Kun je met crypto currency wedden op jouw favoriete team?

Als je bekend bent met wedden, weet je dat er niets zo spannend is als wedden op Premier League wedstrijden. In deze competitie kan iedereen van elkaar winnen. Dat levert vaak leuke quoteringen op. Maar wist je dat je tegenwoordig ook met crypto currency kan wedden?

Wat is crypto currency?

Cryptocurrency is digitale valuta die wordt opgeslagen in een elektronische portemonnee, een ‘wallet’. De bekendste cryptocurrency is Bitcoin. Dit is een schaarste munt, er zijn er namelijk maar 21 miljoen van. Omdat er niet meer Bitcoins ‘gemined’ kunnen worden, stijgt de waarde per coin over tijd. Naast Bitcoin hebben tegenwoordig Ethereum, LiteCoin en Ripple ook aan populariteit gewonnen.

Waarom wedden met crypto currency?

In essentie verandert er helemaal niets aan je weddenschap. Of je nu een (gedeelte) Bitcoin of Euro op je favoriete club zet, het zal de afloop niet bepalen. Waarom zou je dan wedden met crypto currency in plaats van fiat valuta? Wedden met crypto currency heeft vijf grote voordelen vergeleken met de Euro:

  • Het is volledig anoniem
  • Je hebt totale controle over je fondsen
  • Het storten en uitbetalen kent volledige privacy
  • Bij storting of uitbetaling staat het geld direct op je wallet
  • Het is veilig en betrouwbaar

Natuurlijk kleven er ook een aantal nadelen aan het wedden met crypto currency. Zo worden er geen officiële licenties uitgegeven aan crypto currency bookmakers. Dit betekent dat je eigenlijk illegaal aan het gokken bent. Daarnaast kunnen crypto currencies nogal in prijs schommelen. Als je een week geleden een leuke betslip had samengesteld voor komend weekend, was de Bitcoin in de tussentijd toch alweer bijna € 10.000 in waarde gezakt. Even opletten dus!

Waar kun je wedden met crypto currency?

Officieel kun je nog bij geen enkele bookmaker wedden met crypto currency. Bij de gevestigde bookmakers zal het ook nog wel even duren. Bij wat kleinere bookmakers kun je via een omweg toch crypto currency gebruiken om een gok te wagen. Met zogenaamde ‘wallet services’, zoals Neteller en Skrill, is het mogelijk om tegen een ‘processing fee’ je Euro’s voor Bitcoins te ruilen. Dit kun je doen bij bookmakers als 1xBit.com, Cloudbet, Betflip, KingBit en bitStarz. Valt het je op dat deze bookmakers allemaal Bit in de naam hebben? Gokken met Bitcoin zit daar dus wel goed.

Houd jij van geld inzetten op voetbal? Maak daar vanaf nu maar Bitcoin inzetten op voetbal van! Waarom en waar je kunt wedden heb je in dit artikel kunnen lezen, maar op welke club? Die keuze moet je toch echt zelf maken. Veel geluk!

Disclaimer: Speel bewust, 18+

admin

Inhoudsopgave

Bessie

Hoi! Mijn naam is Bessie en ik ben verantwoordelijk voor het plaatsen van de blogs op Aandelenkopen.nl! Met een achtergrond in marketing en communicatie ben ik hiernaast actief in de aandelen wereld. Heb je een vraagje of een artikel? Laat gerust een berichtje achter!

Gerelateerde artikelen

Apps (tiktok)

mei 8, 2024

Op TikTok is het vergaren van likes een cruciale factor voor het succes van contentmakers. Het verkrijgen van meer likes is niet alleen een