HelloFresh aandeel geplande beursgang

HelloFresh zal naar verwachting zijn beurs intrede maken en verkocht gaan worden op de [beurs onbekend]. Er is lang uitgekeken naar deze beursgang en deze wordt met interesse gadegeslagen door potentiële investeerders. Vele speculaties voor de HelloFresh prijs vinden al plaats.

Ondanks dat er nog geen handelsprijs is gecommuniceerd, lijkt de algemene interesse net als de resultaten van HelloFresh gestaag te stijgen. Traditiegetrouw zien de meeste bedrijven al op dag 1 de waarde van hun aandelen direct groeien.

HelloFresh IPO kopen via een online broker - Stappenplan

1

Kies een broker

Vind de juiste broker voor jouw handelsstrategie (wij raden DEGIRO aan!)

2

Geld storten

Stort eenvoudig geld via een tal van betalingsmethodes!

3

Zoek IPO HelloFresh

Vind de IPO HelloFresh binnen het handelsplatform

4

HelloFresh IPO kopen

Start met handelen in HelloFresh aandelen!

HelloFresh IPO kopen of andere aandelen kopen? Start met DEGIRO!

Over HelloFresh

HelloFresh is in 2011 opgericht door het moederbedrijf Rocket Internet. Het Duitse Rocket Internet is naast HelloFresh ook bekend van Delivery Hero en Zalando. Er zit dus geen kleine speler achter deze maaltijdbezorger en dit zorgt ervoor dat er flinke marketingbudgetten beschikbaar zijn. HelloFresh is actief op de Duitse markt, maar heeft momenteel ook veel klanten in Nederland. De filosofie van deze maaltijdbezorger is overal even simpel. Door zelf leveranciers te selecteren is het mogelijk om gevarieerde, lekkere en verse producten aan te bieden.

Maaltijdboxen

Het is op dit moment mogelijk om te kiezen uit drie verschillende maaltijdboxen. Het gaat om de originalbox, de veggiebox en de familybox. Het kan interessant zijn om gebruik te maken van een proefbox om zo te kijken of HelloFresh iets voor u is. Interesse om met z’n 2en 3x per week gebruik te maken van HelloFresh? Het kost u dan €39,- per week. Dit komt neer op €6,50 per maaltijd per persoon. Met z’n 2en bent u dan dus €13,- kwijt per maaltijd.

In de maaltijdbox zitten alle ingrediënten die nodig zijn om de verschillende gerechten te bereiden. De ingrediënten zijn precies afgemeten voor het aantal personen. Het fijne van de maaltijdboxen is vooral dat er recepten worden meegeleverd. Als u inspiratieloos bent of wat meer wilt leren over de verschillende manieren waarop een maaltijd kan worden bereid, is het zeker de moeite waard om HelloFresh eens uit te proberen.

Verwachte beursgang van HelloFresh IPO?

Op dit moment staat de beursgang van HelloFresh in de planning voor [datum onbekend]. Vanaf deze datum zullen de aandelen HelloFresh te koop zijn bij de verschillende brokers zoals DEGIRO en eToro.

Investeerders kunnen echter de mogelijkheid gebruiken om eerder in te schrijven. Op deze manier kunnen geïnteresseerden een aandeel proberen te bemachtigen tegen een -nu nog- laag tarief, aangezien de verwachting en geschiedenis ons heeft geleerd dat de waarde van aandelen vaak direct omhoog schieten nadat deze zijn geïntroduceerd. 

Natuurlijk is dit feit geen gegeven en dien je altijd je huiswerk te doen en je te verwittigen van alle details rondom het bedrijf en het IPO aandeel.

Overzicht van betrouwbare brokers

1

5/5

2

5/5

3

4.5/5

4

4.5/5

5

4.5/5

HelloFresh koers verwachting

Het moge duidelijk zijn dat er met veel anticipatie naar de beursgang van aandeel HelloFresh wordt uitgekeken, echter zijn er veel omstandigheden mee gemoeid en is het koffiedik kijken wat er uiteindelijk echt op de dag zelf gebeurt met de HelloFresh prijs. Laat je niet alleen verleiden door de hype, maar doe ook gedegen onderzoek en kijk of je je kunt vinden in de toekomstvisie van HelloFresh. Zorg dat je jouw keuze goed en rationeel kunt onderbouwen.

De beursgang van HelloFresh

Als je uiteindelijk gekozen hebt om je in te schrijven voor HelloFresh aandelen moet je zeker zijn van je zaak en vertrouwen hebben in de bedrijfsvisie en management van HelloFresh. Aangezien er veel componenten in het spel zijn moet je jezelf en je beleggingsportfolio altijd beschermen door je goed voor te bereiden.

Voorbereiden op de HelloFresh aandelen

Indien je onzeker bent over investeren in een aandeel dien je je meer in de materie te verdiepen. Er zijn veel internationale websites zoals Morningstar die reeds gedegen speurwerk en boeken onderzoek hebben gedaan en een solide weergave hebben van de financiële achtergrond van bedrijven die klaarstaan om naar de beurs te gaan. Ook de online beurzen zelf zullen informatie en tips hebben over bedrijven die een aandeel listing gaan verkrijgen. 

Hou rekening met het feit dat HelloFresh zelf waarschijnlijk een geweldige PR heeft. Ondanks dat je best een goed idee kunt krijgen over wat ze doen en waar ze voor staan, heb je het meest aan informatie die onafhankelijk is verkregen, bijvoorbeeld internationale financiële nieuwsbureaus die wellicht weer een andere kijk hebben dan Nederlandse websites.

HelloFresh aandelen kopen na de beursgang

Wanneer de beursgang van de HelloFresh IPO voltooid is komen de aandelen vrij voor verkoop en kun je dus HelloFresh IPO kopen. Betrouwbare brokers om de HelloFresh aandelen te kopen zijn DEGIRO en eToro.

Veelgestelde vragen

HelloFresh staat gepland voor beursgang op [datum onbekend].

Of de HelloFresh prijs gaat stijgen in 2023 kunnen wij geen precies antwoord geven. Een aandelen koers van een nieuwe beursgang hangt af van vele factoren. Houd het bedrijf achter de HelloFresh aandelen goed in de gaten en wat er allemaal in de markt omgaat.

HelloFresh IPO aandelen kun je kopen bij verschillende brokers. Voorbeelden van goede brokers zijn DEGIRO en eToro. Via deze brokers kun je eenvoudig beginnen met beleggen in aandelen. Op deze platformen kun je ook HelloFresh IPO kopen.

HelloFresh IPO koop je via een betrouwbare broker zoals DEGIRO of eToro. Via deze brokers kun je een beleggingsrekening openen en kun je eenvoudig aandelen kopen en verkopen, waaronder ook HelloFresh.

Nee, dit is niet mogelijk. Wij zijn een onafhankelijk platform en zijn geen broker. Ook geven wij geen financieel advies, wij geven enkel informatie over bedrijven, waarop mensen zelf hun keuze moeten baseren. Wij kunnen daarom dus ook geen aandelen kopen voor je, maar lichten alleen bedrijven uit waarbij dit mogelijk is.