Vanaf de oprichting in 2017, kun je met de Nederlandse broker, BitcoinMeester, cryptocurency verhandelen. Nu kun je ruim 200 soorten cryptocurrency op het platform verhandelen. Je kunt deze broker gerust vertrouwen want hij is geregistreerd bij de Nederlandsche Bank. Hij voldoet 100% aan de strenge eisen van de Nederlandse en Europese cryptowet. Niet zo lang geleden is een aankondiging door BitcoinMeester gedaan, namelijk op maandag 18 januari 202.

Toen heeft BitcoinMeester op zijn website bekendgemaakt dat je aan staking kunt doen op zijn platform. Op Bitcoin meester houdt de staking crypto betekenis in dat je een deel van je crypto bezit kunt laten aanhouden in een cryptowallet. Je zet je crypto in voor diverse activiteiten op het blockchain netwerk. De activiteiten gaan over veiligheid en netwerkversterkende operaties.

Jij als gebruiker wordt hiervoor beloond in de vorm van cryptocurrency. Het is dus een vorm van passief inkomsten verkrijgen. Echter, hoe ziet staking bij BitcoinMeester eruit?

Welke coins zijn beschikbaar voor Bitcoin meester staking

In zijn aankondiging geeft BitcoinMeester zelf aan dat je je coins kunt staken op het platform. Jouw beloning uitgedrukt in cryptocurrency, ontvang je automatisch. Je kunt momenteel aan staking doen met 15 verschillende cryptocurrency. Deze zijn 1INCH, ARK, BTC, BCH, ADA, ATOM, DAI, ETH, ICX, KAVA, KSM, LTC, DOT, USDT, XTZ en als laatst XRP. Je krijgt van BitcoinMeester de garantie dat jouw coins veilig opgeslagen worden op het platform.

Je kunt beloond worden hiervoor, waarbij je de ontvangen cryptocurrency direct kunt verhandelen. Je kunt het uiteraard ook opnemen wanneer je wilt.

Wat is staking BitcoinMeester

De staking BitcoinMeester, uitleg is noodzakelijk om het proces beter te begrijpen. Er is namelijk voordeel te halen bij BitcoinMeester door je cryptocurrency in een cryptowallet op het platform vast te laten houden. Dit vergt minder kracht en energie van computers, omdat de cryptocurrency gebruikt wordt door het blockchain netwerk zelf. De cryptocurrency die je inzet, wordt gebruikt voor de veiligheid en operaties op het blockchain netwerk. Proof-of-Stake is van groot belang hierbij.

Het wordt gemakkelijker te begrijpen met een Bitcoin voorbeeld. Er zijn mensen die krachtige computers inzetten om een puzzel op het blockchain netwerk op te lossen. Om zo Bitcoin te mijnen, want als de miner de puzzel oplost, ontvangt hij een bepaald aantal bitcoins (BTC) als beloning. Dit heet met een mooie term, Proof-of-Work en houdt het netwerk veilig. Maar het kost veel energie en veel computerkracht.

Om met minder computerkracht en energie cryptocurrency passief te verdienen, is Proof-of-Stake gemaakt. Het vermogen van de computer is dan niet meer belangrijk. Wat hierbij wel belangrijk is, is de hoeveelheid cryptovaluta die je beschikbaar stelt voor staking. Op het platform van BitcoinMeester kun je gemakkelijk hieraan meedoen door eerst in te loggen op je account. Daarna kies je voor tabje staking zodat je kunt beginnen.

Staking vergoeding BitcoinMeester

Voor elke cryptocurrency die ondersteund wordt voor staking, zijn de BitcoinMeester staking opbrengsten uitgedrukt in percentages op jaarbasis. Voor elke coin is dit percentage anders en het is flexibel, wat betekent dat de percentages kunnen stijgen of dalen. Het zit zo, jouw beloning wordt elke 24 uur, 1 keer en wel ‘s nachts, uitgekeerd. Belangrijk om te weten, is dat je je crypto minimaal 24 uur beschikbaar moet hebben gesteld voor staking, om de beloning uitgekeerd te krijgen.

Je kunt altijd nog jouw coins verwijderen uit de staking wallet. Als je crypto minder dan 24 uur heeft gestaan voor staking, ontvang je dus geen beloning. Als je je crypto 24 uur of langer beschikbaar stelt, ontvang je beloning. Je kunt de beloning direct verplaatsen naar je gebruikelijke wallet. Dit voordeel biedt BitcoinMeester om risico’s te minimaliseren. Je kunt je beloning ook verhuizen naar een cold wallet om zo risico’s te minimaliseren.

Nederlandse crypto bedrijven zijn bij wet verplicht een complete verificatie uit te voeren. Het doel hiervan is om onder andere witwaspraktijken tegen te gaan. Daarom verplicht Bitcoin Meester zijn gebruikers om een identiteitscontrole, woonplaats controle en mobiele telefoonnummer controle uit te voeren. Daarnaast moet je ook een selfie sturen met je paspoort in je hand.

Ondanks crypto bedrijven normaliter niet gezien worden als volwaardige financiële instellingen, zijn deze verificaties verplicht. Bitcoin Meester is uiteindelijk officieel geregistreerd bij De Nederlandsche Bank. Dit biedt zekerheid aan gebruikers tegen mogelijke risico’s. Het advies vanuit BitcoinMeester is dat gebruikers een tweede beveiliging registreren voor het inloggen. Dit is gemakkelijk met Google Authenticator te doen via de Bitcoin Meester Dash Board.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *