is wel van belang dat je op de juiste pagina terecht bent en risico’s voorkomt. Er kunnen valse nieuwsberichten gedeeld worden en u volgt die op. Bij sommige pagina’s worden er aanbiedingen geplaatst of dergelijke dingen die u aantrekken. Sommige hackers vragen ook om geld op te sturen. Houdt u er dus rekening mee hoe je omgaat met nieuws dat echt lijkt te zijn.

Hoe weet ik dat het echt is?

Op de officiële pagina’s wordt er meestal ook aangegeven dat het de originele is. Dit kan door het logo of iets dergelijks. Op een originele website zullen ze u bijvoorbeeld niet vragen om uw privégegevens zoals bankgegevens te delen. Op twitter en facebook kun je kennis verwisselen met andere handelaren in crypto. Zo weet u meer over het handelen in crypto en kunt u beter beleggen.

Het meest voorkomende manier om nieuws te volgen is op social media: twitter, facebook en instagram. Ook kun je je kennis vergroten door je kennis te delen met andere gebruikers. Houdt u er wel rekening mee dat er hackers achter de pagina’s kunnen zitten. Het is daarom ook belangrijk om alleen de officiële nieuwsberichten van de officiële webpagina’s op te volgen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ontvang nu tot wel 12% aan rente door het staken van cryptomunten. 

Dit kan bij onze favoriete aanbieders:

Nieuw in de wereld van Bitcoin en Ethereum? Leer er meer over en zet je eerste stappen op de Nederlandse exchange Bitvavo.