Degiro
4.5/5

Beste Nederlandse broker & Laagste kosten

Intertrust aandelen

Intertrust N.V., beter bekend als Intertrust, is gevestigd in Nederland aan Prins Bernhardplein 200, 1097 JB, te Amsterdam. De CEO van het bedrijf is Stephanie Miller.

 

Het Intertrust N.V.-aandeel had op 23-12-2022 een openingskoers van €19,82, de hoogste koers was €19,84 en de laagste koers was €19,72. De slotkoers was €19,72 en is daarmee met 0,20% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

 

Inhoudsopgave

Wat is Intertrust?

Intertrust NV is een bedrijf gevestigd in Nederland. Het bedrijf biedt trust- en bedrijfsdiensten aan bedrijven, fondsen, financiële instellingen en particulieren. Haar diensten omvatten oprichting en implementatie, domiciliëring en beheer, juridische administratie, boekhouding en rapportage, intellectueel eigendom, koolstofoplossingen, escrow, kapitaalmarktdiensten, fondsendiensten, securitisatie en gestructureerde financiële diensten, treasury beheer, depositarisdiensten en vastgoedoplossingen, onder anderen. Het bedrijf heeft kantoren in Amerika, Europa, Azië, Australië en het Midden-Oosten.

Intertrust cijfers

Bedrijfscijfers zijn cruciaal om een bedrijf te beoordelen hoe het ervoor staat, het toont de financiële gezondheid aan van een bedrijf. Hieronder vind je een overzicht van de Intertrust-cijfers van de afgelopen 4 jaren. Ontdek de totale omzet, het netto inkomen, de bruto winst, de operationele kosten, Research & Development-kosten en meer cijfers om een goed beeld te krijgen van het bedrijf.

Intertrust kopen - Waar kan dit het beste?

Wij hebben een vergelijking gemaakt van de beste online brokers waar er geïnvesteerd kan worden in het Intertrust aandeel.

9,9Meer informatie

Jouw kapitaal is in gevaar


9,8Meer informatie

9,6Meer informatie
9,4Meer informatie

Overweeg je om te investeren in Intertrust? Dan is het goed om alle informatie te hebben over dit bedrijf. Op deze pagina vind je daarom informatie over het bedrijf, de Intertrust-koers, de verwachtingen en toekomst van Intertrust en meer. Het is van belang om je altijd goed te informeren voor je kiest om te beleggen in Intertrust-aandelen.

In bovenstaande tabel vind je een overzicht van de beschikbare brokers in Nederland om te beleggen in Intertrust-aandelen. Als je het Intertrust-aandeel wilt kopen, dan zijn dit allemaal goede, betrouwbare opties om eenvoudig een account aan te maken en te starten met beleggen op een veilige manier.

Intertrust Koers - Wat is de waarde van aandelen Intertrust

The underlying graph shows the performance of the company of the last 5 days. You can directly see what the stock exchange Intertrust was. The stock Intertrust can be found of the abbreviation of the exchange is INTER.

Beurskoers Intertrust | Wat hebben analisten als koersdoel?

Financiële analisten van banken en andere organisaties geven met regelmaat hun koersdoelen uit over een aandeel. Dit is een Intertrust verwachting namens hun of hun bedrijf. Hieronder vindt je de laatste adviezen van analisten en experts. Zo zijn ervoor vrijwel alle bekende aandelen kortere en langere termijn adviezen van analisten. De aandelen zijn verkrijgbaar op de beurs bij eToro en DEGIRO.

Wat gaat Intertrust doen in de toekomst?

Ze stellen internationale bedrijven in staat om duurzaam te groeien. In een steeds complexere mondiale omgeving helpen ze hun klanten met hun administratieve uitdagingen om te groeien en oplossingen te implementeren om hun bedrijf efficiënt en verantwoord te runnen. Ze richten hun op compliance, bedrijfsethiek en transparantie en zorgen voor de juridische, administratieve en regelgevende taken van hun klanten bij internationale zaken.

  • Intertrust helpt Duitse nutsbedrijven

Intertrust helpt Duitse nutsbedrijven om snel en veilig netgegevens te delen om de planning van EV-laadstations te ondersteunen. Duitsland is bezig met het streven naar een duurzame economie en het verminderen van de CO2-uitstoot. Elektrificatie van mobiliteit is daarbij een cruciaal onderdeel. Om de acceptatie van elektrische voertuigen (EV's) te stimuleren, proberen Duitse distributiedienstverleners (DSO's), nutsbedrijven en gemeenten snel openbare oplaadnetwerken voor elektrische voertuigen te laten groeien. Ze ontdekken echter dat het gebrek aan gemakkelijke en snelle toegang tot netwerkinformatie de locatie en bouw van nieuwe EV-laadstations aanzienlijk vertraagt. DigiKoo, een dochteronderneming van het grote Europese nutsbedrijf E.ON, gebruikt Intertrust om een geautomatiseerde toegangsdienst voor netinformatie te creëren die DSO's de mogelijkheid biedt om dergelijke informatieverzoeken gemakkelijk te ondersteunen.

  • Renewable energie

Om te kunnen concurreren met traditionele energiebronnen, zoals steenkool, hebben duurzame energiebedrijven hun operationele kosten verlaagd en tegelijkertijd de productie verhoogd. Gegevens waren een belangrijke motor achter dit succes. Door hun operationele gegevens te consolideren, deze te verrijken met aanvullende datasets van derden en vervolgens geavanceerde analyses toe te passen, hebben bedrijven hun gegevensactiva omgezet in bruikbare inzichten die hernieuwbare energie concurrerender maken. Ondanks enig succes blijft het creëren van een data gedreven organisatie een uitdaging. Diverse systemen van derden, meerdere gegevensformaten en beperkte technische expertise kunnen vaak de aanvankelijke visie in gevaar brengen en resulteren in een oplossing die niet werkt.

  • MetLife

Intertrust Group, een wereldleider in het leveren van kapitaalmarktdiensten aan klanten in meer dan 30 rechtsgebieden, is door MetLife Investment Management aangesteld om een leningpakket van 117,5 miljoen pond naar de Engelse Football League te faciliteren. Intertrust Group zal MetLife Investment Management voorzien van diensten op het gebied van beveiliging en facilitaire zaken om deze financieringsverplichting te realiseren, bedoeld om de ondersteuning van de kampioenschapsclubs van de competitie te versterken, na een moeilijke 12 maanden waarin de financiën van veel clubs werden beïnvloed door de COVID-19-pandemiepreventie. Na een competitieve aanbesteding werd Intertrust Group aangesteld op basis van haar sterke trackrecord in het ondersteunen van financiële transacties in de voetbalsector en het vermogen van het bedrijf om een volledig pakket diensten te leveren binnen al haar bedrijfsonderdelen.

Wat kunnen we verwachten van de Intertrust aandelen?

De kern van het bieden van meer transparantie ligt in technologie, waarbij digitale tools als een belangrijke rol in de branche worden gezien. Ze besteden veel aandacht aan het leveren van geavanceerde data-oplossingen aan hun klanten, aangezien ze dit zien als een ondersteuning van hun groei. Met hun eigen proces-automatiseringsplatform kunnen managers alle documenten bekijken die betrekking hebben op onderliggende entiteiten, zoals besluiten van bestuurders. Ze investeren enorm veel middelen in het verzamelen van gegevens via hun klantenportaal IRIS, waardoor hun klanten volledig inzicht krijgen in hun volledige portfolio.

Intertrust aandeel advies

Aandelenkopen.nl biedt geen advies over specifieke aandelen. Wij raden het aan om goed naar het bedrijf te kijken, de Intertrust-kwartaalcijfers, de winstcijfers, de jaarverslagen, het vertrouwen in het bedrijf, de doelgroep, het team, de markt waarin het bedrijf zich begeeft en andere belangrijke macro economische ontwikkelingen in de gaten te houden om een goede keuze te maken. Het is belangrijk om te kijken welke rol het bedrijf in de toekomst kan spelen. Ten slotte raden wij altijd aan om het laatste Intertrust-nieuws in de gaten te houden om te zien of er grote veranderingen zijn die invloed hebben.

Een aantal bekende en betrouwbare brokers in Nederland zijn DEGIRO (laagste kosten), eToro (aandelen + crypto verhandelen met lage kosten), BUX (eenvoudige app) en BinckBank.

Logo Facebook Inc

Facebook

Meer informatie
Logo Alibaba Group Holding Ltd

Alibaba

Meer informatie
Logo Plug Power Inc

Plug Power

Meer informatie
Logo Li Auto Inc

Li Auto

Meer informatie
Logo Walt Disney Co (The)

Walt Disney Co (The)

Meer informatie
Logo Pinterest Inc

Pinterest

Meer informatie
Logo American Airlines Group Inc

American Airlines Group

Meer informatie
Logo PayPal Holdings Inc

PayPal Holdings

Meer informatie