Kun je in winkels betalen met een crypto creditcard?

Cryptocurrency wordt met de dag bekender onder handelaars in over de gehele wereld. Sinds de populariteit van de munten zijn er nu ook crypto creditkaarten ontwikkeld. In dit artikel zullen we nader ingaan op de gang van zaken rondom het gebruik en de werkwijze van de crypto creditkaart.  

Betalen met een crypto pas 

Om gebruik te kunnen maken van een crypto pinpas is het van belang dat je weet wat een crypto pinpas is. Als we nu een vergelijking maken tussen een crypto credit kaart en een traditionele credit kaart mag er gezegd worden dat ze wel een verschil hebben met elkaar. Een crypto creditcard kun je vergelijken met een standaard betaalpas. Het is eigenlijk hetzelfde als een normale creditcard. Het verschil tussen deze twee is dat je met een crypto creditkaart uitsluitend met digitale munten betaalt. 

Bij de traditionele creditcard kun je geld gebruiken om betalingen te doen. Als je met een crypto credit kaart wil betalen in een winkel zal je dan met je pasje betalen. De ontvanger zal vervolgens geen cryptomunten ontvangen, maar het bedrag in euro’s of dollars. Elk crypto creditcard wordt ondersteund door Visa en Mastercard. Dus je zal dezelfde nadelen ondervinden van deze bedrijven. Een crypto credit card kan gezien worden als een prepaid credit kaart. Je zal dus eerst een bepaald bedrag erop moeten opwaarderen voordat je er gebruik van zal kunnen maken. Het is net zoals een telefoon waarop je beltegoed moet opwaarderen.  

Waarom crypto pas? 

Het gebruik van een crypto pas maakt het betalen met crypto veel handiger. Ze zijn altijd goed beveiligd. Het is daarom ook belangrijk dat je je crypto credit kaart koopt bij een betrouwbare exchange. Steeds meer landen stellen je in staat om te betalen met een crypto kaart. Stap vandaag nog over en geniet van de voordelen die hiermee gepaard gaan. 

admin

Inhoudsopgave

Bessie

Hoi! Mijn naam is Bessie en ik ben verantwoordelijk voor het plaatsen van de blogs op Aandelenkopen.nl! Met een achtergrond in marketing en communicatie ben ik hiernaast actief in de aandelen wereld. Heb je een vraagje of een artikel? Laat gerust een berichtje achter!

Gerelateerde artikelen

Apps (tiktok)

mei 8, 2024

Op TikTok is het vergaren van likes een cruciale factor voor het succes van contentmakers. Het verkrijgen van meer likes is niet alleen een