Degiro
4.5/5

Beste Nederlandse broker & Laagste kosten

GrandVision aandelen

GrandVision N.V., beter bekend als GrandVision, is gevestigd in Nederland aan Evert van de Beekstraat 1-80, 1118 CL, te Schiphol. De CEO van het bedrijf is Stephan Borchert.

 

Het GrandVision N.V.-aandeel had op 29-11-2021 een openingskoers van €28,45, de hoogste koers was €28,45 en de laagste koers was €28,35. De slotkoers was €28,35 en is daarmee gelijkgebleven ten opzichte van de dag ervoor.

 

Inhoudsopgave

GrandVision cijfers

Bedrijfscijfers zijn cruciaal om een bedrijf te beoordelen hoe het ervoor staat, het toont de financiële gezondheid aan van een bedrijf. Hieronder vind je een overzicht van de GrandVision-cijfers van de afgelopen 4 jaren. Ontdek de totale omzet, het netto inkomen, de bruto winst, de operationele kosten, Research & Development-kosten en meer cijfers om een goed beeld te krijgen van het bedrijf.

GrandVision kopen - Waar kan dit het beste?

Wij hebben een vergelijking gemaakt van de beste online brokers waar er geïnvesteerd kan worden in het GrandVision aandeel.

9,9Meer informatie

Jouw kapitaal is in gevaar


9,8Meer informatie

9,6Meer informatie
9,4Meer informatie

Overweeg je om te investeren in GrandVision? Dan is het goed om alle informatie te hebben over dit bedrijf. Op deze pagina vind je daarom informatie over het bedrijf, de GrandVision-koers, de verwachtingen en toekomst van GrandVision en meer. Het is van belang om je altijd goed te informeren voor je kiest om te beleggen in GrandVision-aandelen.

In bovenstaande tabel vind je een overzicht van de beschikbare brokers in Nederland om te beleggen in GrandVision-aandelen. Als je het GrandVision-aandeel wilt kopen, dan zijn dit allemaal goede, betrouwbare opties om eenvoudig een account aan te maken en te starten met beleggen op een veilige manier.

GrandVision Koers - Wat is de waarde van aandelen GrandVision

The underlying graph shows the performance of the company of the last 5 days. You can directly see what the stock exchange GrandVision was. The stock GrandVision can be found of the abbreviation of the exchange is GVNV.

Beurskoers GrandVision | Wat hebben analisten als koersdoel?

Financiële analisten van banken en andere organisaties geven met regelmaat hun koersdoelen uit over een aandeel. Dit is een GrandVision verwachting namens hun of hun bedrijf. Hieronder vindt je de laatste adviezen van analisten en experts. Zo zijn ervoor vrijwel alle bekende aandelen kortere en langere termijn adviezen van analisten. De aandelen zijn verkrijgbaar op de beurs bij eToro en DEGIRO.

 

GrandVision verwachtingen – De toekomst van GrandVision

In deze tijden is het erg lastig om uitspraken te doen over de toekomst. Het team van Aandelenkopen.nl heeft besloten om zich daarom hier ook niet aan te wagen.

Het is momenteel niet mogelijk een goed beeld van de GrandVision verwachtingen de komende jaren. Zo blijft het koffiedik kijken voor deze verwachtingen in 2021 – 2025.

Over GrandVision

Grandvision aandelenGrandVision is een belangrijke speler in de opticien markt. Sinds het voorjaar van 2015 is GrandVision beursgenoteerd. GrandVision is een wereldwijde actieve optiekketen met zo’n 22.000 medewerkers. Belangrijke merken zijn o.a. Pearle en Eyewish. GrandVision is het resultaat van een fusie tussen Pearle Europe B.V. en GrandVision S.A.

GrandVision is een optiekketen die vestigingen heeft in 43 verschillende landen en beschikt over 33 verschillende merken. GrandVision heeft vooral vestigingen in Europa, maar ook in Latijns-Amerika en in andere interessante landen zoals China, India en Turkije. Het bedrijf verkoopt voornamelijk brillen en lenzen, maar ook oogkeuringen vallen onder de specialiteit van GrandVision.

GrandVision aandeel advies

Aandelenkopen.nl biedt geen advies over specifieke aandelen. Wij raden het aan om goed naar het bedrijf te kijken, de GrandVision-kwartaalcijfers, de winstcijfers, de jaarverslagen, het vertrouwen in het bedrijf, de doelgroep, het team, de markt waarin het bedrijf zich begeeft en andere belangrijke macro economische ontwikkelingen in de gaten te houden om een goede keuze te maken. Het is belangrijk om te kijken welke rol het bedrijf in de toekomst kan spelen. Ten slotte raden wij altijd aan om het laatste GrandVision-nieuws in de gaten te houden om te zien of er grote veranderingen zijn die invloed hebben.

Een aantal bekende en betrouwbare brokers in Nederland zijn DEGIRO (laagste kosten), eToro (aandelen + crypto verhandelen met lage kosten), BUX (eenvoudige app) en BinckBank.