Iconomi.com

Is de naam ICONOMI verschenen op het nieuws of terwijl je op sociale media scrolt door de berichten? Het is best mogelijk dat je het niet tegengekomen bent, want het is een relatief nieuw platform. Het is nog in ontwikkeling terwijl de makers achter het platform grote plannen hebben die zij binnenkort willen lanceren. Het doel hebben zij niet geheimgehouden tot de lancering en dat is dat ICONOMI de ontbrekende link wil zijn tussen de nieuwe en oude economie.

Meer informatie over ICONOMI

ICONOMI zal volgens het bedrijf een fund management platform voor de gedecentraliseerde economie zijn. Is dit een ingewikkeld plan of juist niet?

Een nieuw project

Het ICONOMI -project werd officieel op 21 december 2016 gelanceerd door medeoprichter Tim Zagar. Wellicht bekruipt het gevoel je alsof je deze naam al eerder bent tegengekomen. En dat is niet vreemd want Tim was een van de oprichters van Cashila. De eerste Bitcoin-onderneming die met goedkeuring van de EU-regulator geregistreerd was als financiële instelling.

Wat Zagar opviel was dat steeds meer gebruikers digitale valuta juist niet uitgeven als betaalmiddel. Maar dat zij erin willen investeren. Dit heeft de oprichting van ICONOMI geïnspireerd, een redelijk nieuw platform met gebruiksvriendelijke diensten die worden aangeboden. Deze diensten zullen bestemd zijn voor de beginnende investeerder tot aan ervaren blockchain-expert.

Zo heeft iedere investeerder de mogelijkheid om in digitale aandelen te investeren en deze ook te beheren. Cryptohandelaren die veel afweten van cryptovaluta en cryptohandel hebben nog meer aan dit platform. Deze traders zullen met dit platform eigen investeringsplatformen kunnen opzetten. Voor deze verschillende cryptofondsen wil ICONOMI dienstdoen als een hub.

Iconomi zelf heeft dit het Open Fund Management platform of het OFM-platform genoemd. Er wordt nog flink gewerkt aan de opzet hiervan.

Eigen en andere cryptofondsen

Zelf zal ICONOMI verschillende cryptofondsen toevoegen, wanneer het OFM-platform gelanceerd wordt. ICONOMI is nu al bezig met het opzetten van het Coin Traded Fund (CTF) en het Coin Managed Fund (CMF), twee voorbeelden van fondsen. Het doel van beide fondsen is voor ICONOMI om de gewone burger te bereiken. Het gaat bij ICONOMI in deze om dat de gewone burger ondersteunt wordt in zijn investering door adviezen van ICONOMI-experts.

Vaak zijn het alleen bedrijven en grote investeerders die toegang hebben tot zulke mogelijkheden van fondsen die door experts gedraaid worden. Vermeldenswaard is dat ICONOMI het eerste en nu ook het enige platform is waarop 4 generaties van digitale munten beschikbaar zijn. Bitcoin, altcoins, tokens en Digital Assets Arrays. Het ICONOMI-blockchain is trouwens gebaseerd is op de Ethereum technologie.

Het is het eerste wereldwijde gedecentraliseerde platform voor het beheer van digitale aandelen.

ICONOMI ICN-token en de opslag

Toch kun je nu al bezitter worden van het ICONOMI ICN-token. Als eigenaar van de ICN-tokens kun je winst maken met de CTF- en CMF-cryptofondsen door dividenduitkering. Heeft het ICONOMI-project jou in zijn greep en verwacht je daarom koersstijgingen, dan kun je ook meedoen om te delen in de winsten van het bedrijf. Met een Binance account is het supergemakkelijk om het ICN-token te kopen.

Daarnaast heeft ICONOMI ook een ICN-wallet op zijn platform gelanceerd. Je zult eerst een account moeten aanmaken op de officiële website, om gebruik ervan te kunnen maken. Wat je ook kunt doen is ICN-tokens opslaan in diverse Ethereum wallets. Wat kun je doen om de verrichtingen van ICONOMI op de voet te volgen? Geadviseerd wordt om de blog en de socials van ICONOMI steeds te blijven volgen.

Je kunt als een van de eerste genieten van het voordeel van de ontwikkelingen van het platform. En van de cryptofondsen.

De toekomst

Er liggen mooie plannen klaar die in het verschiet uitgevoerd worden voor ICONOMI. Toch kun je niet voor de volle 100% zeker zijn over hoe de toekomst werkelijk eruit zal zien voor ICONOMI. Maar er valt ook weinig te zeggen over een eindproduct omdat het platform nog in volle ontwikkeling is. Het team is in ieder geval erg ambitieus. Het team geeft in hun witboek aan dat met het OFM-platform de vermogensbeheerindustrie ontwricht zal worden.

De gewone burger zal de fondsen beheren en de rest zullen zij in orde maken. Dit kunnen zij doen omdat er een sterk gespecialiseerd team van financiële analisten, wiskundigen en cryptocurrency-communicatiespecialisten achter ICONOMI staat. Het project wordt daarom niet als onmogelijk gezien en kunnen zij inderdaad de ontbrekende link vormen tussen de oude en nieuwe economie.

Al met al is het ICONOMI-project een mooi project met degelijke toekomstplannen. Daarom is het nu ook niet mogelijk om een oordeel te vellen over het project. Belangrijk is dat zij aangeven dat de gewone burger centraal staat, in plaats van alleen de grote investeerders en bedrijven. Dit is heel positief te noemen.

Daniel

Inhoudsopgave

Bessie

Hoi! Mijn naam is Bessie en ik ben verantwoordelijk voor het plaatsen van de blogs op Aandelenkopen.nl! Met een achtergrond in marketing en communicatie ben ik hiernaast actief in de aandelen wereld. Heb je een vraagje of een artikel? Laat gerust een berichtje achter!

Gerelateerde artikelen

Apps (tiktok)

mei 8, 2024

Op TikTok is het vergaren van likes een cruciale factor voor het succes van contentmakers. Het verkrijgen van meer likes is niet alleen een