Google
Google

PayPal aandelen

Doe mee met de PayPal beursgang!

PayPal aandelen kopen kan hierPayPal is sinds kort beursgenoteerd op de NASDAQ. Voor wie het nog niet weet, PayPal is een betaalsysteem dat het via internet of via mobiele apps eenvoudig mogelijk maakt om betalingen te verrichten. Personen kunnen onderling, maar ook met online verkopers en webwinkels op een eenvoudige manier betalingen verrichten. Bij PayPal is alleen maar een e-mailadres benodigd. Dit e-mailadres kan worden gekoppeld aan een bankrekening of creditcard.

De beursgang van PayPal trok veel aandacht bij beleggers. We hebben het bij PayPal namelijk over een snelgroeiend betaalsysteem die (zoals het er nu uitziet) een goede toekomst te wachten staat.  Het is via de onderstaande link direct mogelijk om mee te doen en om PayPal aandelen te kopen. Wees er snel bij!

PayPal aandelen kopen doet u hier!

 

Over PayPal

PayPal is in 1998 opgericht door Peter Thiel en Max Levchin in San José, Californië. PayPal is een online betaalsysteem dat betalingen via internet en mobiele toepassingen verwerkt. Het betaalsysteem beschikt momenteel over meer dan 165 miljoen accounts en is in 190 verschillende markten en in 24 verschillende valuta’s beschikbaar. PayPal heeft ruim 20 onderscheidingen gekregen en won tussen 2009 en 2013 (elk jaar) de Nederlandse Thuiswinkel Award. Betrouwbaarheid en veiligheid staan hoe dan ook hoog op de agenda van deze snelgroeiende multinational.

Het marktaandeel van PayPal in de digitale betalingswereld is groot. Het is verreweg het grootste digitale betalingssysteem en concurrenten zoals Google Wallet komen nog niet in de buurt van de aantallen transacties die PayPal elke maand verwerkt. Het verdienmodel zit simpel in elkaar. Bij transacties ontstaan er voor de betaler geen kosten, maar de ontvanger krijgt te maken met een provisie van 3,4% + €0,35 van het overgeschreven bedrag. Op deze manier is het betaalsysteem in staat behoorlijke omzetten te realiseren en er ook nog goede winstmarges op na te houden.

PayPal is in 2002 voor $1,5 miljard overgenomen door eBay. De overname is goed uitgepakt voor eBay. In het tweede kwartaal van 2015 alleen al wist PayPal een omzet van $2,2 miljard te realiseren. De groei van PayPal bedraagt jaar op jaar zo’n 23%! Dit is iets dat niet alle bedrijven weten te realiseren. Overigens is het ook interessant om te zien dat de omzet van PayPal pas geleden de omzet van de eBay Marketplace heeft weten te overstijgen!

Paypal omzetgroei  

De PayPal beursgang!

Het management heeft vorig jaar september bekend gemaakt dat het tijd was voor een splitsing van de twee onderdelen “Marketplace” en “Payments”. De beursgang vond plaats op 20 juli 2015 en was een groot succes voor de directe belanghebbenden van PayPal. De markt waarin PayPal zich bevindt is hard aan het groeien en de aandelen zouden wel eens een zonnige toekomst tegemoet kunnen zien. Analisten wijzen op de enorme kansen die er nog bestaan in China. Momenteel maakt Alipay van Alibaba daar de dienst uit, maar PayPal zou zomaar een belangrijke rol kunnen gaan spelen in deze markt.

Veel analisten verwachten dat PayPal een aantrekkelijke overnamekandidaat zal worden. Bedrijven zoals Apple, Alphabet en Microsoft hebben baat bij een betalingssysteem zoals PayPal en het doordat PayPal nu op eigen benen komt te staan, is de kans veel groter dat andere grote bedrijven nu ook gaan kijken wat er voor mogelijkheden m.b.t. overname bestaan.

 

Hoe kunt u PayPal aandelen kopen?

PayPal aandelen kopen is mogelijk bij de broker Plus500. Via de onderstaande grafiek is het mogelijk om de koers van het aandeel te bekijken. Het is mogelijk om u te registeren bij een broker om zo snel mogelijk in deze aandelen te handelen! Koop hier uw PayPal aandelen!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Met een demo account kunt u goed oefenen!

Google

Een echt geld account is zeker aan te raden!

Google

Buitenlandse aandelen

Direct CFD’s kopen?

Broker Plus500 logo

*Voorwaarden van toepassing

  • Rating: 9,2
  • Binnen 5 minuten geregeld!
Open gratis demo met €20.000!  

Plus500 biedt een CFD service aan. Dit is alleen geschikt voor gevorderden en dus niet voor beginners. Zorg ervoor dat u alle risico's m.b.t. tot CFD's kent.

Plus500 is geautoriseerd en wordt gecontroleerd door de CySec (Cyprus Securities and Exchange Commision). Licentie nr. 250/14.

Plus500UK Ltd is geautoriseerd en gereguleerd door de Financial Conduct Authority (FRN 509909).

Google