Wilt u beleggen in vastgoed in Amerika?

Wilt Beleggen in vastgoed in Amerikau beleggen in vastgoed in Amerika? Er bestaan verschillende redenen om vastgoed in Amerika te kopen als investering. U kunt zorgen voor een tweede huis in bijvoorbeeld Florida of Californië, prettige bestemmingen om uw vakanties door te brengen.

Wilt u zich graag in Amerika gaan vestigen? Indien u een investering doet die groot genoeg is kunt u er een Green Card aanvragen en kunt u zich er direct gaan vestigen. Wat dat betreft is in Amerika daadwerkelijk alles te kopen en kan het beleggen in vastgoed zowel financiële als andere redenen hebben. Ga uit van het doel dat u voor ogen heeft en doe de investering die u wenst.

 

Tweede huis in Amerika

Veel mensen die beleggen in vastgoed in Amerika doen dit om een tweede huis aan te schaffen. De prijzen van woningen liggen zo’n 66 – 75% lager dan enkele jaren geleden, vooral in staten als Florida en Californië. Dat heeft te maken met de financiële crisis, die ervoor heeft gezorgd dat de vraag naar deze woningen totaal in elkaar is gezakt. U kunt hier eenvoudig van profiteren, door op dit moment voordelig een tweede woning aan te kopen. U kunt daar zelf van gaan genieten, of u kunt beleggen in vastgoed in Amerika om hier vervolgens een interessant rendement mee te maken.

 

Executieverkoop in Amerika

Wilt u beleggen in vastgoed in Amerika en het liefst meerdere panden opkopen, om deze vervolgens bijvoorbeeld te verhuren? Kies dan voor de foreclosure woningen, de huizen van eigenaren die de hypotheek niet langer op konden brengen. De woning wordt dan eigendom van de bank, net als de eventuele schuld die er op het huis rust. De bank wil deze foreclosed properties samen met de schuld zo snel mogelijk verkopen, wat betekent dat de prijzen vaak laag liggen. Dankzij deze woningen kunt u op een voordelige manier beleggen in vastgoed in Amerika en de investering binnen enkele jaren terugverdienen.

 

Investeren voor een Green Card

Ten derde kunt u beleggen in vastgoed in Amerika om een verblijfsvergunning te verkrijgen, een permanent exemplaar. Het gaat om een EB5-visum, waarmee u zich daadwerkelijk in Amerika te vestigen. Een van de voorwaarden om deze Green Card te verkrijgen is het investeren van 550.000 USD in Amerika, inclusief de toetredingskosten die u er dient te betalen. U dient deze investering in vastgoed te doen, waardoor u de beide doelen uitstekend met elkaar kunt verenigen. U krijgt allereerst een tijdelijke verblijfsvergunning. Na twee jaar wordt dit een definitieve vergunning, mits het vermogen nog altijd in vastgoed in Amerika belegd is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *