4.5/5

Grootste exchange & enorm aanbod cryptocurrency.

UMA verwachting

UMA KoersLaagste prijs 24 uurHoogste prijs 24 uurAll time high UMAVerschil sinds start
$8,80$8,74$9,16$41,56stijging van 2.795,19%

UMA is een crypto die steeds populairder wordt. We zullen de crypto UMA hier bespreken en het hebben over de huidige koers, de geschiedenis, de toekomst en meer. Tot slot bespreken we de verwachtingen van UMA in 2021. Vandaag is de prijs van UMA $8,80. De hoogste prijs van de afgelopen 24 uur was $9,16 en de laagste prijs van de afgelopen 24 uur was $8,74. Heb je interesse in UMA? Koop de crypto UMA UMA dan vandaag nog bij Bitvavo.

Hieronder vindt u een overzicht met informatie over UMA. U vindt hier informatie over de prijs, market cap, supply, positie van de crypto en meer.

Inhoudsopgave

UMA is een crypto project welke goed bezig is de laatste tijd. Ten  opzichte van een jaar geleden is de koers ook goed gestegen, maar het potentieel is nog velen malen groter. Het is altijd belangrijk bij een project te kijken naar de toekomst, omdat de potentiële verwachting hier in zit. In dit artikel zullen we daarom wat verder ingaan op de UMA verwachting voor 2021 (en verder in de toekomst).

Inspelen op de hoge koersverwachtingen van UMA? Dit zijn de beste brokers in Nederland.

AanbiederEigenschappenRating Aantal cryptocurrenciesMeer informatie
 /></a><br />
<p class=
Bitvavo

Beste platform & exchange in Nederland

Rating

9.5

Aantal cryptocurrencies

75-100

AanmeldenBitvavo
 /></a><br />
<p class=
Binance

100+ cryptocurrencies om te traden

Rating

9,2

Aantal cryptocurrencies

100+

AanmeldenBinance
 /></a><br />
<p class=
OKEX

Internationale exchange

Rating

8,9

Aantal cryptocurrencies

100+

AanmeldenOKEX
 /></a><br />
<p class=
Litebit

Nederlandse exchange

Rating

8,5

Aantal cryptocurrencies

50+

AanmeldenBitcoinmeester
 /></a><br />
<p class=
kraken

Internationale exchange

Rating

8,1

Aantal cryptocurrencies

25

AanmeldenKraken

De geschiedenis van UMA

Hoe ziet de geschiedenis van UMA eruit? UMA is opgericht in , en heeft een laagste prijs gehad van $0,30 en een hoogste prijs gehad van $41,56. Hieronder wordt de geschiedenis van UMA weergegeven in een tabel. Bekijk hier onder andere de minimale en maximale prijs van de crypto, de gemiddelde prijs, de market cap en meer informatie over de afgelopen jaren.

Jaar Gem. Prijs Max. Prijs Min. Prijs Gem. Market Cap Gem. Volume Supply Volatiliteit
2020 $8,91 $27,80 $4,15 $454,7 mln $14,4 mln 50,8 mln 129%

Hoe ziet de toekomst eruit voor UMA? Verwachtingen voor UMA in 2021

Het is niet gemakkelijk om een directe verwachting te geven voor de koers van UMA. In het verleden heeft de koers van UMA wel eens wat gefluctueerd, echter komt hier uiteindelijk weer een stijgende lijn uit. Zo was UMA het afgelopen jaar op zijn laagst en op zijn hoogst . Crypto’s kunnen erg dynamisch zijn en hierdoor is het moeilijk om een duidelijke en accurate verwachting te geven. Wel worden crypto’s steeds populairder en meer gebruikt door zowel bedrijven als particulieren, en is het realistisch om te voorspellen dat UMA zal stijgen in de toekomst.

uma verwachting

Wat wordt er verwacht van UMA in 2025?

Zoals net al genoemd is het dus niet gemakkelijk om een duidelijke verwachting van de prijs van UMA te geven. Ons professioneel team kan dus ook geen officiële prijsverwachting geven voor 2025. Echter, is het geen onrealistische verwachting dat de koers van UMA in 2025 met een aantal keren verdubbeld is.

Het laatste nieuws over UMA | Recente ontwikkelingen van UMA

Heb je interesse om de crypto UMA te kopen? Houdt dan de koers regelmatig in de gaten. Hiernaast is het belangrijk en verstandig om het meest recente nieuws over coin te bekijken. Zo krijg je een goede indruk over de coin en ben je altijd op de hoogte van de nieuwste feiten en ontwikkelingen die er zich afspelen. Er zit vaak een groot team achter een crypto dat werkt aan verschillende projecten en ontwikkelingen. Het is aan te raden om dit in de gaten te houden, zo weet je waar je je geld in investeert en sta je niet voor

 onverwachte verwassingen. Volg de crypto UMA bijvoorbeeld op sociale media en houdt nieuwspagina’s in de gaten.

Waar kan je UMA kopen?

Heb je besloten crypto’s te kopen? Dan is de volgende stap het kiezen van een crypto exchange. Op een exchange worden crypto’s gehandeld, en het is belangrijk om te kiezen voor een betrouwbare crypto exchange. Je kunt het beste terecht bij Bitvavo. Dit is een we

reldwijde crypto exchange die door veel mensen gebruikt wordt, Bitvavo staat bekend om zijn betrouwbaarheid en snelle service. Zodra je hier geregistreerd bent kun je direct beginnen met het kopen van UMA.