Wilt u HelloFresh aandelen kopen?

Interesse om HelloFresh aandelen te kopen? De maaltijdbezorger werkt aan een beursgang en u heeft waarschijnlijk niet heel veel geduld meer nodig om deze aandelen eindelijk in uw portefeuille te kunnen opnemen.

In 2015 werden er al plannen voor een beursgang aangekondigd, maar deze werden weer ingetrokken. De nieuwe plannen voor een beursgang zijn een stuk serieuzer en het lijkt er nu toch echt van te gaan komen.

HelloFresh aandelen kopen doet u hier!

4.5/5

Grootste en meest bekende handelsplatform ter wereld

Over HelloFresh

HelloFresh is in 2011 opgericht door het moederbedrijf Rocket Internet. Het Duitse Rocket Internet is naast HelloFresh ook bekend van Delivery Hero en Zalando. Er zit dus geen kleine speler achter deze maaltijdbezorger en dit zorgt ervoor dat er flinke marketingbudgetten beschikbaar zijn. HelloFresh is actief op de Duitse markt, maar heeft momenteel ook veel klanten in Nederland. De filosofie van deze maaltijdbezorger is overal even simpel. Door zelf leveranciers te selecteren is het mogelijk om gevarieerde, lekkere en verse producten aan te bieden.

Het is op dit moment mogelijk om te kiezen uit drie verschillende maaltijdboxen. Het gaat om de originalbox, de veggiebox en de familybox.  Het kan interessant zijn om gebruik te maken van een proefbox om zo te kijken of HelloFresh iets voor u is. Interesse om met z’n 2en 3x per week gebruik te maken van HelloFresh? Het kost u dan €39,- per week. Dit komt neer op €6,50 per maaltijd per persoon. Met z’n 2en bent u dan dus €13,- kwijt per maaltijd.

In de maaltijdbox zitten alle ingrediënten die nodig zijn om de verschillende gerechten te bereiden. De ingrediënten zijn precies afgemeten voor het aantal personen. Het fijne van de maaltijdboxen is vooral dat er recepten worden meegeleverd. Als u inspiratieloos bent of wat meer wilt leren over de verschillende manieren waarop een maaltijd kan worden bereid, is het zeker de moeite waard om HelloFresh eens uit te proberen.

Om te bepalen of het interessant is om mee te doen met de beursgang van HelloFresh, is het slim om u in de cijfers van deze maaltijdbezorger te verdiepen. Doordat het prospectus nog niet volledig is ingediend, kunnen we helaas nog niet alle cijfers bekijken. Wel zien we een aantal belangrijke gegevens. De omzet lag in 2015 op 305 miljoen euro. In 2016 is de omzet opgelopen tot 597 miljoen euro. Er heeft dus een flinke omzetstijging plaatsgevonden. De omzetstijging is deels te wijten aan het aantal actieve klanten. Dit aantal steeg met 38% (van 620.000 in 2015 naar 857.000 in 2016).

Het lijkt dus erg goed te gaan met deze maaltijdbezorger, maar ondanks een verdubbeling van de omzet werd er toch een verlies van 202 miljoen euro geleden. Dit komt door het grote reclame- en marketingbudget. Dit budget ligt erg hoog, maar het is een strategische keuze van het management van Rocket Internet en HelloFresh. Op dit moment vindt er namelijk een flinke concurrentiestrijd plaats tussen Takeaway.com, Delivery Hero en HelloFresh. Om de gunst van de klant te winnen is het van belang om zoveel mogelijk naamsbekendheid op te bouwen. Het lijkt erop dat HelloFresh steeds meer marktaandeel weet te veroveren en ze zijn dus op de goede weg om de gunst van de klant te veroveren.

Het is op dit moment nog niet mogelijk om HelloFresh aandelen te kopen. De beursgang van deze maaltijdbezorger zal echter niet lang meer op zich laten wachten. Het is zeer waarschijnlijk dat we deze zomer nog meer over de beursgang gaan horen. We houden u hier uiteraard over op de hoogte!

Al interesse om te gaan beleggen op de beurs? Aandelen kopen is een goede manier om vermogen op te bouwen en om te zorgen voor een mooi potje voor de toekomst. Historisch gezien leveren aandelen een rendement van zo’n 6% per jaar op. Stel u investeert nu €10.000,- voor een periode van 30 jaar. Uw vermogen loopt dan netjes op naar een bedrag van ruim €57.000,-! Er ontstaat dus €47.000,- uit het niets. Als u hogere jaarlijkse rendementen weet te scoren is het al helemaal goed mogelijk om leuke winsten op uw beleggingsrekening te zien verschijnen. 

Beleggen is tegenwoordig erg eenvoudig! Maak een account aan bij de broker Binckbank. Binckbank is oorspronkelijk begonnen als een platform voor professionele partijen. Binckbank staat bekend om scherpe tarieven. Aandelenkopen.nl heeft meerdere onderzoeken uitgevoerd en hieruit is inderdaad gebleken dat Binckbank met zeer lage tarieven werkt. U betaalt een zo scherp mogelijke prijs voor het handelen in de verschillende effecten. Een account aanmaken bij Binckbank is zo geregeld. U kunt gewoon online klant worden en binnen 5 minuten kunt u dan al uw eerste transacties verrichten!

Ab Inbev aandelen kopen? Handel in CFD's!

Interesse om Ab InBev aandelen te kopen? Groot gelijk! Deze brouwketen heeft mooie marktaandelen en de verwachting is dat deze markt zich steeds verder gaat consolideren. Kleinere brouwerijen zullen failliet gaan of worden overgenomen door de grotere bierbrouwers. De marktkapitalisatie van Ab InBev zal hierdoor alleen nog maar verder gaan toenemen. Het is hieronder direct mogelijk om de koers van Ab InBev aandelen te bekijken. Analyseer de koers volgens de technische analyse en zorg ervoor dat u uzelf goed inleest voordat u een positie opent. Succes! *CFD service. 80,5% verliest geld.