Degiro
4.5/5

Beste Nederlandse broker & Laagste kosten

Intertrust aandelen

Intertrust N.V., beter bekend als Intertrust, is gevestigd in Nederland aan Prins Bernhardplein 200, 1097 JB, te Amsterdam. De CEO van het bedrijf is Stephanie Miller.

 

Het Intertrust N.V.-aandeel had op 19-04-2021 een openingskoers van €14,80, de hoogste koers was €14,94 en de laagste koers was €14,80. De slotkoers was €14,80 en is daarmee met 0,13% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

 

Inhoudsopgave

Intertrust cijfers

Bedrijfscijfers zijn cruciaal om een bedrijf te beoordelen hoe het ervoor staat, het toont de financiële gezondheid aan van een bedrijf. Hieronder vind je een overzicht van de Intertrust-cijfers van de afgelopen 4 jaren. Ontdek de totale omzet, het netto inkomen, de bruto winst, de operationele kosten, Research & Development-kosten en meer cijfers om een goed beeld te krijgen van het bedrijf.

Intertrust kopen - Waar kan dit het beste?

Wij hebben een vergelijking gemaakt van de beste online brokers waar er geïnvesteerd kan worden in het Intertrust-aandeel.

9,8Meer informatie

9,6Meer informatie

9,4Meer informatie

8,6Meer informatie

Overweeg je om te investeren in Intertrust? Dan is het goed om alle informatie te hebben over dit bedrijf. Op deze pagina vind je daarom informatie over het bedrijf, de Intertrust-koers, de verwachtingen en toekomst van Intertrust en meer. Het is van belang om je altijd goed te informeren voor je kiest om te beleggen in Intertrust -aandelen.

In bovenstaande tabel vind je een overzicht van de beschikbare brokers in Nederland om te beleggen in Intertrust-aandelen. Als je het Intertrust-aandeel wilt kopen, dan zijn dit allemaal goede, betrouwbare opties om eenvoudig een account aan te maken en te starten met beleggen op een veilige manier.

Intertrust Koers - Wat is de waarde van aandelen Intertrust?

In onderstaande grafiek kan je de koers van het bedrijf zien van de afgelopen 5 dagen. Hier zie je precies wat de Koers Intertrust was. Het aandeel Intertrust is te vinden op de AEX (Euronext Amsterdam), de afkorting op de beurs is INTER.

Beurskoers Intertrust | Wat hebben analisten als koersdoel?

Financiële analisten van banken en andere organisaties geven met regelmaat hun koersdoelen uit over een aandeel. Dit is een Intertrust verwachting namens hun of hun bedrijf. Hieronder vindt je de laatste adviezen van analisten en experts. Zo zijn ervoor vrijwel alle bekende aandelen kortere en langere termijn adviezen van analisten. De aandelen zijn verkrijgbaar op de beurs bij eToro en DEGIRO.

 

Intertrust aandeel advies

Aandelenkopen.nl biedt geen advies over specifieke aandelen. Wij raden het aan om goed naar het bedrijf te kijken, de Intertrust-kwartaalcijfers, de winstcijfers, de jaarverslagen, het vertrouwen in het bedrijf, de doelgroep, het team, de markt waarin het bedrijf zich begeeft en andere belangrijke macro economische ontwikkelingen in de gaten te houden om een goede keuze te maken. Het is belangrijk om te kijken welke rol het bedrijf in de toekomst kan spelen. Ten slotte raden wij altijd aan om het laatste Intertrust-nieuws in de gaten te houden om te zien of er grote veranderingen zijn die invloed hebben.

Een aantal bekende en betrouwbare brokers in Nederland zijn DEGIRO (laagste kosten), eToro (aandelen + crypto verhandelen met lage kosten), BUX (eenvoudige app) en BinckBank.

Logo Li Auto Inc

Li Auto

Meer informatie
Logo Heineken N.V

Heineken

Meer informatie
Logo Dropbox Inc

Dropbox

Meer informatie
Logo Uber Technologies Inc

Uber Technologies

Meer informatie
Logo Delta Air Lines, Inc.

Delta Air Lines

Meer informatie
Logo Johnson & Johnson

Johnson & Johnson

Meer informatie
Logo Plug Power Inc

Plug Power

Meer informatie