Google
Google

Ballast Nedam aandelen

Wilt u Ballast Nedam aandelen kopen?

Ballast Nedam aandelenBallast Nedam is een belangrijk bouwbedrijf in Nederland. Het bedrijf houdt zich onder andere bezig met het nemen van initiatief en het financieren van projecten. Verder richt Ballast Nedam zich bijvoorbeeld op het onderhoud na de oplevering, om een klant zo uitgebreid mogelijk van dienst te zijn en doorlopend waarde toe te blijven voegen.

 

Over Ballast Nedam

Ballast Nedam is van oorsprong een bouwbedrijf, maar men richt zich er daarnaast op een aantal andere activiteiten die daarmee te maken hebben. Dit maakt het mogelijk om een klant van het begin tot eind van dienst te zijn en daar een meer langetermijnrelatie mee op te bouwen. Waar een reguliere bouwer pas later het project binnen zal stromen, probeert Ballast Nedam de klant al direct bij het nemen van initiatief van dienst te zijn en kan het bijvoorbeeld zorgen voor de financiering.

Ballast Nedam is actief in Nederland, maar men heeft ook over de grens een sterke positie op weten te bouwen. Het gaat bijvoorbeeld om activiteiten in het Verenigd Koninkrijk, maar ook in Zuidoost Azië, het Caribisch Gebied en het Midden-Oosten. Het grote voordeel hiervan is dat Ballast Nedam niet volledig afhankelijk is van de situatie in Nederland. Ondanks dit voordeel is Ballast Nedam nog altijd sterk afhankelijk is van de ontwikkelingen van de bouw in het algemeen. De bouw lijkt wel weer aan te trekken maar het bouwbedrijf heeft de afgelopen tijd flink wat te verduren gekregen en staat er slecht voor.

 

Aandelen Ballast Nedam

Het zit Ballast Nedam niet mee. In juni 2007 stonden deze aandelen nog rond de €40,-, momenteel is deze koers verre van zichtbaar. Op 24 april 2015 werd bekend gemaakt dat de publicatie van de jaarcijfers 2014 wordt uitgesteld, omdat er nog gesprekken met banken plaatsvinden over financiering. Deze gesprekken duren langer dan verwacht.

Het probleem dat Ballast Nedam heeft, heeft vooral te maken met enkele grote projecten zoals de verbreding van de A15. Het bouwbedrijf is dan ook al bijna door zijn buffers heen en verschillende onderdelen zijn verkocht om de liquiditeitspositie op niveau te houden.

Er werd op oudejaarsdag 2014 bekend gemaakt dat de onderneming in gesprek is met verschillende partijen over een gedeeltelijke of wellicht zelfs volledig overname, hier werden echter geen nieuwe ontwikkelingen meer over naar buiten gebracht. Later bleek er een overnamebod van €1,55 per aandeel te komen. De aandelen stegen flink.

Helaas werd op 9 september 2015 bekend gemaakt dat het overnamebod wordt verlaagd naar €0,30 per aandeel. Ballast Nedam opende vervolgens 78% lager op een koers van €0,302. Het is nu de vraag hoe het verder moet met Ballast Nedam en de de toekomst van dit bouwbedrijf.

 

Hoe kunt u Ballast Nedam aandelen kopen?

Het is bij de CFD broker Plus500 mogelijk om te handelen in Ballast Nedam aandelen. Ballast Nedam aandelen kopen kan erg eenvoudig bij de broker. De koers van Ballast Nedam kan 24/7 worden bekeken en wanneer u de juiste analyses maakt, is het mogelijk om mooie rendementen te realiseren. Het is bij de broker ook mogelijk om te handelen met een levenslange demo-account. Als u met echt geld wilt beleggen kan dit al vanaf €100,-! Het is hieronder direct mogelijk om te beleggen in Ballast Nedam aandelen!

Koop hier direct uw Ballast Nedam aandelen!

 
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Met een demo account kunt u goed oefenen!

Google

Een echt geld account is zeker aan te raden!

Google

Direct CFD’s kopen?

Broker Plus500 logo

*Voorwaarden van toepassing

  • Rating: 9,2
  • Binnen 5 minuten geregeld!
Open gratis demo met €20.000!  

Plus500 biedt een CFD service aan. Dit is alleen geschikt voor gevorderden en dus niet voor beginners. Zorg ervoor dat u alle risico's m.b.t. tot CFD's kent.

Plus500 is geautoriseerd en wordt gecontroleerd door de CySec (Cyprus Securities and Exchange Commision). Licentie nr. 250/14.

Plus500UK Ltd is geautoriseerd en gereguleerd door de Financial Conduct Authority (FRN 509909).

Google