Google
Google

Game of Thrones aandelen

Fan van Game of Thrones? Ga erin beleggen!

Game of Thrones is een zeer succesvolle Amerikaanse fantasy-televisieserie van de zender HBO. De serie wordt gemaakt door David Benioff en D.B. Weiss. Zij baseren en groot gedeelte van de serie op de boeken van de Amerikaanse schrijver George R.R. Martin, maar hebben zelf ook een gedeelte van de verhalen gecreëerd en/of aangepast.

Game of Thrones ging op 17 april 2011 in première. Sindsdien zijn er 60 afleveringen uitgebracht. Deze afleveringen zijn verdeeld over zes seizoenen met tien afleveringen per seizoen. Miljoenen fans wachten nu met spanning op seizoen zeven (zomer 2017) en acht (2018).

 

In Game of Thrones beleggen? Begin hier!

 

Over Game of Thrones

Game of Thrones speelt zich af in een mythische wereld die bestaat uit de continenten Westeros en Essos. De serie bevat meerdere verhaallijnen. Een groot gedeelte van de serie gaat over de strijd om de macht tussen verschillende adellijke families (Starks, Lannisters, Baratheons, Targaryans, Freys, Tyrells, Martells en Greyjos).

Elke familie wil zoveel mogelijk macht hebben en op de ijzeren troon zitten. Verraad, corruptie, oorlogen, talloze gevechten en onverwachte plotwendingen zorgen ervoor dat de wereld van Game of Thrones altijd spannend is!

Een ander gedeelte van de serie gaat over de Nachtwacht en de gevaren die zich voorbij de muur bevinden. Hier bevinden zich wildelingen en ondode. De ondode zijn meedogenloos en het is de vraag hoe deze wezens zich in de seizoenen zeven en acht gaan ontwikkelen. Het is hoe dan ook een feit dat de serie een erg onvoorspelbaar karakter heeft, waarbij hoofdrolspelers ineens kunnen worden onthoofd, vergiftigd of op andere brute wijze worden vermoord. Bekijk ook de onderstaande trailer van het zesde seizoen. Pas op voor spoilers! Bent u nog maar bij seizoen één? Kijk dan niet!

Het succes van Game of Thrones

De populariteit van Game of Thrones is elk seizoen sterk gegroeid. In het eerste seizoen keken er zo’n 2/2,5 miljoen mensen naar een aflevering. In het zesde seizoen was dit aantal opgelopen naar 7,5/8 miljoen mensen.

Een gemiddelde aflevering van Game of Thrones kost gemiddeld $6 miljoen om te produceren. De duurste aflevering kostte zelfs $8 miljoen. Een groot gedeelte van de kosten zit in de salarissen van de hoofdrolspelers, maar er gaat ook veel geld naar het creëren van de visuele effecten.

De productiekosten worden gelukkig ruimschoots terugverdiend. Game of Thrones is een zeer succesvolle serie met miljoenen kijkers per aflevering. De kijkcijfers zijn sinds de eerste aflevering gestaag gestegen en kenners geven de serie vaak het label ‘episch’. Er wordt regelmatig een vergelijking gemaakt met de Lord of the Rings.

 

Hoe in Game of Thrones beleggen?

Game of Thrones is een serie van het televisienetwerk HBO. HBO is weer onderdeel van Time Warner. Als u dus van het succes van Game of Thrones wilt profiteren, moet u in Time Warner beleggen. Time Warner Inc. is een Amerikaans mediaconglomeraat en eigenaar van meerdere grote namen. Denk hierbij aan: Warner Bros, CNN, New Line Cinema, TIME Magazine en HBO.

Als er naar de financiële cijfers van Time Warner wordt gekeken, is er te zien dat de koers/winstverhouding op 17,30 ligt. Dit is zeker niet aan de dure kant, maar kan ook niet als goedkoop worden beschouwd. De koers/winstverhouding ligt echter wel lager dan bij de concurrenten. Dit is wel een positief feit.

Het is goed om op te merken dat Time Warner een dividendrendement van 1,66% betaald. Mooi meegenomen dus! Gelooft u dat het succes van Game of Thrones de winstcijfers van Time Warner verder gaat verbeteren? Ga dan hier direct aan de slag en koop uw eigen Time Warner aandelen!

 

Met een demo account kunt u goed oefenen!

Google

Een echt geld account is zeker aan te raden!

Google

Direct CFD’s kopen?

Broker Plus500 logo *Voorwaarden van toepassing

  • Rating: 9,2
  • Binnen 5 minuten geregeld!
Open gratis demo met €20.000!  

Plus500 biedt een CFD service aan. Dit is alleen geschikt voor gevorderden en dus niet voor beginners. Zorg ervoor dat u alle risico's m.b.t. tot CFD's kent.

Plus500 is geautoriseerd en wordt gecontroleerd door de CySec (Cyprus Securities and Exchange Commision). Licentie nr. 250/14.

Google