DEGIRO kernselectie; eenvoudige uitleg

Degiro staat erom bekend vaak waardevolle mogelijkheden te bieden aan hun gebruikers om van te profiteren. In dit geval zullen we een blik werpen op de Degiro kernselectie, om uit te leggen wat dat precies is in eenvoudige bewoordingen, die voor iedereen gemakkelijk verteerbaar zullen zijn. Vaak is het een zich herhalend patroon dat mensen niet in staat zijn een bepaald concept te begrijpen, omdat de meeste informatie die online beschikbaar is, nogal moeilijk te begrijpen kan zijn. Daarom hebben wij er onze prioriteit van gemaakt om complexe onderwerpen zo te vereenvoudigen dat ze voor iedereen te begrijpen zijn.

DEGIRO kernselecie

De DEGIRO kernselectie is een lijst van ETF’s die gratis zullen zijn qua transactiekosten wanneer aan bepaalde voorwaarden wordt voldaan. Dit geldt echter alleen voor DEGIRO-gebruikers, dus om van een dergelijke mogelijkheid gebruik te kunnen maken, moeten we DEGIRO-lid zijn. Dat geeft nog meer brandstof aan het DEGIRO of Etoro debat. Transactiekosten kunnen in sommige gevallen hoog oplopen, daarom is het voor veel mensen aantrekkelijk dat de DEGIRO een dergelijke mogelijkheid biedt, omdat het in hun voordeel werkt. DEGIRO kernselectie ETFs kunnen waardevol zijn om te hebben, gezien het feit dat ze ons uiteindelijk een goed rendement kunnen opleveren.

Dit zijn de voorwaarden

Er zijn enkele voorwaarden waar we ons bewust van moeten zijn voordat we aan een dergelijke kans deelnemen – Een ETF zonder transactiekosten kan slechts één keer per maand op DEGIRO gekocht worden, het zal niet de hele maand beschikbaar zijn. Bovendien kunnen ETF’s alleen op deze manier worden gekocht op de beurzen die worden ondersteund – Verdere informatie is te vinden op het DEGIRO platform. Als dat eenmaal in aanmerking is genomen, kunnen we gebruik maken van de kansen die er zijn. Mensen die hier nog niet van op de hoogte zijn, raden wij sterk aan zich meer te verdiepen in de wereld van de beurs om meer van deze waardevolle mogelijkheden te weten te komen.

Ontvang nu tot wel 12% aan rente door het staken van cryptomunten. 

Dit kan bij onze favoriete aanbieders:

Nieuw in de wereld van Bitcoin en Ethereum? Leer er meer over en zet je eerste stappen op de Nederlandse exchange Bitvavo.