Ubisoft aandelen

Ubisoft is gecreëerd in Frankrijk (Brittannië) in 1986. Het bedrijf werd opgericht door een vijftal broers. En met succes. Ubisoft is vandaag de dag een zeer bekende ontwikkelaar en uitgever van verschillende computerspellen en games. Met meer dan 20 vestigingen in 16 landen heeft het bedrijf een flinke groei doorgemaakt. Het hoofdkantoor staat in Montreuil (Frankrijk). In Europa is Ubisoft het op twee na grootste (onafhankelijke) bedrijf dat computergames uitgeeft. In de VS staat het bedrijf op een goede nummer drie.

We vertellen u hier graag meer over deze bekende game ontwikkelaar. Gedurende de jaren heeft dit bedrijf behoorlijke sprongen gemaakt. Het is inmiddels een grote speler in de scene. Het kopen of verkopen van Ubisoft-aandelen kan dus zeker interessant zijn.

Ubisoft aandelen kopen kunt u doen door uzelf aan te melden bij een betrouwbare broker. De CFD-aanbieder Plus500 maakt het mogelijk om op eenvoudige wijze aan- en verkooptransacties te verrichten. Superhandig wanneer u op simpele wijze in Ubisoft-aandelen wilt handelen.

Ubisoft aandelen

 

Degiro
4.5/5

Beste Nederlandse broker & Laagste kosten

Ubisoft verwachtingen – De toekomst van Ubisoft

In deze tijden is het erg lastig om uitspraken te doen over de toekomst. Het team van Aandelenkopen.nl heeft besloten om zich daarom hier ook niet aan te wagen.

Het is momenteel niet mogelijk een goed beeld van de Ubisoft verwachtingen de komende jaren. Zo blijft het koffiedik kijken voor deze verwachtingen in 2021 – 2025.

Zombie als first-person survival-horrorgame

In 1987 werd er een grote stap gemaakt met het eerste officiële computerspel dat ontwikkeld werd door Ubisoft, genaamd Zombi. Zombi is een first-person survival-horrorgame. Als speler vecht je in de straten van Londen om te overleven. Deze stad, zo gaat het verhaal, wordt geteisterd door een dodelijke zombieziekte. Zombies doen het nu nog steeds goed. Denk bijvoorbeeld aan ’s werelds meest bekende serie: Game of Thrones, waar zombies nog steeds voorkomen.

Tegen het einde van de jaren 80 werd Ubisoft een stuk groter. Zo gingen ze o.a. uitbreiden in Duitsland, Engeland en de Verenigde Staten. Ubisoft ontpopte zich tot een begrip in de game wereld. Met Raymann als hero in 1995 was een echte leggende geboren. De computerheld had geen armen en benen, maar werd voor velen een icoon in de gamewereld.

Red Storm Entertainment

Red Storm Entertainment begon in 1996 als Amerikaanse computerontwikkelaar. Het bedrijf was gevestigd in North Carolina (Cary). Red Storm Entertainment werd in 2000 onderdeel van Ubisoft. Het werd Ubisoft Red Storm. Door deze fusie maakte Ubisoft wederom flinke sprongen. Er kwamen meer games bij.

Zo werd door het volgen van de acquisitie van Red Storm in 2002, de lancering van het spel ‘’Tom Clancy’s Splinter Cell’’ een enorm succes. Binnen een tijdsbestek van 24 uur werden alle Europese exemplaren verkocht. Het bedrijf maakte wederom een flinke sprong en kwam het jaar daarop met ‘’Prince of Persia’’. De hoofdrolspeler van het spel werd het meest zinnebeeldige karakter.

Drie jaar later kwam Ubisoft met een vernieuwde versie van Tom Clancy, maar dan ook beschikbaar voor de Xbox 360. Het spel won de BAFTA en werd het spel van het jaar. In hetzelfde jaar werd er ook een spel door Unisoft uitgebracht voor op de Wii. Met ‘’Rayman Raving Rabbids’’ begon er een echte Rabbids invasie.

Vele hoogtepunten

De jaren daarna behaalde Ubisoft vele hoogtepunten met nieuwe games zoals ‘’Assasin’s Creed’’. Met deze game in 2007 werd Ubisoft de op drie na grootste onafhankelijke game uitgever buiten Japan. Binnen de game wereld is deze game lange tijd een van de beste games allertijden geweest. Andere games die met succes volgden waren: Just Dance voor de Wii en Nadeo. Just Dance is nog steeds een van de populairste games voor de Wii.

Inmiddels zijn de Playstation 4 en Xbox one uitgegeven en blijft Ubisoft ook komen met nieuwe games voor beide platforms. De verwachtingen zijn hoog maar ze zullen de gamer ongetwijfeld weer een maximale ervaring geven. Want Ubisoft is een bedrijf wat zich keer op keer weet te ontwikkelen. Dat is terug te zien in de cijfers. De analisten zien een positieve toekomst voor het bedrijf. Niet alleen de omzet zal telkens sprongen maken, maar ook de winst zal telkens groeien.

De Ubisoft cijfers

Kijkend naar de cijfers van Ubisoft, is de groei met het aantal games en het succes ervan, duidelijk terug te zien. Steeds meer mensen gaan games. Tegenwoordig is het ook helemaal hot om live verslag te geven op het spelen van online games. De nettowinst is vanaf 2016 gestegen en naar verwachting zal deze groei steeds groter worden. Zo worden Ubisoft-aandelen meer waard. Op dit moment betaalt u voor een Ubisoft-aandeel 84,66 euro. Waar de winst per aandeel in 2017 nog niet boven de 1% uitkwam, zal dit in 2018 naar verwachting wel het geval zijn.

Ubisoft201520162017201820192020
Omzet1 4641 3941 4601 7122 0922 253
Nettowinst8793,4108174281337
Koers/winst verhouding22,333,743,548,130,225,5
Winst per aandeel ( € )0,770,820,921,512,42,84

Ubisoft aandelen kopen of verkopen?

We begrijpen dat u interesse heeft gekregen om Ubisoft-aandelen te kopen. En dat willen we wat gemakkelijker maken voor u. Ubisoft is op dit moment misschien wat overgewaardeerd. Dat komt ook door de stijging in de winst. Voor u gaat handelen in Ubisoft-aandelen is het verstandig om u goed te verdiepen in de toekomst van het bedrijf. Mogelijk bent u zelf een fanatiek gamer en kent u de bewegingen op de markt wat beter.

Ubisoft aandelen kopen – Waar kan dit het beste?

Wij hebben een vergelijking gemaakt van de beste online brokers waar er geïnvesteerd kan worden in dit aandeel.

9,9Meer informatie

Jouw kapitaal is in gevaar


9,8Meer informatie

9,6Meer informatie
9,4Meer informatie

Zit je te denken om te investeren in Ubisoft? Dan is het goed om alle informatie te hebben over dit bedrijf. Op deze pagina vindt je daarom informatie over het bedrijf, de Ubisoft koers, de verwachtingen en toekomst van Ubisoft en meer. Het is van belang om je altijd goed te informeren voor je kiest om te beleggen in Ubisoft aandelen.

In bovenstaande tabel vind je een overzicht van de beste brokers in Nederland om te beleggen in Ubisoft aandelen. Als je Ubisoft aandeel wilt kopen, dan zijn dit allemaal goede betrouwbare opties om eenvoudig een account aan te maken en te starten met beleggen op een veilige manier.

Koers Ubisoft – Wat is de waarde van aandelen Ubisoft?

In onderstaande grafiek kan je de huidige koers van het bedrijf zien. Hier zie je precies wat een aandeel van Ubisoft kost. Het aandeel Ubisoft is te vinden op de Ubisoft, de afkorting op de beurs is Ubisoft.

 

 

Het aandeel kan daarom eenvoudig gekocht worden via verschillende brokers welke hierboven worden toegelicht. Een broker waar wij goede ervaringen mee hebben is Plus500 zij bieden een erg gebruiksvriendelijke interface en maken het makkelijk om een Ubisoft aandeel te kopen.

Ubisoft kopen of niet? De juiste beslissingen maken

Beleggen blijft lastig en iedereen heeft zijn eigen ervaringen, het gaat om de juiste keuzes maken en op de juiste momenten instappen als het gaat om aandelen. Het is belangrijk voor jezelf na te gaan of je wilt beleggen voor de korte termijn of lange termijn. De koers van een Ubisoft aandeel kan erg volatiel zijn over de lange termijn waardoor het goed is om hierbij stil te staan of je hier wel tegen kan.

De meeste mensen beleggen daarom voor de lange termijn, het is daarom belangrijk om goed te kijken naar alle verwachtingen van het bedrijf over de lange termijn. Als het toekomstbeleid van het bedrijf er goed uit ziet, dan kan het erg interessant zijn om te kiezen om te investeren in Ubisoft en daardoor nu een aantal aandelen te kopen van Ubisoft.Indien het er op de korte termijn niet aantrekkelijk uitziet, kan het wel interessant om een account bij een broker te hebben zodat er op het juiste moment ingestapt kan worden.

Zo kan er een order worden klaargezet als deze een bepaalde prijs bereikt. Aandelen Ubisoft kopen kan in ieder geval eenvoudig via bovenstaande brokers. Een interessante manier om te kijken is ook door te kijken naar het koersdoel van het bedrijf. Veel financiële organisaties geven een koersdoel per aandeel.

9,9Meer informatie

Jouw kapitaal is in gevaar


9,8Meer informatie

9,6Meer informatie
9,4Meer informatie

Ubisoft aandelen advies

Aandelenkopen.nl biedt geen advies over specifieke aandelen, wij raden het aan om goed naar het bedrijf te kijken, de winstcijfers, het vertrouwen in het bedrijf, de doelgroep, het team, de markt waarin het bedrijf zich begeeft en andere belangrijke macro economische ontwikkelingen om een goede keuze te maken.