GrandVision aandelen

GrandVision is een belangrijke speler in de opticien markt. Sinds het voorjaar van 2015 is GrandVision beursgenoteerd. GrandVision is een wereldwijde actieve optiekketen met zo’n 22.000 medewerkers. Belangrijke merken zijn o.a. Pearle en Eyewish. GrandVision is het resultaat van een fusie tussen Pearle Europe B.V. en GrandVision S.A.

Grandvision aandelen

 

Degiro
4.5/5

Beste Nederlandse broker & Laagste kosten

GrandVision verwachtingen – De toekomst van GrandVision

In deze tijden is het erg lastig om uitspraken te doen over de toekomst. Het team van Aandelenkopen.nl heeft besloten om zich daarom hier ook niet aan te wagen.

Het is momenteel niet mogelijk een goed beeld van de GrandVision verwachtingen de komende jaren. Zo blijft het koffiedik kijken voor deze verwachtingen in 2021 – 2025.

Over GrandVision

GrandVision is een optiekketen die vestigingen heeft in 43 verschillende landen en beschikt over 33 verschillende merken. GrandVision heeft vooral vestigingen in Europa, maar ook in Latijns-Amerika en in andere interessante landen zoals China, India en Turkije. Het bedrijf verkoopt voornamelijk brillen en lenzen, maar ook oogkeuringen vallen onder de specialiteit van GrandVision.

GrandVision heeft zoals zojuist vermeld 33 verschillende merken, de belangrijkste en bekendste hiervan zijn Pearle en Eyewish. Met een toenemende wereldbevolking en met een toenemende vergrijzende bevolking kunnen ketens zoals Pearle en Eyewish optimaal profiteren en doorgroeien. De verwachting bestaat ook dat deze markt jaarlijks met zo’n 5% kan groeien. GrandVision en de verschillende merken die onder deze onderneming vallen kunnen hier dan ook optimaal van profiteren!

GrandVision staat bekent om het doen van goede overnames. In 2015 zal de onderneming een bedrag van €250 miljoen beschikbaar hebben om overnames te kunnen doen. Analisten verwachten dat toekomstige overnames de omzet en winst van GrandVision nog verder kunnen versterken.

GrandVision aandelen

GrandVision is onderdeel van HAL Investments en in februari 2015 is een deel van de aandelen van Hal naar de beurs gebracht. De verwachting bestaat dat Hal Investments zijn belang in 2015 en 2016 nog verder terug gaat brengen. Dit zal de liquiditeit van het aandel ten goede komen en kan eventueel ook de weg vrij maken voor een opname van GrandVision in de AEX index.

Als er wordt gekeken naar waarderingen is er te zien dat deze onderneming iets goedkoper geprijsd is dan concurrenten in deze markt. Het is dan ook wellicht een interessant idee om in deze onderneming te investeren. Onderstaande video weergeeft de beursgang van GrandVision, met een slag op de gong.

GrandVision aandelen kopen – Waar kan dit het beste?

Wij hebben een vergelijking gemaakt van de beste online brokers waar er geïnvesteerd kan worden in dit aandeel.

9,8Meer informatie

9,6Meer informatie

9,4Meer informatie

8,6Meer informatie

Zit je te denken om te investeren in GrandVision? Dan is het goed om alle informatie te hebben over dit bedrijf. Op deze pagina vindt je daarom informatie over het bedrijf, de GrandVision koers, de verwachtingen en toekomst van GrandVision en meer. Het is van belang om je altijd goed te informeren voor je kiest om te beleggen in GrandVision aandelen.

In bovenstaande tabel vind je een overzicht van de beste brokers in Nederland om te beleggen in GrandVision aandelen. Als je GrandVision aandeel wilt kopen, dan zijn dit allemaal goede betrouwbare opties om eenvoudig een account aan te maken en te starten met beleggen op een veilige manier.

Koers GrandVision – Wat is de waarde van aandelen GrandVision?

In onderstaande grafiek kan je de huidige koers van het bedrijf zien. Hier zie je precies wat een aandeel van GrandVision kost. Het aandeel GrandVision is te vinden op de AMS, de afkorting op de beurs is GVNV.

 

 

Het aandeel kan daarom eenvoudig gekocht worden via verschillende brokers welke hierboven worden toegelicht. Een broker waar wij goede ervaringen mee hebben is Plus500 zij bieden een erg gebruiksvriendelijke interface en maken het makkelijk om een GrandVision aandeel te kopen.

GrandVision kopen of niet? De juiste beslissingen maken

Beleggen blijft lastig en iedereen heeft zijn eigen ervaringen, het gaat om de juiste keuzes maken en op de juiste momenten instappen als het gaat om aandelen. Het is belangrijk voor jezelf na te gaan of je wilt beleggen voor de korte termijn of lange termijn. De koers van een GrandVision aandeel kan erg volatiel zijn over de lange termijn waardoor het goed is om hierbij stil te staan of je hier wel tegen kan.

De meeste mensen beleggen daarom voor de lange termijn, het is daarom belangrijk om goed te kijken naar alle verwachtingen van het bedrijf over de lange termijn. Als het toekomstbeleid van het bedrijf er goed uit ziet, dan kan het erg interessant zijn om te kiezen om te investeren in GrandVision en daardoor nu een aantal aandelen te kopen van GrandVision, Indien het er op de korte termijn niet aantrekkelijk uitziet, kan het wel interessant om een account bij een broker te hebben zodat er op het juiste moment ingestapt kan worden.

Zo kan er een order worden klaargezet als deze een bepaalde prijs bereikt. Aandelen GrandVision kopen kan in ieder geval eenvoudig via bovenstaande brokers. Een interessante manier om te kijken is ook door te kijken naar het koersdoel van het bedrijf. Veel financiële organisaties geven een koersdoel per aandeel.

9,8Meer informatie

9,6Meer informatie

9,4Meer informatie

8,6Meer informatie

GrandVision aandelen advies

Aandelenkopen.nl biedt geen advies over specifieke aandelen, wij raden het aan om goed naar het bedrijf te kijken, de winstcijfers, het vertrouwen in het bedrijf, de doelgroep, het team, de markt waarin het bedrijf zich begeeft en andere belangrijke macro economische ontwikkelingen om een goede keuze te maken.