Porsche aandelen

Porsche Automobiel Holding SE is één van de bekendste automerken ter wereld. Deze Duitse fabrikant van sportauto’s is in 1931 opgericht door Ferdinand Porsche. Het grappige van Ferdinand Porsche is, dat hij ook de ontwerpers is van de eerste Volkswagen.

In 2015 produceerde Porsche 225.121 auto’s. Dit lijkt heel veel, maar op wereldwijde schaal is dit voor zo’n bekend automerk eigenlijk maar een beperkte afzet. Door de auto’s redelijk uniek te luxe te houden, is een Porsche auto erg gewild onder verzamelaars en autobezitters. Een Porsche kunnen kopen is niet voor iedereen weggelegd, maar als u uzelf wilt verwennen zit u met een Porsche zeker goed!

Porsche aandelen logo

 

Degiro
4.5/5

Beste Nederlandse broker & Laagste kosten

Porsche verwachtingen – De toekomst van Porsche

In deze tijden is het erg lastig om uitspraken te doen over de toekomst. Het team van Aandelenkopen.nl heeft besloten om zich daarom hier ook niet aan te wagen.

Het is momenteel niet mogelijk een goed beeld van de Porsche verwachtingen de komende jaren. Zo blijft het koffiedik kijken voor deze verwachtingen in 2021 – 2025.

Over Porsche

De eerste Porsche was de Porsche 64. Deze werd in het jaar 1938 uitgebracht. Na de oprichting van Porsche in 1931 duurde het dus nog 7 jaar voordat de eerste auto te koop was. In 1948 werd de tweede auto, de Porsche 356 uitgebracht. Deze eerste modellen hadden veel weg van de Kever. Na verloop van tijd wist Porsche steeds modernere en betere auto’s te maken. De Porsche 911 en 912 volgden in 1969. Na 1969 volgde nog vele andere types. Een iconisch model was de Porsche 928. Deze kreeg zelfs de titel ‘Auto van het jaar’. Er was nog nooit een sportwagen tot auto van het jaar benoemd en dit was dus ongekend voor die tijd.

De Porsche 911 werd in 1996 uitgebracht in een oplage van 25 stuks. De auto kostte €790.000,- excl. BPM. Dit is tot nu toe de duurste Porsche die op de straat te vinden was. In maart 2010 volgde de Porsche 918 Spyder. Deze auto wordt aangedreven door en V8-motor. De V8-motor heeft een inhoud van 4,6 liter die 450 kW (608) PK levert.

Porsche aandelen kopen – Waar kan dit het beste?

Wij hebben een vergelijking gemaakt van de beste online brokers waar er geïnvesteerd kan worden in dit aandeel.

9,9Meer informatie

Jouw kapitaal is in gevaar


9,8Meer informatie

9,6Meer informatie
9,4Meer informatie

Zit je te denken om te investeren in Porsche? Dan is het goed om alle informatie te hebben over dit bedrijf. Op deze pagina vindt je daarom informatie over het bedrijf, de Porsche koers, de verwachtingen en toekomst van Porsche en meer. Het is van belang om je altijd goed te informeren voor je kiest om te beleggen in Porsche aandelen.

In bovenstaande tabel vind je een overzicht van de beste brokers in Nederland om te beleggen in Porsche aandelen. Als je Porsche aandeel wilt kopen, dan zijn dit allemaal goede betrouwbare opties om eenvoudig een account aan te maken en te starten met beleggen op een veilige manier.

Koers Porsche – Wat is de waarde van aandelen Porsche?

In onderstaande grafiek kan je de huidige koers van het bedrijf zien. Hier zie je precies wat een aandeel van Porsche kost. Het aandeel Porsche is te vinden op de Porsche, de afkorting op de beurs is Porsche.

 

 

Het aandeel kan daarom eenvoudig gekocht worden via verschillende brokers welke hierboven worden toegelicht. Een broker waar wij goede ervaringen mee hebben is Plus500 zij bieden een erg gebruiksvriendelijke interface en maken het makkelijk om een Porsche aandeel te kopen.

Porsche kopen of niet? De juiste beslissingen maken

Beleggen blijft lastig en iedereen heeft zijn eigen ervaringen, het gaat om de juiste keuzes maken en op de juiste momenten instappen als het gaat om aandelen. Het is belangrijk voor jezelf na te gaan of je wilt beleggen voor de korte termijn of lange termijn. De koers van een Porsche aandeel kan erg volatiel zijn over de lange termijn waardoor het goed is om hierbij stil te staan of je hier wel tegen kan.

De meeste mensen beleggen daarom voor de lange termijn, het is daarom belangrijk om goed te kijken naar alle verwachtingen van het bedrijf over de lange termijn. Als het toekomstbeleid van het bedrijf er goed uit ziet, dan kan het erg interessant zijn om te kiezen om te investeren in Porsche en daardoor nu een aantal aandelen te kopen van Porsche. Indien het er op de korte termijn niet aantrekkelijk uitziet, kan het wel interessant om een account bij een broker te hebben zodat er op het juiste moment ingestapt kan worden.

Zo kan er een order worden klaargezet als deze een bepaalde prijs bereikt. Aandelen Porsche kopen kan in ieder geval eenvoudig via bovenstaande brokers. Een interessante manier om te kijken is ook door te kijken naar het koersdoel van het bedrijf. Veel financiële organisaties geven een koersdoel per aandeel.

9,9Meer informatie

Jouw kapitaal is in gevaar


9,8Meer informatie

9,6Meer informatie
9,4Meer informatie

Porsche aandelen advies

Aandelenkopen.nl biedt geen advies over specifieke aandelen, wij raden het aan om goed naar het bedrijf te kijken, de winstcijfers, het vertrouwen in het bedrijf, de doelgroep, het team, de markt waarin het bedrijf zich begeeft en andere belangrijke macro economische ontwikkelingen om een goede keuze te maken.