Degiro
4.5/5

Beste Nederlandse broker & Laagste kosten

Kendrion aandelen

Kendrion NV, beter bekend als Kendrion, is gevestigd in Nederland aan Utrechtseweg 33, 3704 HA, te Zeist. De CEO van het bedrijf is Joep van Beurden.

 

Het Kendrion NV-aandeel had op 07-12-2022 een openingskoers van €15,58, de hoogste koers was €15,58 en de laagste koers was €14,84. De slotkoers was €14,96 en is daarmee met 2,98% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

 

Inhoudsopgave

Wat is Kendrion?

Kendrion NV is het in Nederland gevestigde bedrijf dat zich bezighoudt met de ontwikkeling, productie en marketing van elektromagnetische componenten voor industriële en automobieltoepassingen. Het ontwikkelt ook mechatronische systemen en componenten, evenals geavanceerde elektromagnetische systemen. Het bedrijf is actief in twee divisies en zeven business units. De Divisie Industrial bestaat uit drie business units: Industrial Magnetic Systems, Industrial Control Systems en Industrial Drive Systems. De divisie Automotive omvat vier units: systemen voor personenauto’s, besturingssystemen voor auto’s, systemen voor bedrijfsvoertuigen en systemen voor zwaar gebruik. De producten van het bedrijf worden op verschillende gebieden gebruikt, zoals liften, deurvergrendelingssystemen, industriële robots, medische apparatuur, elektrische schakelkastsystemen, benzine- en dieselmotoren, airconditioninginstallaties, motorkoelsystemen en drankautomaten. Kendrion NV heeft dochterondernemingen in onder meer Duitsland, China, Brazilië, India, Zweden en de Verenigde Staten.

Kendrion cijfers

Bedrijfscijfers zijn cruciaal om een bedrijf te beoordelen hoe het ervoor staat, het toont de financiële gezondheid aan van een bedrijf. Hieronder vind je een overzicht van de Kendrion-cijfers van de afgelopen 4 jaren. Ontdek de totale omzet, het netto inkomen, de bruto winst, de operationele kosten, Research & Development-kosten en meer cijfers om een goed beeld te krijgen van het bedrijf.

Kendrion kopen - Waar kan dit het beste?

Wij hebben een vergelijking gemaakt van de beste online brokers waar er geïnvesteerd kan worden in het Kendrion aandeel.

9,9Meer informatie

Jouw kapitaal is in gevaar


9,8Meer informatie

9,6Meer informatie
9,4Meer informatie

Overweeg je om te investeren in Kendrion? Dan is het goed om alle informatie te hebben over dit bedrijf. Op deze pagina vind je daarom informatie over het bedrijf, de Kendrion-koers, de verwachtingen en toekomst van Kendrion en meer. Het is van belang om je altijd goed te informeren voor je kiest om te beleggen in Kendrion-aandelen.

In bovenstaande tabel vind je een overzicht van de beschikbare brokers in Nederland om te beleggen in Kendrion-aandelen. Als je het Kendrion-aandeel wilt kopen, dan zijn dit allemaal goede, betrouwbare opties om eenvoudig een account aan te maken en te starten met beleggen op een veilige manier.

Kendrion Koers - Wat is de waarde van aandelen Kendrion

The underlying graph shows the performance of the company of the last 5 days. You can directly see what the stock exchange Kendrion was. The stock Kendrion can be found of the abbreviation of the exchange is KENDR.

Beurskoers Kendrion | Wat hebben analisten als koersdoel?

Financiële analisten van banken en andere organisaties geven met regelmaat hun koersdoelen uit over een aandeel. Dit is een Kendrion verwachting namens hun of hun bedrijf. Hieronder vindt je de laatste adviezen van analisten en experts. Zo zijn ervoor vrijwel alle bekende aandelen kortere en langere termijn adviezen van analisten. De aandelen zijn verkrijgbaar op de beurs bij eToro en DEGIRO.

Wat gaat Kendrion doen in de toekomst?

Kendrion helpt de toekomst van mobiliteit en automatisering vorm te geven met innovatieve maatwerkoplossingen. Ze zijn pioniers op het gebied van oplossingen die de veiligheid, efficiëntie en comfort verhogen in personenauto's, bedrijfsvoertuigen en industriële toepassingen van de toekomst. Gemaakt met passie, ontworpen met precisie.

  • Innovatie

Al meer dan een eeuw ontwikkelen ze precisieonderdelen voor 's werelds toonaangevende innovators op het gebied van personenauto's, bedrijfsvoertuigen en industriële toepassingen. Tegenwoordig dragen hun capaciteit en passie voor innovatie bij aan de volgende revolutie in robotica en autonoom, verbonden, elektrisch en gedeeld rijden (ACES). Ze zijn verheugd deel uit te maken van deze transformatie naar een veiligere, slimmere en schonere samenleving. Hun nieuwste innovaties omvatten zes geavanceerde "Lighthouse" -oplossingen die bijdragen aan de ontwikkeling van veilige, gebruiksvriendelijke zelfrijdende voertuigen en collaboratieve robots. Oorspronkelijk ontworpen voor klant specifieke toepassingen, brengen zij ze nu naar serieproductie voor breder gebruik.

  • Helder zicht!

Ventiel verdeelstuk met integratie van software en hardware

Autonome voertuigen nemen cruciale rijbeslissingen sneller dan een oogwenk. Het intelligente klep verdeelstuk van Kendrion maakt een veilige rijervaring mogelijk door alle optische sensoren betrouwbaar te reinigen. Autonome voertuigen nemen cruciale rijbeslissingen sneller dan een oogwenk. De optische sensoren in het voertuig moeten schoon zijn om veilig autonoom rijden te garanderen. Aangezien voertuigen steeds "slimmer" worden, zullen schone sensoren "bedrijfskritisch" zijn. Met behulp van hun modulaire sensorreinigingssysteem worden LiDAR en camera's gereinigd met lucht en water en kunnen ze worden beschermd tegen vervuiling. Hun product integreert hardware en software en maakt functies mogelijk zoals positiedetectie van de kleppen en communicatie via BUS.

  • INTORQ-producten

Op de website van Kendrion vind je nu ook INTORQ-producten en –oplossingen. In de afgelopen maanden hebben ze hun productportfolio aangepast, processen gestandaardiseerd en zijn ze ook op menselijk vlak samen gegroeid. Daarom willen ze nu hun gebundelde competentie en kennis bundelen op hun website. Op deze website vind je daarom voortaan alle INTORQ veerbelaste remmen en koppelingen, evenals marktoplossingen. Je kunt nu op één plek uitgebreide informatie krijgen over hun product- en markt specifieke remoplossingen.

Wat kunnen we verwachten van de Kendrion aandelen?

Hun strategisch huis vertegenwoordigt hun strategische intentie. Bovendien streven ze naar een continue groei van omzet en winstgevendheid op een duurzame manier, met een gestroomlijnde en gefocuste organisatie. Hieraan gekoppeld zijn hun strategische doelstellingen op middellange termijn van een ROI van minstens 25% en een EBITDA-marge van meer dan 15% tegen 2025.

Het huis wordt ondersteund door drie robuuste groeipijlers: Automotive, Industrial Brakes en Industrial Actuators and Controls. In China zijn ze actief in alle drie de domeinen en streven ze hetzelfde doel na: groei in de automobielsector, industriële remmen en omzet in actuatoren en besturingen.

Het huis en zijn pijlers rusten op het fundament: hun mensen, hun samenwerkingscultuur. Ze streven ernaar om hun medewerkers een werkomgeving van topkwaliteit te bieden

Kendrion aandeel advies

Aandelenkopen.nl biedt geen advies over specifieke aandelen. Wij raden het aan om goed naar het bedrijf te kijken, de Kendrion-kwartaalcijfers, de winstcijfers, de jaarverslagen, het vertrouwen in het bedrijf, de doelgroep, het team, de markt waarin het bedrijf zich begeeft en andere belangrijke macro economische ontwikkelingen in de gaten te houden om een goede keuze te maken. Het is belangrijk om te kijken welke rol het bedrijf in de toekomst kan spelen. Ten slotte raden wij altijd aan om het laatste Kendrion-nieuws in de gaten te houden om te zien of er grote veranderingen zijn die invloed hebben.

Een aantal bekende en betrouwbare brokers in Nederland zijn DEGIRO (laagste kosten), eToro (aandelen + crypto verhandelen met lage kosten), BUX (eenvoudige app) en BinckBank.

Logo Johnson & Johnson

Johnson & Johnson

Meer informatie
Logo Slack Technologies Inc

Slack Technologies

Meer informatie
Logo Walt Disney Co (The)

Walt Disney Co (The)

Meer informatie
Logo Pinterest Inc

Pinterest

Meer informatie
Logo Plug Power Inc

Plug Power

Meer informatie
Logo Toyota Motor Corporation

Toyota Motor

Meer informatie
Logo Walmart Inc

Walmart

Meer informatie
Logo Spotify Technology S.A.

Spotify Technology

Meer informatie