Degiro
4.5/5

Beste Nederlandse broker & Laagste kosten

Nedap (Nederlandsche Apparatenf) aandelen

Nedap (Nederlandsche Apparatenf) NV, beter bekend als Nedap (Nederlandsche Apparatenf), is gevestigd in Nederland aan Parallelweg 2, 7141 DC, te Groenlo. De CEO van het bedrijf is Ruben Wegman.

 

Het Nedap (Nederlandsche Apparatenf) NV-aandeel had op 02-02-2023 een openingskoers van €59,90, de hoogste koers was €60,00 en de laagste koers was €59,70. De slotkoers was €60,00 en is daarmee met 0,17% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

 

Inhoudsopgave

Nedap (Nederlandsche Apparatenf) cijfers

Bedrijfscijfers zijn cruciaal om een bedrijf te beoordelen hoe het ervoor staat, het toont de financiële gezondheid aan van een bedrijf. Hieronder vind je een overzicht van de Nedap (Nederlandsche Apparatenf)-cijfers van de afgelopen 4 jaren. Ontdek de totale omzet, het netto inkomen, de bruto winst, de operationele kosten, Research & Development-kosten en meer cijfers om een goed beeld te krijgen van het bedrijf.

Nedap (Nederlandsche Apparatenf) kopen - Waar kan dit het beste?

Wij hebben een vergelijking gemaakt van de beste online brokers waar er geïnvesteerd kan worden in het Nedap (Nederlandsche Apparatenf) aandeel.

9,9Meer informatie

Jouw kapitaal is in gevaar


9,8Meer informatie

9,6Meer informatie
9,4Meer informatie

Overweeg je om te investeren in Nedap (Nederlandsche Apparatenf)? Dan is het goed om alle informatie te hebben over dit bedrijf. Op deze pagina vind je daarom informatie over het bedrijf, de Nedap (Nederlandsche Apparatenf)-koers, de verwachtingen en toekomst van Nedap (Nederlandsche Apparatenf) en meer. Het is van belang om je altijd goed te informeren voor je kiest om te beleggen in Nedap (Nederlandsche Apparatenf)-aandelen.

In bovenstaande tabel vind je een overzicht van de beschikbare brokers in Nederland om te beleggen in Nedap (Nederlandsche Apparatenf)-aandelen. Als je het Nedap (Nederlandsche Apparatenf)-aandeel wilt kopen, dan zijn dit allemaal goede, betrouwbare opties om eenvoudig een account aan te maken en te starten met beleggen op een veilige manier.

Nedap (Nederlandsche Apparatenf) Koers - Wat is de waarde van aandelen Nedap (Nederlandsche Apparatenf)

The underlying graph shows the performance of the company of the last 5 days. You can directly see what the stock exchange Nedap (Nederlandsche Apparatenf) was. The stock Nedap (Nederlandsche Apparatenf) can be found of the abbreviation of the exchange is NEDAP.

Beurskoers Nedap (Nederlandsche Apparatenf) | Wat hebben analisten als koersdoel?

Financiële analisten van banken en andere organisaties geven met regelmaat hun koersdoelen uit over een aandeel. Dit is een Nedap (Nederlandsche Apparatenf) verwachting namens hun of hun bedrijf. Hieronder vindt je de laatste adviezen van analisten en experts. Zo zijn ervoor vrijwel alle bekende aandelen kortere en langere termijn adviezen van analisten. De aandelen zijn verkrijgbaar op de beurs bij eToro en DEGIRO.

 

Nedap (Nederlandsche Apparatenf) aandeel advies

Aandelenkopen.nl biedt geen advies over specifieke aandelen. Wij raden het aan om goed naar het bedrijf te kijken, de Nedap (Nederlandsche Apparatenf)-kwartaalcijfers, de winstcijfers, de jaarverslagen, het vertrouwen in het bedrijf, de doelgroep, het team, de markt waarin het bedrijf zich begeeft en andere belangrijke macro economische ontwikkelingen in de gaten te houden om een goede keuze te maken. Het is belangrijk om te kijken welke rol het bedrijf in de toekomst kan spelen. Ten slotte raden wij altijd aan om het laatste Nedap (Nederlandsche Apparatenf)-nieuws in de gaten te houden om te zien of er grote veranderingen zijn die invloed hebben.

Een aantal bekende en betrouwbare brokers in Nederland zijn DEGIRO (laagste kosten), eToro (aandelen + crypto verhandelen met lage kosten), BUX (eenvoudige app) en BinckBank.

Logo Walmart Inc

Walmart

Meer informatie
Logo Alibaba Group Holding Ltd

Alibaba

Meer informatie
Logo Salesforce.Com Inc

Salesforce.Com

Meer informatie
Logo Toyota Motor Corporation

Toyota Motor

Meer informatie
Logo Johnson & Johnson

Johnson & Johnson

Meer informatie
Logo Plug Power Inc

Plug Power

Meer informatie
Logo Uber Technologies Inc

Uber Technologies

Meer informatie