Google
Google

Total aandelen

Wilt u Total aandelen kopen?

Total S.A. is een Franse multinational die de focus heeTotal aandelenft op petrochemische en overige industriële toepassingen. De oliemaatschappij heeft het hoofdkantoor in Parijs en is staats-onafhankelijk. Bij de oliemaatschappij werken ongeveer 100.000 mensen. De omzet en winst bedroegen €194 miljard en €3,5 miljard in 2014. In Nederland heeft Total een raffinaderij Vlissingen-Oost. Er worden ongeveer 147.000 vaten per dag verwerkt op deze locatie.

 

Over Total

Total is een Franse oliemaatschappij en kan worden vergeleken met Shell, BP en ExxonMobil. De oliemaatschappij heeft een belangrijke positie en slaagt erin om jaar in, jaar uit stabiele resultaten neer te zetten. In 2014 bedroeg de omzet van Total €194 miljard euro. Hier werd een winst op geboekt van €3,5 miljard. In voorgaande jaren lag de netto winst hoger (tussen €8 en €12 miljard in 2011-2013).

Total beschikt over een eigen vermogen van €74,4 miljard op een totaal vermogen van €189 miljard. De solvabiliteit van deze onderneming staat er dus goed voor. Overigens is het interessant om te melden dat Total een dividend rendement van 5,74% uitkeert. Alleen al voor het dividend kan het dus erg aantrekkelijk zijn om in Total te investeren. De volgende kerncijfers per aandeel zijn ook vast te stellen:

 

Total aandelen

Deze aandelen hebben het niet al te goed gedaan de afgelopen jaren. Door concurrentie en door ontwikkelingen in de markt waar Total zich in bevindt, is het verloop van deze aandelen dus ook niet rendabel te noemen. Sinds de crisis is er geen groot herstel geweest bij deze aandelen. De aandelen zijn de afgelopen jaren gedeeltelijk stabiel/negatief te noemen. De aandelen van Shell en Chevron hebben bijvoorbeeld beter gepresteerd. Total bevindt zich in een ondergewaardeerde positie!

 

Hoe kunt u Total aandelen kopen?

Het is bij de CFD broker Plus500 mogelijk om te handelen in de aandelen. De broker biedt de belegger ontzettend veel mogelijkheden. Het is ook mogelijk om te handelen met een levenslange demo-account. Als u met echt geld wilt beleggen kan dit al vanaf €100,-! Het is hieronder direct mogelijk om te beleggen in Total aandelen!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Met een demo account kunt u goed oefenen!

Google

Een echt geld account is zeker aan te raden!

Google

Buitenlandse aandelen

Direct CFD’s kopen?

Broker Plus500 logo

*Voorwaarden van toepassing

  • Rating: 9,2
  • Binnen 5 minuten geregeld!
Open gratis demo met €20.000!  

Plus500 biedt een CFD service aan. Dit is alleen geschikt voor gevorderden en dus niet voor beginners. Zorg ervoor dat u alle risico's m.b.t. tot CFD's kent.

Plus500 is geautoriseerd en wordt gecontroleerd door de CySec (Cyprus Securities and Exchange Commision). Licentie nr. 250/14.

Plus500UK Ltd is geautoriseerd en gereguleerd door de Financial Conduct Authority (FRN 509909).

Google