Pepe Coin vs. Shiba Memu prijsvoorspellingen: hoe lelijke kikkers zich verhouden tot slimme honden in 2024

In 2024 hebben meme coins de verwachtingen overtroffen en zijn ze na de crypto winter van 2022 weer op de voorgrond getreden. Verschillende nieuwe coins zijn op de markt verschenen, waarvan sommige, zoals Pepe Coin, uitzonderlijke vroege rendementen genereren voordat ze weer geruisloos van de radar verdwijnen. Beleggers worden moe van deze kortstondige meme coins.

Er kunnen echter dingen veranderen met de recente release van het Shiba Memu token presale evenement. Het heeft niet alleen de aandacht getrokken, maar kan ook een blijvende impact hebben op de toekomst van meme coins. Door de kracht van AI te benutten, brengt Shiba Memu mogelijkheden voor zelfmarketing naar de markt voor crypto. Deze unieke faciliteit lijkt klaar om deze intelligente hond in een baan te katapulteren waar een lelijke kikker als Pepe Coin alleen maar van kan dromen.

Dit is de reden waarom Shiba Memu harten en geesten verovert met zijn slimme puppy charme en veelbelovende prijsvoorspellingen in de aanloop naar de volgende bullmarkt.

Wat is Shiba Memu?

Rol de rode loper uit en laat de trompetten klinken. De nieuwste crypto met een hondenthema heeft serieuze ambities voor het herdefiniëren van de sector voor meme coins. In tegenstelling tot andere meme coins, is Shiba Memu geen coin die veel belooft, maar weinig waarmaakt. Dit allemaal dankzij de kracht van zijn door AI aangedreven vermogen tot autonome marketing.

Met behulp van superhelden vaardigheden, zoals natuurlijke taalverwerking (NLP) en sentimentanalyse, snuift deze vroegrijpe pup organische vermeldingen van zijn oorspronkelijke SHMU token online op. Vervolgens beoordeelt het hoe de online community erover denkt en creëert het op basis daarvan marketingliteratuur. Het resultaat is een verbluffend vermogen om promotiecampagnes via internet te verspreiden en voortdurend de effectiviteit van zijn inspanningen te analyseren. Waar aanpassingen nodig zijn om het beleggerssentiment te verbeteren, komt het AI algoritme van Shiba Memu tussenbeide en levert resultaat.

Deze voortdurende feedbackloop is essentieel voor de effectiviteit en prijsbewegingen van Shiba Memu. Naarmate het sentiment onder beleggers verbetert, neemt de koopdruk op het SHMU token toe. In dit stadium treden de deflatoire tokenomics van Shiba Memu in werking en die stuwen de prijs omhoog.

Hoe werkt SHMU?

Het native SHMU token is de brandstof die de algoritmische motor van Shiba Memu aanstuurt en het ecosysteem aandrijft met zijn deflatoire tokenmechanisme. Hoewel er aanvankelijk 2 miljard SHMU tokens werden gemint, zal slechts de helft in omloop blijven. 85% van het totale aanbod is bestemd voor de presale, 10% voor het uitwisselen van aanbiedingen en beloningen in de vorm van tokens, en de rest voor het ontwikkelingsteam van Shiba Memu.

Degenen die het geluk hebben Shiba Memu tokens in handen te krijgen, kunnen de coin gebruiken om toegang te krijgen tot het interactieve door AI aangedreven dashboard en de effectiviteit van de online interacties van de coin op internet te observeren. Ze kunnen feedback geven en voorstellen op welke sites en platforms hun inspanningen moeten worden gericht. Ze kunnen zelfs helpen bij het verfijnen van de mogelijkheden van het platform via de open source basiscode.

Elke keer dat een suggestie wordt overgenomen, verdient de betreffende gebruiker inkomsten via een crypto beloning, terwijl gebruikers hun SHMU tokens ook kunnen inzetten voor een passieve opbrengst. Omdat er oneindig veel meer utility beschikbaar is dan concurrenten zoals Pepe Coin, is het geen wonder dat veel investeerders massaal naar de verleidelijke ICO van Shiba Memu komen.

De SHMU presale: Onmiddellijk rendement voor bullish beleggers

De Shiba Memu presale begon in juli 2023, waarbij de native SHMU tokens slechts $0,011125 per stuk kosten. Oorspronkelijk bedoeld om 60 dagen te duren, verlengde Shiba Memu de presale met nog eens 60 dagen. Dat was de populaire vraag naar de SHMU ICO. Nu de periode eind oktober 2023 afloopt, hebben beleggers slechts een beperkte tijd om snel winst te kunnen maken.

Hoe? Sinds dag één heeft Shiba Memu de tokenprijs verhoogd met een vast dagelijks bedrag van $0,000225. Deze prijsstructuur betekent dat iedereen die wijs genoeg is om te hebben geïnvesteerd toen de ICO werd gelanceerd, al een waardering van 232,58% heeft gezien, met een totale winst van 240% op hun eerste investering op de eerste dag tegen de tijd dat de ICO eindigt.

Deze uniek gestructureerde presale genereert een enorm momentum. Een aanstaande notering op de Bitmart exchange vestigt nu al de aandacht op de prijsvoorspelling van Shiba Memu voor de rest van dit jaar en daarna.

Shiba Memu prijsvoorspelling

Shiba Memu heeft vandaag een waarde van $0,03700, die morgen zal stijgen. Met een gegarandeerd momentum tot 31 oktober zal Shiba Memu van start gaan zodra het op Bitmart wordt genoteerd en wordt opengesteld voor verkoop aan het grote publiek.

Analisten die naar Shiba Memu kijken voorspellen dat de prijs in een tempo zou kunnen stijgen dat vergelijkbaar is met dat van Pepe Coin. Maar in plaats van weg te vallen, zal het zijn hoge niveau op de lange termijn handhaven voordat het verder doorzet tijdens de volgende bullmarkt, verwacht in 2025. In dit stadium zijn de prijsvoorspellingen voor het SHMU token dat het $0,50 zou kunnen bereiken en richting $0,70 zou kunnen stijgen en met een redelijke rugwind achter de rug, kan het ongelofelijke rendementen opleveren voor degenen die in de ICO hebben geïnvesteerd.

Pepe Coin: Binnen enkele maanden van springende sensatie naar lelijke kikker

Pepe Coin werd uitgebracht in 2023 en sprong onmiddellijk in het bewustzijn van crypto fans. Het zorgde binnen een maand na de release voor een prijsstijging van 7.000% en overtrof een marktkapitalisatie van $1 miljard. Ondanks een bekend gebrek aan intrinsieke waarde, is Pepe Coin er niet in geslaagd zijn positieve prijsactie te handhaven. Het lijkt erop dat het team en de community geen kracht meer hebben als het gaat om het in stand houden van de hype.

Pepe Coin heeft grootse ambities om utility en waarde toe te voegen aan zijn ecosysteem met Pepe Academy en Pepe Tools. Toch zouden dit weinig meer dan een droom kunnen zijn als beleggers zich massaal van Pepe Coin blijven afkeren en de koerswaardering met zich mee zullen nemen.

Pepe Coin prijsvoorspelling

Op het moment van schrijven heeft Pepe Coin een prijs rond de $0,000000655506, slechts een fractie van het hoogste punt in juli op $0,00000190. Op dezelfde manier is de marktkapitalisatie gekelderd ten opzichte van de piek van $1 miljard, waardoor ongeveer 75% van de totale waarde verloren is gegaan, slechts enkele weken na de piek.

In tegenstelling tot de optimistische prijsvoorspellingen die voor Shiba Memu zijn voorspeld, vrezen analisten voor de toekomstige prijs van het PEPE token. Alle schattingen zijn dat deze neerwaartse trend zich zou kunnen voortzetten zonder meer activiteit en updates van het team over plannen om utility aan het ecosysteem toe te voegen.

Kan Shiba Memu Pepe Coin dit jaar overschaduwen?

Terwijl de strijd om de suprematie van meme coins in het laatste kwartaal van 2024 heviger wordt, lijkt Shiba Memu klaar om Pepe Coin over te slaan en de verte in te racen. Het kan zijn concurrent wegkwijnen in de vijver. Met rijke niveaus van utility, uitstekende deflatoire tokenomics en een overtuigend gebruiksscenario op de lange termijn lijkt Shiba Memu een vaandeldrager te worden. Het is op koers om op eigen houtje marktleider te worden en te bepalen wat er daarna komt op de markt voor meme coins.

Het is onwaarschijnlijk dat het SHMU token naar zijn presale prijsniveau zal dalen zodra het op de open markt komt. Met dagelijkse stijgingen voor de resterende paar dagen van de ICO, is er geen tijd te verliezen. Schud dus de dreiging van FOMO van je af en ontvang vandaag nog je SHMU tokens om deel uit te maken van de beste meme coin om in te investeren van het jaar.
Je kunt nu deelnemen aan de SHMU presale.

admin

Inhoudsopgave

Bessie

Hoi! Mijn naam is Bessie en ik ben verantwoordelijk voor het plaatsen van de blogs op Aandelenkopen.nl! Met een achtergrond in marketing en communicatie ben ik hiernaast actief in de aandelen wereld. Heb je een vraagje of een artikel? Laat gerust een berichtje achter!

Gerelateerde artikelen

juni 11, 2024

Geert Schaaij is een bekende Nederlandse belegger en financieel analist, voornamelijk bekend door zijn optredens op televisie en zijn betrokkenheid bij verschillende beleggingsprogramma’s. Vermogen
image-3

juni 7, 2024

De wereld van blockchain-technologie wordt voortdurend getransformeerd door innovatieve projecten en samenwerkingsverbanden die de kracht van synergie benutten. Een van de prominente spelers in