Degiro
4.5/5

Beste Nederlandse broker & Laagste kosten

Kiadis Pharma aandelen

Kiadis Pharma NV, beter bekend als Kiadis Pharma, is gevestigd in Nederland aan Paasheuvelweg 25A, 1105 BP, te Amsterdam.

 

Het Kiadis Pharma NV-aandeel had op 24-05-2021 een openingskoers van €5,37, de hoogste koers was €5,46 en de laagste koers was €5,37. De slotkoers was €5,46 en is daarmee met 0,18% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

 

Inhoudsopgave

Wat is Kiadis Pharma?

Kiadis Pharma NV is een biofarmaceutisch bedrijf gevestigd in Nederland. Het richt zich op de ontwikkeling van therapieën voor patiënten met levensbedreigende ziekten. Haar programma’s bestaan uit kant-en-klare en haplo-identieke donor NK-celtherapieproducten voor de behandeling van vloeibare en vaste tumoren als aanvullende en op zichzelf staande therapieën. De PM21-deeltjestechnologie maakt ex vivo expansie en activering van cytotoxische NK-cellen mogelijk die meerdere infusies met hoge doses ondersteunen. Het kant-en-klare NK-celplatform is gebaseerd op NK-cellen van unieke universele donoren en kan NK-celtherapieproducten beschikbaar maken voor een brede patiëntenpopulatie voor een potentieel breed scala aan indicaties. Het ontwikkelt K-NK003 voor de behandeling van recidiverende / refractaire acute myeloïde leukemie, en K-NK002, dat wordt toegediend als een aanvullend immunotherapeuticum bovenop HSCT. Daarnaast heeft het preklinische programma’s voor het evalueren van NK-celtherapie voor de behandeling van solide tumoren. Het heeft vestigingen in de Verenigde Staten en Europa.

Kiadis Pharma cijfers

Bedrijfscijfers zijn cruciaal om een bedrijf te beoordelen hoe het ervoor staat, het toont de financiële gezondheid aan van een bedrijf. Hieronder vind je een overzicht van de Kiadis Pharma-cijfers van de afgelopen 4 jaren. Ontdek de totale omzet, het netto inkomen, de bruto winst, de operationele kosten, Research & Development-kosten en meer cijfers om een goed beeld te krijgen van het bedrijf.

Kiadis Pharma kopen - Waar kan dit het beste?

Wij hebben een vergelijking gemaakt van de beste online brokers waar er geïnvesteerd kan worden in het Kiadis Pharma aandeel.

9,9Meer informatie

Jouw kapitaal is in gevaar


9,8Meer informatie

9,6Meer informatie
9,4Meer informatie

Overweeg je om te investeren in Kiadis Pharma? Dan is het goed om alle informatie te hebben over dit bedrijf. Op deze pagina vind je daarom informatie over het bedrijf, de Kiadis Pharma-koers, de verwachtingen en toekomst van Kiadis Pharma en meer. Het is van belang om je altijd goed te informeren voor je kiest om te beleggen in Kiadis Pharma-aandelen.

In bovenstaande tabel vind je een overzicht van de beschikbare brokers in Nederland om te beleggen in Kiadis Pharma-aandelen. Als je het Kiadis Pharma-aandeel wilt kopen, dan zijn dit allemaal goede, betrouwbare opties om eenvoudig een account aan te maken en te starten met beleggen op een veilige manier.

Kiadis Pharma Koers - Wat is de waarde van aandelen Kiadis Pharma

The underlying graph shows the performance of the company of the last 5 days. You can directly see what the stock exchange Kiadis Pharma was. The stock Kiadis Pharma can be found of the abbreviation of the exchange is KDS.

Beurskoers Kiadis Pharma | Wat hebben analisten als koersdoel?

Financiële analisten van banken en andere organisaties geven met regelmaat hun koersdoelen uit over een aandeel. Dit is een Kiadis Pharma verwachting namens hun of hun bedrijf. Hieronder vindt je de laatste adviezen van analisten en experts. Zo zijn ervoor vrijwel alle bekende aandelen kortere en langere termijn adviezen van analisten. De aandelen zijn verkrijgbaar op de beurs bij eToro en DEGIRO.

Wat gaat Kiadis Pharma doen in de toekomst?

Als het gaat om levensbedreigende ziekten, is Kiadis Pharma één familie. Kiadis maakt gebruik van de natuurlijke sterke punten van de mensheid en hun collectieve immuunsysteem om de beste cellen voor het leven te vinden. Hun compromisloze benadering om patiënten, hun families en zorgverleners van dienst te zijn, is gericht op het minimaliseren van schade en het maximaliseren van hulp, het bieden van gepersonaliseerde behandelingen voor elke individuele patiënt om hoop te bieden, het lijden te verminderen en nieuw leven te bieden.

  • Health conference

Kiadis Pharma, een biofarmaceutisch bedrijf in klinische fase, kondigt aan dat het zal deelnemen aan een panel op de Innovation for Health Conference en Global Investor Forum. Innovation for Health is één van de belangrijkste evenementen voor Health & Life Sciences in Nederland en België. Het brengt belangrijke spelers in gezondheid en zorg samen, van bench tot boardroom, start-up tot multinational en van life sciences tot medtech. Innovation for Health wordt gehouden in samenwerking met het Global Investor Forum en brengt afgevaardigden en invloedrijke sprekers samen uit de industrie, de academische wereld, de overheid, de financiële wereld en patiëntenorganisaties met als doel bij te dragen aan een duurzame toekomst van de gezondheidszorg.

  • Natural Killer

Kiadis Pharma zijn franchise voor immunotherapie voor kanker is gericht op het ontwikkelen van therapieën op basis van Natural Killer (NK) -cellen. Van NK-cellen is al lang bekend dat ze een belangrijke rol spelen in de aangeboren immuunrespons van het lichaam. Ze werden voor het eerst beschreven in de jaren zeventig, maar pas in de afgelopen 15 jaar is er aanzienlijke vooruitgang geboekt bij het begrijpen van de complexiteit en het therapeutische potentieel die deze cellen bieden bij het bestrijden van kanker en andere ziekten. Tegenwoordig weten we dat NK-cellen niet alleen kwaadaardige kankercellen detecteren en identificeren, maar ze ook de dood van kankercellen induceren en zelfs helpen om een ​​bredere adaptieve immuunrespons op gang te brengen. Het NK-celprogramma van Kiadis bestaat uit kant-en-klare en haplo-donorceltherapieproducten voor de behandeling van vloeibare en vaste tumoren. Hun gepatenteerde kant-en-klare NK-celplatform is gebaseerd op NK-cellen van een unieke universele donor, uitgebreid en ex vivo geactiveerd met behulp van hun PM21-deeltjestechnologie. Het kant-en-klare Kiadis-platform heeft het potentieel om NK-celtherapieproducten snel en economisch beschikbaar te maken voor een brede patiëntenpopulatie voor een potentieel breed scala aan indicaties.

Wat kunnen we verwachten van de Kiadis Pharma aandelen?

Kiadis Pharma richt zich op cel-gebaseerde immunotherapieproducten voor de behandeling van levensbedreigende ziekten. Kiadis richt zich op de ontwikkeling van nieuwe immunotherapeutica voor kanker en op nieuwe aanvullende behandelingen voor patiënten die hematopoëtische stamceltransplantaties ondergaan.

Kiadis Pharma aandeel advies

Aandelenkopen.nl biedt geen advies over specifieke aandelen. Wij raden het aan om goed naar het bedrijf te kijken, de Kiadis Pharma-kwartaalcijfers, de winstcijfers, de jaarverslagen, het vertrouwen in het bedrijf, de doelgroep, het team, de markt waarin het bedrijf zich begeeft en andere belangrijke macro economische ontwikkelingen in de gaten te houden om een goede keuze te maken. Het is belangrijk om te kijken welke rol het bedrijf in de toekomst kan spelen. Ten slotte raden wij altijd aan om het laatste Kiadis Pharma-nieuws in de gaten te houden om te zien of er grote veranderingen zijn die invloed hebben.

Een aantal bekende en betrouwbare brokers in Nederland zijn DEGIRO (laagste kosten), eToro (aandelen + crypto verhandelen met lage kosten), BUX (eenvoudige app) en BinckBank.

Logo Walmart Inc

Walmart

Meer informatie
Logo ABN AMRO Bank N.V.

ABN AMRO

Meer informatie
Logo Facebook Inc

Facebook

Meer informatie
Logo Plug Power Inc

Plug Power

Meer informatie
Logo Li Auto Inc

Li Auto

Meer informatie
Logo Uber Technologies Inc

Uber Technologies

Meer informatie
Logo Microsoft Corporation

Microsoft

Meer informatie
Logo Delta Air Lines, Inc.

Delta Air Lines

Meer informatie
Logo Basic-Fit N.V

Basic-Fit

Meer informatie