Solajump, het eerste play-to-win NFT spel op Solana, gaat kort spel nieuw leven inblazen

Solajump, ’s werelds eerste play-to-win korte spel gebaseerd op Solana blockchain, is enthousiast om het plezier van klassieke korte spellen terug te brengen. Ontwikkeld door Kokeshi Academy Nerd 148 Studios, maakt het gebruik van NFT’s om een revolutie teweeg te brengen in de wereld van short gaming met zijn play-to-win model.

Korte games zijn leuk, makkelijk te spelen en makkelijk om in te stappen. Spelontwerpers die Pong, Tetris, Arkanoid, Pac-Man en andere grote hits hebben bedacht, moesten het in het verleden echter doen met de beperkte kracht van computers. Computerkracht is niet langer een probleem voor spelers, waardoor de deuren opengaan voor een rijkere en meer boeiende ervaring.

Solajump is visueel aantrekkelijk en leuk om te spelen en is gebaseerd op de belangrijkste principes van Doodle Jump. Het doel van de speler is om hoger en hoger te springen door van platformen af te stuiteren die willekeurig in de 2D-ruimte zijn geplaatst. Hoe verder je komt, hoe zeldzamer de platformen worden, en dus hoe groter het risico op een game over.

Met Solajump is het doel van de speler niet alleen om de hoogste score te halen, maar ook om te winnen. Spelers kunnen toegang krijgen tot het spel door een Solajumper NFT te bezitten, waarmee ze kunnen deelnemen aan toernooien die aanzienlijke beloningen bieden voor winnaars.

De eerste 10.000 algoritmisch gegenereerde Solajumper NFT’s zullen vanaf december worden geslagen. Om deel te nemen, moeten spelers een van de 10.000 Solajumper NFT’s, elk geprijsd op 1 SOL, bemachtigen tijdens de maand december.

Het bezit van de NFT geeft spelers recht op vele extraatjes en bonussen zoals 10 kansen om de eerste plaats te halen in het Genesis toernooi. Aan het eind winnen de spelers met de beste scores vijfcijferige beloningen, waarbij de uiteindelijke winnaar meer dan USD 30.000 in de wacht sleept. Na het Genesis-toernooi kunnen spelers ervoor kiezen hun NFT’s te verhandelen op de secundaire markt of ze te houden en deel te nemen aan de maandelijkse toernooien.

“SOLAJUMP is het resultaat van de samenwerking tussen 2 studio’s, NERD148 en KOKESHI ACADEMY het idee is om het defi ecosysteem te voorzien van opkomende tools voor NFT’s en spelen om te verdienen. Solajump is het begin van een tijdperk voor mini arcade games verbonden met NFT’s”, zegt Jeff Meguir, CEO van SolaJump.

De maandelijkse toernooien starten vanaf januari 2022, waarbij de beste spelers een prijzenpot ter waarde van 100 SOL zullen delen. Kokeshi Academy Studios zal in februari 2022 de “Jump Coin” lanceren, waarmee spelers kunnen inzetten op besloten toernooien en de PVP-modus, die in maart 2022 van start zal gaan. Dat zal het mogelijk maken voor spelers om NFTs, Jump Coins en vele andere prijzen te winnen door de score van hun directe tegenstander te verslaan.

Volgens de ontwikkelaars zal 20% van het geld dat tijdens het slaan wordt opgehaald, in de prijzenpot van het “Genesis-toernooi” gaan. Het bedrag zal worden toegevoegd aan de huidige initiële prijzenpot van 2000 SOL. Nog eens 20% van het muntbedrag zal worden toegewezen voor alle maandelijkse toernooien die gedurende het jaar worden gehouden. Elk jaar zullen er nieuwe toernooien en NFT-muntings worden gehouden om de prijzenpot steeds verder uit te breiden.

Kokeshi Academy Studios bereidt zich ook voor op de lancering van een op Solana gebaseerde incubator voor arcadespellen in de tweede helft van 2022.

Over Solajump

Solajump, ontwikkeld door Kokeshi Academy en NERD 148 Studios, is een leuk en eenvoudig play-to-win NFT-spel op de Solana-blockchain. Het heeft als doel om de korte gaming trend nieuw leven in te blazen en spelers in staat te stellen om niet alleen de hoogste score te behalen, maar ook om te winnen.

Blijf connected: Website | Twitter | Discord |

Contact

admin

Inhoudsopgave

Bessie

Hoi! Mijn naam is Bessie en ik ben verantwoordelijk voor het plaatsen van de blogs op Aandelenkopen.nl! Met een achtergrond in marketing en communicatie ben ik hiernaast actief in de aandelen wereld. Heb je een vraagje of een artikel? Laat gerust een berichtje achter!

Gerelateerde artikelen

juni 25, 2024

Polkadot, een innovatieve blockchain gecreëerd door Gavin Wood, een mede-oprichter van Ethereum, heeft snel een prominente plek ingenomen in de wereld van gedecentraliseerde technologie.